Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion: A luteláris 24 napján ment felfelé akkor is csak 36.8 volt a legmagasabb :)
erikasz
2018-03-22 19:30:52
Lion :Nekem terhesen ilyen hőm volt ,szerintem ha most is az lennék akkor sem lenne magasabb nem ?
Encsy883
2018-03-22 19:13:02
Na csináltam tesztet, de képzeljétek alig egy halvány csík lett csak! Lehet, hogy tegnap félután, este volt az lh csúcsom? Mert a tegnapi rossmannos az közel pozi volt, ma 10 kor és délben is még közel pozisok voltak, most meg már csak épp hogy látható! Lehetséges? Persze a hő úgyis megmutatja a következő napokban! :-)
Amandeen
2018-03-22 18:13:10
Lion, köszi a cikket. Majd utólag kiderül, hogy volt-e és hogy mikor volt az ovu.
Ma délután voltunk együtt újra 3 nap után. :( kicsit necces így, nem tudom, hogy ebből az időzítésből van-e esély bármire is, de hát majd meglátjuk. Én már nem merek remélni semmit sem.
Kitartás Csajszi, holnap lesz az esküvőd!!!!!!!!! Egy gyönyörű esemény! Élvezd ki! Élvezd, hogy te leszel a középpontban, érezd jól magad, a holnapi nap csak a tiéd! :-)
Encsy883
2018-03-22 14:46:16
Lion: ez teljesen normális :-D de azért most már tényleg próbálj lazítani, minden szuper lesz holnap! ;-)
seniko8
2018-03-22 14:18:37
Lion86 köszi, igen talán megvolt, de előző gyerkőcnél is mértem és ott egyértelműbb volt az emelkedés az alaphőhöz képest. Hát meglátjuk hogy fog alakulni. A ciklusom nagyon változó, két gyerkőcöm van már, ők mindketten egy héttel később fogantak, mint számítottam, kb a 20. napon. Most egy ideig gyógyszert szedtem és előző ciklusom ki is maradt úgyhogy nem tudom mire számítsak...
Én is úgy olvastam,hogy lehet több peteérés is egy hónapban, de sehol nem találtam olyat, ahol ezt a hőgörbe is mutatja.
Anitacool
2018-03-22 14:10:08
Lion most már lazíts, minden sínen van! :-) Ez a nap csak rólatok fog szólni, sz@rj le mindent, és élvezd! ;-)
Lion86
2018-03-22 13:47:55
Nagyjából egyformának tűnik.
Kedden végül találtam varrónőt :) Vagyis apukám találta. 9-kor lesz :) Tiszta ideg vagyok, tegnap össze is vesztünk, de próbálom megőrizni a hidegvérem :D
Encsy883
2018-03-22 13:42:06
Lion: szerinted erősebb a déli, mint a 10 órási? Csinálok mindenképpen később is még egyet! :-)
Ruháddal végülis mi lesz? Megcsinálod te? Mikor lesz holnap az esküvőtök? :-)