Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2020-10-19 21:38:35

Szia Milla jó hallani felőletek és hogy minden rendben van :) jó hallani a régiek felől. Hát ennyi kudarc, és ennyi probléma után nagyon nem vagyok jó passzban valahol azt érzem nem ez a mi utunk hogy babánk szülessen.iszonyat nehéz főleg azután hogy azért fordultunk meddőségi szakemberhez hogy legalább mesterséges úton sikerüljön.de erre hogy még a lombik se sikerüljön arra nem számitottam.most adok egy utolsó esélyt Antritter doktornőnek és a kezelésének valamint Tűű doktor úrnak és a dietetikusnak.ha ők sem tudnak segiteni akkor nincs mit tenni el kell engedünk ezt a baba projektet. Utolsó erőmmel mert már tényleg az maradt ennyi minden után, még adok egy esélyt. Most folytatom az ldn immunterápiát, aspirin protectet, kapom majd a clexane vérhigítót, szednem kell az l tyroxint.
Bius27
2020-10-19 19:41:19

Sziasztok! Valaki kb fél éve írta hogy Dr. Tűű doki segítette egy ismerősét hosszú idő után babához, mert egy ritka típusú cukorbetegsége volt. Nos, úgy néz ki nekem is ez a bizonyos 3.tipusú ritka diabéteszem van. Elég jó dokihoz kerültem, de nagyon messzinek látom ezt az egészet magam előtt, fogalmam sincs mi vár rám ezzel kapcsolatban, genetikailag lesz az egész családom elemezve, nagyon az elején járok, részleteket nem is mondott egyelőre a doki. Az egész interneten keveset írnak erről, pláne a terhesseggel kapcsolatosan, nagyjából semmit. Nem tudom már pontosan ki írta ezt, de sokat segítene ha esetleg valamilyen úton módon letudná nekem írni, hogy végül hogy sikerült a baba és a kezelés részleteit. Köszönön szépen! Remélem még itt van aki ezt írta!
Santein
2020-10-18 09:27:02

Milla de jó pozitív történetet olvasni , gratulálok a babádhoz! Drukkolok én is itt minden küzdőnek puszi lányok
Milla880529
2020-10-18 09:12:13

Egy kis segítség,

2018-ban döntöttük el párommal, hogy kisbabát szeretnék. Rendszertelen volt a menstruációm, fel is kerestem az orvosom, sok segítséget nem kaptam tőle, így 2018. decemberében felkerestem egy hormonális problémákkal foglalkozó nőgyógyászt. Kiderült, hogy progeszteront hiányom volt. Pótlásával sikerült rendezni a ciklusom. 2019. januárjában, februárjában, márciusában és áprilisában volt Clostilbegyt kezelésem, hát sem sok sikerrel. Azaz több vérvétel és cukorterhelés után kiderült az IR, amivel megkerestem egy orvost. Kaptam Merckformint és diétába kezdtem, amivel sikerült 3 hónap alatt 12 kilót lefogynom. Pajzsmirigy alulmükődésem is van / volt, de az ugye kezelve volt. Ennyi probléma után arra jutottunk, hogy felkeresünk egy meddőségi klinikát, ahol 2019. októberében petefészek átjárhatósági vizsgálatot csináltak. Meg is nézték van e domináns tűszöm, volt, egy 14mm-es :) Aztán valahol fejben én eldöntöttem, hogy sikerülni fog, sikerült is :) 2019. október 23-án LH tesztet csináltam, ami baromi erős volt. El is kaptam apát még aznap és másnap. LH tesztet délelőtt is és délután is csináltam. Majd 2019. november 2-án pozitív volt a terhességi tesztem. Azóta, már megszületett a kislányunk Zsófia, aki jövőhéten lesz 3 hónapos :)

Ne adjátok fel!

https://kepkuldes.com/image/blcFYu
Milla880529
2020-10-18 08:57:28

Sziasztok,
Nagyon régen jelentkeztem be, gondoltam megnézem kivel mizujság.
Andi198729, nagyon rossz olvasni, hogy nem sikerült :(
Hogy érzed magad?
Andi198729
2020-10-11 21:54:46

