Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Értem Amandeen, szorítok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.
Lányok, ilyet láttatok már? Ha nem az 5.dpo-n lennék, akkor azt mondanám beágyazódás, de ilyen hamar nem létezik. Biztos, hogy jó a mérés és rendesen aludtam. A gyógyszert már 5 napja szedem, nem hiszem, hogy attól ugrott most meg. Lehet, hogy most indult be rendesen a progeszterontermelés?
Amandeen
2018-08-19 00:31:00
Látom, vannak esélyes görbék. Kedves tesztelők, kíváncsian várom a reggeli eredményeket, remélem + lesz! :-)
Lion, még csak pár napja tart a terápia, kedden megyek újra vizsgálatra meg vérvételre, abból majd kiderül meddig jutottunk, hatásos-e egyáltalán a szer, és akkor megmondják, mi lesz a további teendő.
Sziszi259
2018-08-18 20:22:08
melyna köszönöm! :)
melyna
2018-08-18 20:14:28
Sziasztok!
Sajna az ovu teszt még ma sem pozitív......mi lesz ebből?.?.
Mindenkinek megy a drukk :D
Sziszi:szerintem a digitális lenne a legjobb ebben a helyzetben. szorítok :)
Sziszi259
2018-08-18 20:02:12
Mimike köszönöm! Aranyos vagy :)
át fogja rakni igen :) 1-2-3 nap kell neki és észhez tér :D akkor most kell szeretni egymást 1-2-3 napon át :)
mimike84
2018-08-18 19:46:50
Igazatok lett az ovut illetoen, most teszteltem + at :))
Beirtam az adatokhoz de ugyanúgy 21-re hozza az ovulációt a rendszer, ezt majd át fogja állitani?
Jaj Szisz, nagyon kiváncsi vagyok mi lesz nálad, én még azért küldöm a pozitiv energiát hogy legközelebb legyen ott a második csík is :)
Sziszi259
2018-08-18 18:52:16
Nikolita ha holnapra nem várod akkor holnap reggel már csinálhatsz egyet reggel :)
Anitacool köszi! de most csináltam egy clearblue plusz tesztet, nah hát az totál negatív :D várok még pár napot, ha nem jön meg akkor veszek egy digitálisat. kezdek elkeseredni, hogy már megint nem jött össze... nem tudom Ti hogy csináljátok végig ezt a hullámvasutat mindig
Nikolita
2018-08-18 18:46:45
Én így állok. Holnapra nemvárom. Izgulok, hogy mi lesz, egész héten olyan tompán fájdogált a hasam. Csináltam egy tesztet 2 napja, látok is rajta valamit meg nem is. Mindenesetre hétfőn indulunk nyaralni és bekészítettem egy tesztet, hogy ne ott kelljen keresgélni üzletet/gyógyszertárt. Szerintetek mikor érdemes leghamarabb tesztelni? A csütörtöki teszt olyan volt, hogy azt írták, már 4 nappal előtte kimutatja (Facelle) a terhességet.
Anitacool
2018-08-18 18:34:39
Lion bármi lehet. Nekem nem tudták igazolni 3pontos inzulin-cukor terhelésből. Bár akkoriban diétáztam. Igen, neked sem volt most olyan ovuteszted. Azért ez nem lehet véletlen! Lehet váltani kellene érzékenyebbre. Izgi :-)))
Anitacool
2018-08-18 18:31:58
Sziszi nagyon drukkolok, hogy holnap már szépen látszódjon az elsőből! ;-)
Értem Amandeen, szorítok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.
Lányok, ilyet láttatok már? Ha nem az 5.dpo-n lennék, akkor azt mondanám beágyazódás, de ilyen hamar nem létezik. Biztos, hogy jó a mérés és rendesen aludtam. A gyógyszert már 5 napja szedem, nem hiszem, hogy attól ugrott most meg. Lehet, hogy most indult be rendesen a progeszterontermelés?