Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mondjuk a görbém szerint mostanában van ovum, nekem gyanús, hogy tegnap nem jól mértem a hőt sajna :/
Kerie
2018-03-21 11:27:28
Sziasztok, a mai görbém. Úgy tűnik most valóban később lesz ovum, jól számolt a doki a pénteki inszemmel :)
Fbara: nekem ez az első hónap hogy szedem a Gravidát. Ilyenkorra már nem vizes hanem tojásfehérjés szokott lenni a nyákom. Lehet, hogy van benne valami, hogy marad vizes. Úgyis figyelem ovuig, meglátjuk hogy változik-e.
Anitacool
2018-03-21 10:42:05
Natus ez valóban egy szép pozitív LH teszt! Innentől kezdve 24-48 órán belül bármikor megrepedhet, akár ma este, vagy holnapután reggel, nem lehet tudni. A petesejt élettartama 24 óra, de az első 12 óra után rohamosan öregedni kezd, így az esélyek is rohamosan csökkennek.
Nincs tuti recept arra, hogy mikor érdemes együtt lenni, a napokban ahogy jól esik ;-) A kis katonák több napig is életképesek, viszonylag hamar oda is érnek, így nem igazán fontos, hogy mikor vagytok együtt. Sok sikert!
Anitacool
2018-03-21 10:38:45
Bocsi úgy látszik éhes vagyok, szóval Sushi :-))))
Anitacool
2018-03-21 10:38:06
Shusi hatalmas adag drukk megy nektek a következő hónapra!
Natus
2018-03-21 10:35:32
Sziasztok!
Ez a mai állás. Kép a mai tesztről (10órakor csináltam). http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=610IMG_20180321_103037.jpg
Estére ez teljesen pozitív lesz sztem. Akkor onnantól számítva 12 órán belül lesz ovu? Akkor ilyenkor hogy kell tervezni az együttlétet?
Bocsànat a hülye kérdések miatt, totàl kezdő vagyok még.
fbara90
2018-03-21 10:02:13
Sziasztok!!
Niki nagyon örülök, hogy ilyen jól vagytok, szép nevet választottatok a picinek! :) Nagy már a pocid? :)))
Sushi nagyon-nagyon drukkolok Neked, hogy jól menjen a stimulálás! :) remélem hamarosan a karodban tarthatod a kisbabádat! :)
Köszönöm a gratulációt, nagyon aranyos vagy! :-* :) Én is azt a taktikát követem, mint te, ovu környékén mérek csak. :)
Én továbbra is húzom 36,3-on a vonalzót.. :) a tegnapi ovuteszt már erősebb volt, este már nyúlósabb volt a nyák is- de még nem tojcsi. Ma délelőtt is tesztelek majd. :)
Figyeljetek lesz egy hülye kérdésem.. de....
Észrevette már valaki, hogy a terhesvitain szedős hóapokban csökken, vagy kis is marad a tojcsi nyák a termékeny időszakban? Eskü, amíg szedtem szinte nem is volt, pár hónapig nem szedtem és rögtön tök jó meg sok és több napig tartó tojcsi nyákom volt, most h szedni kezdtem újra a múlt ciklusban, megint szinte észrevehetetlen.... Szerintetek van összefüggés vagy csak bedumálom magamnak?? :D (Gravidát szedek)
Encsy883
2018-03-21 09:25:57
Lion: méhnyak még mindig magasan, ma talán még egy kicsit feljebb, mint tegnap, nyák nyújtható, tesztet csinálom majd dél körül, aztán meglátjuk mit mutat. :-) megnyugtató lenne, ha már megtörténne :-D
Margaréta88
2018-03-21 08:21:02
Sushi: persze, hogy gondolunk rád, biztos rendben lesz minden, és hamarosan jó hírekkel fogsz szolgálni. :)
Nálam változatlan a helyzet. Kivettem azt az egy alacsonyabb mérést, szerintem nem változtat semmit.
Sushi
2018-03-21 08:12:27
Sziasztok Lányok!
Olvasgatlak benneteket, és örülök, hogy mindenkinél jól alakulnak a dolgok:)
Lion gratulálok a közelgő esküvődhöz, Fbara neked pedig az eljegyzéshez szívből gratulálok :)
Anita34, kívánom, hogy továbbra is minden rendben alakuljon a kislegénnyel és veletek. Gondolok rátok és soksok pozitív energiát küldök ;-)
Niki, csodás, hogy nálatok is rendben minden:) A cukor eredményed hogy alakult? Kell diétáznod végül?
Többieknek is kívánom, hogy mielőbb teljesüljön az álmotok és érkezzen a babátok;-)
Aranymaszat, neked is sok sikert és kitartást kívánok! A PCO gyanú nálam is felmerült, mert kicsit magasnak találta a dokim az AMH, FSH és LH értékem. Egy alapos ultrahanggal amúgy megállapítható, hogy van-e pco vagy nincs. Szerencsére nekem nincs.
Én most egy kicsit félretettem a hőmérőzést. Néha ránézek, hogy alakulok, de valójában tudom, hogy szinten minden hónap 12-13án tesztelek pozitívat, ha megemelkedik a hőm, akkor pedig megvolt az ovu. Most is így volt. Próbálom egy kicsit elengedni ezt a történetet és készülni az IVF-re. Ha minden jól alakul, akkor a mostani mensimmel kezdődik is a stimulálás.:) Köszönöm ha drukkoltok és gondoltok rám néha, biztos jól fog jönni :D