Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-03-22 07:30:15

Jó reggelt!
Hát csajok, ma sem ment sokkal feljebb a hőm, sőt lehet annyit kellett volna beírnom, mint tegnapra, csak egy kicsit volt feljebb a higanyszál 36,4-nél, így 36, 45-t írtam be. Ez érdekes. Sajnos tegnap nem voltunk együtt, talán majd ma sikerül, ha nem lesz késő.
Encsy883
2018-03-22 07:10:46

Amandeen: ez tényleg érdekes, és én is hasonlóan gondolom, mint Lion! A jobb oldali megrepedhetett már, azért emelkedett kicsit a hőd, és a baloldali is lehet hamarosan meg fog! Legyetek résen mindenképpen! :-) Hogy állsz ma? :-)
Encsy883
2018-03-22 07:05:08

Sziasztok! Nem hiszem el, de én még mindig ugyanúgy ... méhnyak magasan, nyák nyújtható, hőm ugyanannyi, görcsölget a hasam alja, szurkálódik a petefészkeim körül! Nem nagyon értem mi van már. Várom az ovu teszteket is, aztán csinálok is mindenképpen, kíváncsi leszek az mit mutat. Szerintetek ennyi nap stagnálás után van remény még ovura? Vagy inkább arra, hogy meg fog jönni? :-(
Margaréta88
2018-03-22 06:51:02

Amandeen: ez érdekes. De látod az enyém sem akar nagyon feljebb menni, pedig ilyenkor (pozi ovu teszt utan) már meg szokott ugrani. Remélem neked most mar megreped a másik is és megy majd felfelé.
Fbara: nekem miota szedek ilyesmi vitamint, altalaban volt tojcsis nyák, de pl. Most semmi nem úgy van mint eddig. Vasarnap volt tojcsis, kedden + ovu teszt, tegnap fájt a hasam, ma nem ugrott nagyot hőm mint szokott. Nem értem...
erikasz
2018-03-22 06:36:07

Félre olvastam !
Amadeen :Örülök hogy megvolt az ovud :)
Majd hamarosan megreped a másik is ,ne izgulj !
erikasz
2018-03-22 06:33:25

Köszönöm Encsy :Mozgalmas napom volt alig tudtam pihenni !:)
erikasz
2018-03-22 06:29:15

Jó reggelt mindenkinek !:)
Encsy :Örülök hogy megtörtént végre :D
Nekem zuhan a hőm fokozatosan ,lehet hogy nem ott volt az ovum !:(
Méhnyak középen kemény és krémes folyás.
Én ma igy :(

Anitacool
2018-03-22 00:46:34

Amandeen osztom Lion véleményét, tegnap lehetett ovud, de nem kizárt, hogy a baloldali is megreped 1-2 napon belül. Kíváncsi vagyok, mit mérsz reggel!
Lion86
2018-03-22 00:05:41

Amadeen, ha már elindult felfelé a hőd, valószínűleg már tegnap megrepedt, így bőven időben vagytok. És mivel a másik oldalon is érett tüsző van, nagy valószínűséggel az is meg fog repedni, azért nem ugrott még igazán magasra a hőd. Szerintem a múltkori hosszú ciklusod miatt lehet ez. Nem biztos, hogy jól gondolom, de ez tűnik logikus magyarázatnak.
Amandeen
2018-03-21 23:12:38

Fbara, érdekes felvetés ez a terhesvitaminnal kapcsolatban.
Én erre még nem figyeltem föl, de lehet van benne valami. Én egy ideig csak folsavat szedtem, aztán tértem át úgy kb. 3 hónapja a Femibionra. Csakhogy nekem ugye volt közben ez a hosszú ciklusom, úgyhogy csak egyszer volt eközben ovum, akkor meg úgy vizes-tojcsis nyák megvolt. Most ebben a ciklusban vagyok úgy, hogy inkább nedves-vizes, mint tojcsis. De hát nem tudom, attól van-e. Majd erre is figyelni fogok a jövőben.

Képzeljétek, ma voltam a fogadott nőgyógyászomnál beutalókért, és röpke 3 óra várakozás után nagy nehezen sorra kerülve megnézett UH-n, de csak úgy kívülről, nem hüvelyivel. Én kértem, hogy nézzen már meg, mert egy hete voltam UH-n, ahol volt egy 22,8 mm-es tüszőm a jobb oldalon, de a hőm alapján még nem voot ovum és nem tudom, mi lehet. Nem ciszta-e esetleg. Erre gyorsan megnézett így és azt mondta, hogy lát egy 21 mm-st, de a másik petefészkemben, a jobb oldalon nincsen semmi. ?????????? Most akkor mi van??? Eltűnt a tüszőm jobbról, a bal oldalon meg lett egy, amire múlt héten azt mondták, hogy a bal petefészkemben nem látszanak tüszők. Ez hogy lehet?
Arra tippelek, és a doktornő is azt mondta, hogy megrepedhetett, és azért nem látszik. Hmmmm, ma még vizes nyákom, hőm elindult felfele! De nem ugrott kég nagyot, ez jelentheti azt, hogy ma volt az ovum?
Hmmm, ez egyrészt jó is meg nem is. Egyrészt azért nem jó, mert szerintem az a nagy tüsző egy hét alatt már elöregedett, és akkor hiába próbálkozunk. Reméltem, hogy majd egy másik nő és az reped meg, de hát ha ez volt és most nem látszik, akkor ez repedt meg, hiába nőtt másik. Másrészt meg az a nem jó, hogy így akkor nem stimmelnek az együttléteink, mert utoljára tegnapelőtt délután voltunk együtt, azaz mostanra már 48 óránál régebben, ma pedig nem sikerült összebújni, egész nap rohantunk, meg ugye orvosnál ücsörögtem....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!