Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
SzSLinda- Igen egy hét van köztünk. :-)
Nekem folsavat mondot a doki és még D vitamint szedek. Terhes vitamint most nem mert elfogyot amit akkor vettem meg várom mit mond a doki.
Nekem a mellem fáj, meg néha szédülök, más nincs.
Nekem se lett erősebb a teszt múltkor és barnáztam is.
De most erős a csík és nincs egy csepp barnázás se.
SzSLinda
2015-02-14 16:19:26
Klanita!
Majd hétfőn kérek időpontot a dokihoz.Nekem már lassan másfél hete fáj a hasam és a derekam.Szedek rá magne-b6-ot.Neked is vannak ilyen tüneteid?
SzSLinda
2015-02-14 16:16:24
Klanita!
Amúgy már egy hete pozitívat teszteltem,csak nagyon halvány volt.Pont ma vagyok 5 hetes.Megpróbálok mostmár nem méregetni,minden ok lesz. Az előző 7 hetesen ment el sajna,de akkor végig halvány volt a tesztem.Vetélés után meg várnunk kellett volna még pár hónapot,de becsúszott.Szóval nagyon reméljük,hogy ha így is sikerült,akkor már velünk marad! Egy héttel vagy előrébb! :-)
KLANITA
2015-02-14 14:51:45
SzSLinda- GRATULÁLOK!!
Sajnos nekem is volt egy vetélésem és én is agódok, bár most már jobb. 6 hetes vagyok és pénteken megyek dokihoz már nagyon várom. :-)
Szerintem ne mérjél most már, biz benne hogy minden oké.
Mikor mész dokihoz?
Katicabogár5
2015-02-14 11:17:10
SzLinda sose fogsz megnyugodni, talán a vége felé. Én még mindig parázok pedig a 32. hétben vagyunk már. Most azon vagyok hogy a 36. hétig bírja utána már nem baj ha kibújik. Mindig lesz egy pont amit vársz és majd megörülsz hogy túl legyetek rajta. Persze pozitív vagyok de azért még is bennem van a félsz :)
Moha13
2015-02-14 10:52:37
ancsika10
GRATULÁLOK!!!!! :):):)
Én emlékszem Rád, régi fórumozó vagy Te is, nagyon örülök, hogy végre megvan!!! :)
Bocs, hogy csak most reagálok, de most vettelek észre a hozzászólások között...:)
Írj majd légy szíves a reményhozónkba is! Köszi! :)
jniki82
2015-02-14 10:21:39
Vagyis hülyeséget írtam nem integrálton voltunk, hanem kombinált teszten!
jniki82
2015-02-14 10:16:17
Nektek néztek AFP értéket, mert én nem találtam a lelten!Lehet nem az integráltat kellett volna csináltni?
jniki82
2015-02-14 09:59:22
SzSLinda,
gratulálok!Megnyugodni soha nem fogsz!Én a 12-13. héten vagyok még most is folyamat para vagyok!
Nincsenek tüneteim úgy 5-6 napja és azon kattogok, hogy remélem semmi baja a picikémnek, csütörtökön megyek dokihoz addig megőrülök!
Megjött tegnap a Down-kór eredményünk 1:14000
az Edwards pedig 1:50000.
Ennek nagyon örültem!
SzSLinda
2015-02-14 07:53:04
Jó reggelt!Igen,teszteltem.Erősebb csík lett sokkal! Pozitív! :-) Már csak a reggeli hőm aggaszt, lement 2 tizedet.Remélem rosszul mértem.Pár hónapja elvetéltem,szóval majd nem is tudom, hogy mikor fogok megmyugodni és elhnni.Azért köszönöm, hogy gondoltál rám! Szép napot mindenkinek! :-)
Nekem folsavat mondot a doki és még D vitamint szedek. Terhes vitamint most nem mert elfogyot amit akkor vettem meg várom mit mond a doki.
Nekem a mellem fáj, meg néha szédülök, más nincs.
Nekem se lett erősebb a teszt múltkor és barnáztam is.
De most erős a csík és nincs egy csepp barnázás se.