Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
anitaa28
2018-06-25 13:18:11

Lion milyenek a terhelt értékeid?
Lion86
2018-06-25 13:13:08

Fbara, Margaréta nagyon sajnálom, olyan szép görbéitek voltak...
Vica, remélem ennek a leesésnek nem lesz jelentősége, szorítok, hogy holnap rendben legyen minden.
Erikasz, szuper a hőd :)
Megjött az eredmény, a máj - és vesefunkcióim tökéletesek, D vitamint szintem szuper, viszont elég jelentős vashiányom van. Viszont nem tudom már mit kéne vizsgálni, mert nincs inzulinrezisztanciám, ami kizárja a PCOS-t, pedig egyik doki a hormonsor alapján azt mondta van, a másik meg azt, hogy nincs. De a terhelés alapján most már kizárt, hogy van. De akkor nem tudom miért nincs peteérésem 2 hónapja és mitől hullik iszonyúan a hajam. Ezt a ciklust most már végig mérem, aztán nyáron szünet. Nem tudom hogy lesz tovább.
fbara90
2018-06-25 10:01:37

Sziasztok! A mai nappal új ciklust kezdtem. A teszt negatív. Megjött....
Kira84
2018-06-25 09:45:11

Sziasztok lányok.
Na ez csak üres járat lesz..
Margaréta88
2018-06-25 08:50:12

GőVica: sajnos én tapasztalattal nem rendelkezem, de úgy hallottam, nem érdemes mérni pozitív tesz után a hőt, pont emiatt az ideg miatt. De ha Te nyugodtabb lennél, lehet tényleg meg kellene próbálnod még ma elmenni a dokihoz.
Lion: majd írj, hogy mi lett az eredmény.
Margaréta88
2018-06-25 08:47:34

Sziasztok!

Sajnos megint egy sikertelen hónapot zártunk, tegnap este megjött. Viszont most nem vagyok elkeseredve, egy plusz lehetőségnek élem ezt meg. Ha minden úgy alakul, ahogy korábban, akkor még a hsg előtt megtörtént volna az ovu, ami egy esélytelen hónapot jelentett volna. De nem. Utána volt csak, mondhatni szép görbével, nem vagyok szomorú. Csütörtökön elkezdem a Clostyt, és bízom a legjobbakban.
Erikasz neked külön köszönöm, hogy végig biztattál! :)

Fbara: nálad mi a helyzet? :)
GőVica34
2018-06-25 08:26:48

Utrogestant szedem még.palástfüvet nem szeretnék inni.Ittam anno de nem segitett.
Lion86
2018-06-25 08:19:54

Sziasztok!
Nálam még mindig semmi. Ma remélem megkapom a vérvétel eredményét.
erikasz
2018-06-25 06:45:38

Lion :Te hogy állsz ...van változás ?
erikasz
2018-06-25 06:26:37

Margaréta :Na milyen lett a hőd felment ....vagy megjött ?
Olvastam hogy negativ a teszted ,de attól mig nem jön meg hinni kell !

Kira :Mennyit mértél ?

Fbara :Hogy állsz ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!