Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A fő gond hogy nem voltam éhes a gyógyszertől, pedig napi 5x kellett volna minimum ennem.
Kriszti0129
2020-08-24 21:56:38
Nem szedsz mellé valamilyen gyomorvédő tablettát?
Bius27
2020-08-24 18:43:44
Sziasztok! Rég jártam itt, látom sok az új jelenlevő is. Csak a fejleményeket írnám le. Szóval az már kiderult hogy IGT-m van, erre meckmorfint 500xr-t szedek, de a tsh értékem se lett fényes gyógyszer mellett még mindig 3 felett volt. Voltam vissza endo dokinál, tsh miatt emelni kellett a gyogyszert minden 2.nap 50mg euthyrox (remélem nagyon nem fogja levinni, sajnos eddig nem tudtuk meg eltalani mennyi gyógyszert szedjek hogy 1-2 közé bealljon) a cukor értékem gyógyszer mellett is 10-11 ebéd után, mozgás mellett, a meckmorfint emelte 4x-ére, de amikor beszedtem kb 3 napig nem voltam jól, úgyhogy megprobalok jobban oda figyelni a kajára, gyomromat is ki kezdi ez a sok gyógyszer, radasul egy jót sem tudok enni a diéta miatt. Sajnos fogytam is kb 2 kg-t aminek nem örülök, mert kB 50kg voltam, de mit várjak ha dietazok és mozgok is? Közben kesz lett a d vitamin vas és amh eredményem. Mint kiderul d-vitamint nem kell szednem mert még zöld mezőben van de már a maxon, a vas is zöld közép érték, az amh 2,88 ami nem rossz, 32 évesen. Ovulacio van hőm mindig 37-37 felett van kb 16-17.naptol... 28 napos ciklusokkal, de most 2 hónapot nem vezettem. Most a következő az lenne hogy ezekkel megyek vissza a nőgyógyászhoz aki még a cukor gondrol sem tud, és azt beszéltük legutóbb ha szeptemberig nem sikerül akkor átjárhatóságit csinal... Méhpempő dolgokhoz is hozzá tudok szólni, már túl vagyok rajta, szedte a párom is én is, szerintem ovulacio ha nincs arra jó, talán a kozerzetem javította, nem voltam annyira fáradt, kb 4-5 hónapig szedtem, mást én nem tapasztaltam ezzel kapcsolatban, bar mint kiderult más probléma van a háttérben, így csodát ne is várhattam tőle.
Kriszti0129
2020-08-24 11:19:04
A méhpempő ilyen magasan tartja az alaphőt ovunál is?
Csilla910930
2020-08-24 09:17:53
Okè
Köszi az infot
pirelli
2020-08-24 09:11:32
Értem és sajnálom .
Méhpempőt próbáljátok ki , hátha nektek is segítséget ad.
Olvass utána , mert elvileg a férfiaknak is segítséget jelenthet.
Csilla910930
2020-08-24 07:32:04
A párom andrológiai vizsgálata szerint csak
lombik jöhet szóba ezèrt nem is remènykedtem
annyira nagyon mert kicsi rá az esèly. Az èven
már nem hiszem h oda eljutunk de majd jövőre
már szeretnènk. Próbálta a Profertilt csak sajnos
nem tudja szedni mert szörnyen fáj tőle a gyomra
Jelenleg nálunk ez a helyzet. A ciklusom az teljesen
normális, görcseim se nagyon vannak szerencsère
A görbèt is azèrt vezetem h lássam minden rendben
van e.
pirelli
2020-08-24 07:05:27
Sokat segített a méhpempő , mert ez a görbe az én részemről egy teljesen jónak mondható , az eddigi görbéimhez képest.
Ez a hónap idegen volt, más tünetekkel és jelekkel , ami bizakodásra ad okot. Nagy reményekkel várjuk a mostani termékeny időszakot és remélem ez még egyértelműbb lesz, hogy jó úton vagyunk. Szeptemberben fogad minket egy nagyon jó orvos , így ez is bizakodásra ad okot. Párom segítsége is nagyon sokat jelent és jól esik . Bár egy kicsit megviselt ez a hónap , mert a változások miatt és az új jelek miatt reménykedtem , hogy hátha baba áll a háttérben.
Csatolom az új havi görbét is , hiszen már csak az mérvadó .
Ahogy mondtam , következő a mi hónapunk lesz :)
Csilla910930
2020-08-24 06:57:03
Szia Èvi
Az èn görbèm is olyan h már fokozatosan esik
Holnapra kellene megjönnie ès meg is fog sajnos
Bár annyiba jó h legalább tudom h a luteálisom
14 nap. Köszi a bíztatást èn is szorítok nektek
meg mindenkinek.
pirelli
2020-08-24 06:53:02
Szia Csilla .
Köszönöm a sok tanácsot amit adtál , szorítunk neked (nektek) . Ne csüggedj , ha most nem jön össze . Következő a mi hónapunk lesz.
Csatolom a Grafikonom , remélem a rendszer jelzése ténylegesen az ovumat jelölte. Ma reggelre vissza esett a hőm 36.1 re , lehet a kiugró érték rossz alvás vagy a meleg miatt keletkezett csak.
Kitartást és minél hamarabbi babásodást neked és mindenki másnak is :)