Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kerie pentek az meg messze van :)
Erikasz jo megerzes volt utananezned az idopontnak, es a fonokod is rugalmasan kezelte :)
Kira84 te pedig az egekben!
Szep a gorbetek lanyok!
En stagnalok... a rozsaszin cucc azert jon, nehogy elfelejtsem, hogy van
Kira84
2018-05-30 06:43:58
Jó reggelt lányok. Hát a mai mérést el sem hitem azt hittem káprázik a szemem,2 x is megmértem hogy biztos e..
erikasz szépen felment a hőd :)
Még az a szerencse hogy tényleg megnézted a papírt az időpont miatt,van hogy kicsit szórakozott az ember ez bárkivel megeshet ne aggódj..
erikasz
2018-05-30 06:24:29
Lion ,Kira ,Khristi :Hogy álltok ?
erikasz
2018-05-30 06:20:42
Képzeljétek lányok elnéztem az időpontot !!!:)
Holnap kell mennem 8.40 re !!!
Most hívtam a főnököt !
Azt mondta ne idegeskedjek .......ma bemegyek és holnapra át írja a szabadságot !!
Hogy a túróba néztem el ,ilyen még nem volt !
Voltatok már igy ?
Bár ha oda mentem volna ,nagy pofára esés lett volna a szabim is oda ,holnap meg el sem engedtek volna ,még Isten is velem volt ......hogy észre vettem !!:)
Itt a görbém :)
erikasz
2018-05-30 06:15:09
Kerie:Örülök hogy minden rendben a petefészekkel !
A hő ha hamarabb méred 0,2 tizedet is jelent én is azért vettem ki most a hőm !
Most 36.6 mértél az 36.8 lett volna ,a 36.8 meg 37.0 ugy hogy nincs baj !:)
Kerie
2018-05-30 05:33:20
Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, de 3 napja közel egy órával korábban ébredek. Szerintetek mennyire befolyásolja lefelé a mért hőt?
Kerie
2018-05-30 05:31:08
Jó reggelt!
Margaréta, mindkét oldali petevezetőm átjárható. Nem is akarta egy darabig a dokim megcsinálni,azt mondja annyira ritka az ilyen jellegű probléma, hogy kár stresszelni ezzel a nőket. Négyen voltunk akkor egyébként, egy lánynak volt csak elzáródva az egyik oldal.
Az én görbém viszont asszem egyértelmű :/ tudom, még nincs coverline alatt. Péntekre nem várom, meglátjuk.
erikasz
2018-05-29 22:16:59
Niki111 :Bocsánat Vincével......... elírtam !!
Lion : Végre hogy vagy ,már nagyon hiányoztál .ez ovu az biztos ,másodszor próbálkozik a szervezeted !!
Anita34 :Nem magándoki ,hanem hüvelyi ultrahang utána az eredménnyel vissza kell mennem a nődokihoz !
Majd meglátjuk mit mutat az ultrahang !
Vigyázzon rád a Jó Isten...
Anita34
2018-05-29 21:57:42
Sziasztok lányok!
Én is igyekszem követni benneteket több kevesebb sikerrel.
Erikasz, nagyon drukkolok a holnap miatt. Minden rendben lesz! Magán dokihoz fogsz most menni? Mindent mondj el neki Drága, minden felmerülő kérdésedet és persze azt, hogy szeretnél még babát. Így fog csak elküldeni hormonpanelre.
Gondolok Rád!
Niki, örülök, hogy minden rendben Veletek! Vince baba igazán aktív akkor. Nekem is sokat mocorog bébi, pláne meg este. 28 hetesnek jövő héten szerdán leszünk, 4D-re pedig 1 hét múlva megyünk.
Olioli, Gyémánt, hogy vagytok? Tüneteinek erősödnek? Bírjátok ezt a meleget?
Amandeen, hogy vagytok? Nemsokára meglesz Párod eredménye, ugye? Szorítok, hogy már tényleg minden a legnagyobb rendben legyen!
Lion, kitartást a munkához az ovuhoz pedig drukkolok és persze hogy sikeres legyen ez a ciklus.
Margaréta, remélem, hogy az átjárhatósági meghozza a várva várt sikert!
Christi, szorítok Nektek! Adja Isten, hogy minél hamarabb babás légy!
Drukkolok az ovu után lévőknek is, hogy nemsokára ott legyen az a dupla csík!