Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Próbálok én is pozitívan hozzá állni, nem gondolkozni sokat ezek, de hát hetente 40-80 kismamával találkozom, úgyhogy nem egyszerű.
De új hónap, új remények, jön amikor szerinte készen állunk rá :) igaz mi fél éve próbálkozunk
Santein
2020-10-09 17:26:01
Sziasztok!
Nekem most 35 napos lett a ciklusom,4napot késett már kezdtem reménykedni sőt azt hittem végre sikerült,mire ma megjött. Tegnap már leesett a hőm és éreztem is hogy megfog jönni,kb tegnap óta próbálom magam a padlóról felkaparni és mondogatom magamnak , hogy fel a fejjel ugorj neki a 10.hónapnak majd most sikerülni fog,de nagyon elkeseredtem. Ki hogy lendíti magát tovább? Jó lenne valahonnan egy kis biztatás,de férjem nem szeretné ha bárkicel is megosztanánk hogy próbálkozzunk hogy ne stresszeljenek minket hogy mi van már sikerült e. De igy a szomorúságban is magamban vagyok sajnos.
Kriszti0129
2020-10-09 17:16:25
Rendben van minden, inzulin is voltam, újra terhelésen és a tsh is, meg a többi hormon is rendben van. Még sem volt peteérésem.
Bius27
2020-10-08 21:30:11
Sziasztok! Nem jelentkeztem mert sajnos karanténba kerültünk és teljesen mással voltunk elfoglalva, a párom beteg is volt. Én ma-holnapra várom, az idén én már letettem erről a baba dologról a vizsgálatokra még elmegyek októberben utána már csak januárban akarok ezzel foglalkozni, esetleg decemberben egy átjárhatóságit megcsinaltatok, mert akkor leszek 2 hét szabin mivel bezar az iroda is ahol dolgozom, több szabim meg már nincs is orvostól orvosig jarni. A clostilbegyt szedőknek csak annyit írnék hogy nekem is baj van az inzulinnal és - bár ne így legyen- amíg ez nincs rendbe téve addig allítólag felesleges a stimulálás, engem 3x próbálták meg, akkor meg nem tudták az IR dolgot de sajnos nem is hozott eredményt ezért. Persze kivételek mindig vannak, de megkaalvarja a hormonokat rendesen és ha amúgy se jó egy inzulin vagy egy pajzsmirigy hormon vagy barmeyik akkor lehet többet árt mint hasznal, ez az én orvosom véleménye, azóta engem nem is stimulalnak.
Kriszti0129
2020-10-06 18:50:58
Jucus, volt olyan neked a closti mellett, hogy nem jött meg rendesen? Múlt hónapban jó erőteljesen még jött a vérzés, most meg alig van. A hőmérsékletem sem esett le, ahogy szokott.
Kriszti0129
2020-09-30 21:36:34
Hát majd ki derül. Nekem is három érett tüszőm volt, kettő repedt meg
Nagyon reménykedünk.
jucuss
2020-09-30 19:50:00
Nagyon szép megfelelő méretű tüszőket látott és nagyon reménykedtem, de a görcsök és a hőleeses nagyon nem jó jel szerintem. :(
Kriszti0129
2020-09-30 19:40:47
Én is clostilos vagyok, mint látod nekem is vissza esett :) Nem tudom miért.
jucuss
2020-09-30 19:02:01
Sziasztok. 3. Kör clostilbegyt+uh+tüszőrepesztő. Két napja picit vissza esett a hő szerintetek? (Inzulinrezisztenciám van, és lassan két éve próbálkozunk.)