Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Hát ez van... innen nincs visszaút, érzem.
erikasz
2018-06-21 06:24:15
Ti hogy irjátok az együttléteket ?
Ha este 23 órakor azt reggelre ?
Ha reggel korán... azt arra a napra !
erikasz
2018-06-21 06:08:56
Fbara :Szép a görbéd nagyon a 36.7 ,36.8 az elég hő a babához !:)
Velem nem tudom mi történik ,csak megtörténik végre... a tojcsi megvan amire vártam... mert szárazság az volt utána krém és ugy a tojcsi .
De ez a kétszer is szurkálás .
Nem repedt meg szerintem.... most fog vagy az éjjel megtörtént !
Együtt lét az meg volt ... 16,17,19,20 napján remélem jó lesz !
Pihenés is volt 5 nap előtte ,de az a fáradságtól.. igy aktívabbak lettek a katonák!:)
fbara90
2018-06-21 05:41:47
Sziasztok! :)
Anitacool örülök h jelentkeztél :) szoritok nektek és küldöm a babavarázsport!
Sok boldogságot kívánok! :)
Erikasz kicsit meg van zavarodva most a te szervezeted is! :/ talán most majd megreped az a tüsző :)
Lányok nekem a mai mérés sem hozott újdonságot.... szokott 36.7 ... :D
erikasz
2018-06-21 05:34:52
A görbém lemaradt :)
erikasz
2018-06-21 05:33:33
Jó reggelt lányok !
Becsapott a szervezetem ,vissza rakta amit kivett a gép.... reggel 36.0 mértem bő nyák lett mint aki bepisilt ,de ez tojcsi nem kétséges !
Megint szurkált egész éjjel még most is a petefészkem !
Nem tudom nekem ilyen ugrálos görbém még nem volt 0,4 tized ugri bugri !:)
Ti hogy álltok ?
Fbara ,Margaréta,ZSuszkam nagyon izgulok értetek !:)
Anitaccol :Sok boldogságot neked .....és főleg gyermekáldást a nászutadon!!:):)
Kívánom hogy a Jó Isten áldjon meg a várva várt csodával a gyermekkel amire vágysz !!:)
Anitacool
2018-06-20 23:44:50
Sziasztok Csajok!
El vagyok tűnve, rengeteg a tennivaló még utazás előtt, de egész jól haladunk! Szombaton esküvő! Juhhuhuuu, nagyon izgatottan várom! Remélem mire hazajövök lesznek új kismamijaink! Fbara, Margaréta, Zsuzskam a ti görbéiteket láttam, mind nagyon bíztató! Lion gyakorlatilag mindent bevetsz most már, úgyhogy szeretném azt olvasni, hogy beváltak! :-)
Erikasz, Kira remélem nálatok is jön most már az örömhír!
Ne haragudjatok, nem tudok mindenkinek egyessével írni, mert még rohanok tovább, sok a tenni/pakolni való. Mindenkinek nagyon drukkolok! :-)
Remélem ovum is lesz a nászúton. Kérhetek egy kis extra drukkot? Jöhet minden: pozitív energia, ima, kismamis rezgések, mindenre szükségem lesz :-))) Annyira szép ajándék lenne, ha már így jön ki! :-)
Nem tudom lesz-e alkalmam még jelentkezni, de legyen csodaszép hetetek! :-)) Puszi Csajok!
Lion86
2018-06-20 18:10:49
Beleástam most magam az Infolic témába, hát gyakorlatilag már hónapok óta szedem azt is, ami ennek a hatóanyaga, vagyis ez sem segítene és túl drága ahhoz, hogy ezzel kísérletezzek :) Annyira ajánlották sokan a barátcserjét, hogy "kénytelen" vagyok megpróbálni :) Rendeltem is 2 doboz teát.
fbara90
2018-06-20 14:51:05
Lion az Infolicot nekem is ajánlotta anno a nődoki, de azt tanácsolta, h csak 1 év sikertelen próbálkozás esetén kezdjem szedni. :) (még nem vettem :D )
fbara90
2018-06-20 14:46:40
én vasárnap-hétfőn :)
Brutál kiegyensúlyozott görbe Zsuzskam, mint Anitacool-é szokott lenni :D
Jajj Anitacool neked meg mindjárt itt a nagy nap! :D Hogy vagytok? minden kész? :D Jársz erre? :D
Hát ez van... innen nincs visszaút, érzem.