Kriszti, velem vagy Santeinnel? De ettől függetlenül én is szívesen beszélgetnék veled. Facebook-on be tudsz jelölni és mindenki aki gondolja Andi Smith néven vagyok fönt. Régebben fönt voltam teljes névvel de a babám elvesztése után töröltem magam mert mindenki irogatott ismerőseim közül akik nem tudták mi történt hogy megszületett-e már a babánk.meg zavart amúgy is h.akárhányszor bejelentkeztem a kezdő oldalon mindig az jött be hogy éppen ki terhes és ki szült. Hat töröltem magam.újra regisztráltam de csak azért hogy benne tudjak lenni az egyetemi csoportban ugyanis 2 éve jelentkeztem a jogi egyetemre levelezőn munka mellett csinálom.
Santein, köszönöm, aranyos vagy:) nem kisebb az enyémnél a ti problémátok se. Akik próbálkoznak es számtalan kudarcot élnek át az lelkileg nagyon megterhelő, a baba utáni vágy és a sikertelen próbálkozások elég nagy próbatételek lelkileg.
Kriszti ne érezd rosszul magad ez természetes reakció hogy így érzel hogy másnak sikerül, ti pedig küzdöttök. Mindenki ezt érzi aki küzd azok iránt akinek csak úgy az ölébe pottyan.
Én is egyvalakivel tudom csak megbeszélni mindazt amin keresztülmegyek, azzal a lánnyal akivel együtt volt inszeminációnk es együtt lombikoztunk májusban.egyszerre jártunk uh-ra egy napon volt a leszívásunk es beültetésünk is.nagyon jóban lettünk napi kapcsolatban vagyunk. Ő tudja csak áterezni hogy min megyek keresztül ahogy én is azt amin ő. Ők már azóta túlvannak még 2 sikertelen lombikon. Egy rendes stimulációs ciklusban masik pedig fagyasztott embrió beültetéssel.most én javasoltam neki az nk ölősejt vizsgálatot hogy azt mindenképp csináltassa meg. A család sem tud megérteni. Az a válasz hogy legyek túl előre nézzek, ne görcsöljek rá majd összejön.ennyi. hát ez sajnos nem vigasz. A férjemet szintén megviseli ez az egész teljesen beletemetkezett a munkába, es valahogy azt erzem nem partner már egy következő lombikban sem.belefáradt. hát én is, orvostól orvosig rohangálás, problémák, gyógyszerek, és még mindig nem tartunk sehol. De remélem most h.ki van derítve az autoimmun betegség és a trombózishajlam és most elkezdtük a kezelést talán sikerülhet.vagy spontán vagy lombikkal.
Santein
2020-10-11 20:19:20

Andy! Borzasztó amin keresztülmentél, annál nagyobb fájdalom hogy elvesztetted a gyermeked nem lehet elképzelni. Ehhez képest az én problémám eltörpül! Drukkolok érted és persze mindenkiért aki itt van
Kriszti0129
2020-10-11 18:50:33

Borzasztó a történeted, hatalmas erőt kívánt, hogy "újra lábra állj" azután.
Kriszti0129
2020-10-11 18:43:32

Szívesen beszélgetek veled privátban, ha gondolod, nekem is jó lenne valaki.. senki nincs a környezetemben, aki próbálkozna.
Nem szép, de nekem is nem rég sikerült lelkileg elfogadni, hogy a legjobb barátnőm terhes, decemberben szül.
Andi198729
2020-10-11 16:11:18

Lányok én tudom milyen borzasztó átélni hónapról hónapra a kudarcot és sikertelenséget.talán már ismeritek a történetemet: 3 éve volt egy spontán terhességem makkegészséges babával aki a 31.héten köldökzsinórcsavarodás miatt meghalt. A 2017 júliusában lezajlott halvaszülést követően a terhesség alatt kialakult miomát laparoszkóppal leszedték 2017 decemberében.ezután rá félévre próbálkozni kezdtünk 2018 májusában.2018 novemberében kiderült nálam az inzulinrezisztencia, merckformin, diéta torna következett, baba sehol...2019 szeptemberében úgy döntöttünk irány a meddőségi, mert már megelégeltem hogy próbálkozunk és folyton menzesszel zárul minden egyes hónap.dr.Krizsa Ferenc lett a kezelőorvosunk, elvégeztettük a vizsgálatokat, nem találtak semmit.2020 januárjában inszemináció, szinte biztosra vettem hogy sikerült, aztán csalódottan neztem a tesztet hogy full negatív. Áprilisban újabb inszem-nem sikerült, majd májusban belevágtunk a lombikba, 2 szép embriócskát ültettek be, de ez sem sikerült.volt egy halvány pozi tesztem ami végül negatív lett.padlóra kerültem.. fél milliót adtunk ki, és vállaltam az ezzel járó procedúrát a menzeszért...:( nem hagyott nyugodni a dolog hogy kell hogy legyen ok, mig végül kiderült: hashimotom van.autoimmun eredetű pajzsmirigy gyulladás van egy strumám is.voltam nk ölősejt vizsgálaton ami szintén nem lett jó.a héten elmentem dr.Antritter Zsófiához aki végre felírta a szükséges gyógyszert a hashimotomra: LDN ami autoimmun problémákra jó, valamint azt a problémámat is kezeli ami fölött elsiklottak: mtfrh gén heterozigóta mutáns vagyok, erre aspirin protectet szedek most es kelleni fog a clexane injekció is. Nem is biztos hogy szükség lesz lombikra. Most ujra reménykedem, ugy éreztem nem bírom tovább mert amíg mi elvesztettük a babánkat, és küzdünk addig másoknak, a családban mindenkinek sikerül a teherbeesés, születnek a babák. Ismerősi körben szintén ez a helyzet, munkahelyen szintén, úton útfélen terheseket kisbabásokat látok.teljesen összetörök lelkileg.olyan szinten állok már hogy magamba fordultam, elzárkózom mindenkitől aki terhes és babája van.1 hónapja született egy baba férjem unokahúgának, de képtelen vagyok elmenni látogatóba.nem bírnám lelkileg.talán ha most ezzel a kezeléssel sikerül, akkor majd más lesz a hozzáállásom.
Én azt tanácsolom nektek járjatok a dolgok után es sajna az embernek magának kell utánajarni mert meddőségiben megcsináltatják a nőgyógyászati andrológiai kivizsgálásokat, és a trombózispanelt, de elfeledkeznek az endokrinológiáról, és az immunológiáról.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!