Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-03-29 16:47:12

Erikasz, a luteálisban szoktam mérni délután is, ilyenkor 37,4 körül szokott lenni. Szerintem ma reggel lehetett ovud, ha tegnap pozi volna a teszt.
Anita012
2018-03-29 16:38:07

Igen, szerintem en ezért nem estem teherbe ebbe a ket honapba, mert minfig a naptar szerint szamoltam, igaz ket naponta egyutt voltunk akkor is, de ezek szerint megse volt jo az időzítés :D bar ezt sose fogom megerteni, mert a kiskatonak tovabb elnek. :) de most nagyon varom hogy mi lesz, az apajelolt meg dolgozik, de este nyaggatom :D
Encsy883
2018-03-29 16:36:57

Erikasz: tuti, hogy akkor megvolt az ovud! Holnap magasat mérsz! Én szoktam mérni délután és tényleg magasabb ovu után.
erikasz
2018-03-29 16:34:53

Lion :Délutáni hőt szoktál mérni ?
Tegnap ilyenkor 36.5 volt nekem ,most meg 37.3 ,én ebből is tudom hogy megtörtént az este !
Holnap magasat kel mérnem az tuti !

Encsy883
2018-03-29 16:31:07

Anita: érthető, hogy most izgatott vagy a dolog miatt, én is így voltam mikor elkezdtem, mert hát újdonság. :-) igaz én lh tesztet már tavaly októberben elkezdtem használni, mielőtt elkezdtünk próbálkozni, hogy be tudjam lőni az ovut, viszont ahogy elkezdtünk próbálkozni megborult a ciklusom így a hőmérőzéssel együtt szépen pontosan meg tudom határozni és időben tudunk együtt lenni! :-) ez nagyon fontos. Mert ha pont az a 3 legtermékenyebb nap marad ki esetleg bármilyen ok miatt, akkor elúsznak a hónapok, sikertelenül és nem biztos azért mert gond van, hanem egyszerűen azért mert nem jókor vagytok együtt!
Lion86
2018-03-29 16:22:08

Azzal, hogy méred a hőd, csak előrébb juthatsz, ez biztos nem fogja negatívan befolyásolni a babaprojektet.
Lion86
2018-03-29 16:19:13

Anita012, a naptárak a tankönyvi ciklust veszik alapul és ilyen nem sok mindenkinek van, valóban a tuti az lh teszt és a görbe meg a nyák figyelése. Nem baj, hogy később kezdted a tesztelést, mivel pont most sikerült elkapni az LH csúcsot :)
Anita012
2018-03-29 16:14:55

Igen, nagyon izgi dolog ez, igazabol azért porogtem ra, mert meg nem bolt ilyenben reszem:) most azért aggodok kicsit hogy nem a 11.napon kezdtem a tesztelest, hanem a 14.en, bar ez nem tudom mit befolyasol az egészbe.De probalok nem raporogni mert akkor nehezebb én jön össze :(
Encsy883
2018-03-29 16:10:20

Anita: a naptár csak egy becsült dolog! Semmi se biztosabb az lh tesztnél és a hőgörbénél! :-) megértem, hogy izgulsz, de hidd el minden rendben lesz. :-) pár napon belül megmutatja a hőd pontosan, hogy mikor van pontosan ovud. :-) holnap azért még sztem csinálj tesztet, hogy pozi még, vagy már nem.
Anita012
2018-03-29 16:05:39

Egyébként az lh teszt megbízható? :) szoval ennek kell hinni, nem a naptarnak?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!