Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz: igen, vasárnap voltunk együtt! Meg szerintem biztos mi biztos ma is összebújunk, mert az is lehet, hogy ma van, majd a holnapi hő eldönti! :-)
erikasz
2018-04-17 16:12:44
Encsy :Én figyelmeztettelek hogy vigyázz!
Voltál apával a napokban ?
Ha igen nincs baj, mert lehet tegnap előtt volt pozitiv !!
Akinek menszi után rögtön ovu, mint neked és nekem szokott, vigyázni kell mert az többször megtörténik !
Köszönöm mindenkinek, hogy biztattok!!! :)
Én bízok is holnap megfordul az tuti ,nyilal egész nap a petefészkembe, bő krémes folyásom lett abból gondolom hogy megfordul !
Gyémánt nekem is csak egy vékonyka csík volt ,de a hőm fent és tudtam hogy babás vagyok , a körzeti csináltatott vérből HCG és pozitiv lett ,lutelális 23 vagy 24 napján !
Encsy883
2018-04-17 12:22:43
Nahát csajok, nekem olyan tojcsis nyák jelent meg, amilyet eddig nem is tapasztaltam :-D nagyon durván sok is, és nagyon jól nyújtható! Ovu teszt negatív ... lehetséges, hogy tegnap délután, este pozitív lett volna?! De ugye csak dél után valamivel csináltam ... méhszáj magasan. Holnapi hőből mondjuk úgyis kiderül, mert 36.6 vagy magasabb, akkor tuti ma megvolt. Ha nem mérek magasabbat, vagy akár alacsonyabb lesz, akkor pedig a következő napokban számíthatok rá szerintem. :-) Viszont ha ma lenne, akkor megint rövid lenne a ciklusom ... szóval remélem, csak a következő napokban lesz :-D
gyémánt7
2018-04-17 10:15:09
Kazettás livsane tesztet használtam ! 2 volt egy dobozban ! Ha persze továbbra sem jon meg 2-3 nap múlva teszteltek !
Encsy883
2018-04-17 08:06:39
Sziasztok! Én ma igy állok! Mivel tegnap még nem volt pozitív az lh teszt, ezért arra számítok, hogy ez még nem ovu, de pár napon belül már lehet, hogy lesz. Kíváncsian várom a mai lh tesztet és a holnapi hőmet! :-)
erikasz: szorítok én is, hogy megforduljon a hőd!!! :-)
Gyémánt: halvány csík is csík! :-) görbéd alapján abszolút elképzelhető! :-) szerintem ismételj majd 2 nap múlva megint, biztos erősebb lesz már! :-) Milyen tesztet használtál? Gabrielt én is tudom ajánlani!
fbara90
2018-04-17 08:05:10
Erikasz érted is szorítok! :)))) ha most más érzel, biztos jó jel :) eddig gyönyörűen tört a magasba a görbéd, remélem hnap is visszatér a magasba :)
Pötty ide vagy oda, ne járt úgy mint én! :)
Holnap megyek lányok a vérvételre... majd segítetek az értékek értelmezésében ha meglesz az eredmény? :)
fbara90
2018-04-17 08:03:30
Gyémánt nagyon örülök a hírnek, a görbéd alapján szerintem ott van az a baba, csak még kell pár nap biztos, hogy erősödjön a teszt! :) hcg-nél a halvány teszt is pozitív teszt!!! :)))
Nekem tegnap óta úgy fáj a derekam majd leszakad, nem tudom eldönteni, hogy a menzitől fáj-e, vagy elfeküdtem, de körben érzem mindenhol egészen az oldalamig.. mint egy széles öv.... alig bírok ülni meg hajolni, szerintetek ez mi manó lehet? volt már ilyen valakinek?
gyémánt7
2018-04-17 07:44:04
Erikasz én is bízok benne hogy visszamegy a hőd!!!! Megy a drukk!!!
gyémánt7
2018-04-17 07:42:27
Amadeen 11-dpon szokott leesni a hőm! Ez a halványnál is halványabb ! :-( sok olyat hallottam már hogy valakinek csak a 16.dpon látszott halvány csík!remélem közéjük tartozom 12-13 nap szokott lenni a luteális szakaszom!
Christi
2018-04-17 07:38:36
Erikasz szoritok, hogy a szurkalas baba legyen!
Gyemant az en tesztem ugyanilyen