Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: 1. Terhesgörbe 2. Életkor, próbálkozós hónapok száma 3. Bármi, amit a görbe feltöltője el szeretne mondani. Hozzászólások kizárva. :)

Ebben a beszélgetésben 91 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nokeni
2013-09-21 08:20:15
 
Sziasztok!

Ez volt a második hónap, hogy görbét vezetek és ez a hónap meg is hozta a várva várt eredményt :-)
Az együttléteket nem bíztuk a véletlenre 31,1,2,3 és 5.-én is együtt voltunk! Sok segítséget kaptam itt a lányoktól a görbém elemzésében!! Számomra nyugtalanító volt benne az a sok egyenes de visszanézve látható kb. az is mikor történhetett a beágyazódás... Ezért én már a 10dpo-n csináltam tesztet ami "halvány" pozitív lett, így még türelmetlenebbül vártam a "nemvárt" napját!
Ez ma elérkezett, újból teszteltem és egy szép, ill. két szép erős csíkom lett :-))
Mindenkinek sok SIKERT kívánok!!!
Moha13
2013-09-19 10:42:01
 
babaváró33

Kérlek, ne itt kérdezz...:X
Ez a fórum nem erről szól. Azért jött létre, hogy reményt adjon a sok sikeres görbével és történettel a még várakozóknak, hogy ha idetévednek, lássanak egy csomó sikertörténetet.
Úgy kezdődik a címe, hogy "1. Terhesgörbe..."
Oda is írtam a címébe, hogy hozzászólások kizárva. De valamiért mindig akad valaki, aki nem olvassa el, hogy milyen fórumba ír...
babaváró33
2013-09-19 10:36:45
 
Kedves Tutu85!

Annyit olvastam már arról, hogy valaki azt írja megjön neki, utána mégis kiderül hogy terhes. Ráadásul te is azt írod, hogy rendes vérzés jelentkezett. Annyira el tudja bizonytalanítani az embert az ilyen infó, főleg, ha már hónapok óta csak vár. Ennek hatására akaratlanul is azt hiszem minden alkalommal mikor megjön, hogy attól még lehetek terhes.

Szeretném tőled megkérdezni, hogy miért teszteltél 5-6 nappal később, a vérzés jelentkezését követően, annak ellenére, hogy rendes menstruációnak gondoltad? Pusztán csak azért, mert rövid ideig tartott? Vagy voltak gyanús jelek?
tutu85
2013-09-19 09:19:18
 
Sziasztok!
február óta csatlakoztam az oldalra, amolyan "csendes társként" olvasgatom a fórumot:) Reményt szeretnék adni mindazoknak, akik nem működnek " üzemszerűen". Elvileg semmilyen megállapított problémám nincsen, mégis 36 és 24 nap között ingadozó ciklusaim voltak, egyetlen még, 10-es érzékenységű ovu teszt sem volt soha teljesen pozitív (csak a semmihez képest mégis egy-egy halványabb csík), és rendszeresen pecsételtem a mensi előtt pár napig. A hő alapján némileg lehetett sejteni mikor van talán ovu, de biztosra semmit. Szeptember második hetét egyeztettük le a dokival még májusban, hogy jön a részletes kivizsgálás. Ehelyett épp aznap már 5 hetes UH-ra mentem:)Csatolom a görbét, 22-én, 24-én, és 26 reggel vtunk együtt. Utána szabadságra mentem, elutaztunk, és nem tudtam mérni. Ja, és hogy nem szabad elkeseredni, a 25. napon elkezdtem vérezni, és biztos voltam benne hogy megjött. Teljesen ugyanolyan volt mint máskor, csakhogy másnap gyengült, és harmadnapra megszűnt..még a 30. napon még egy kis pecsételés, és 31. napon mivel elmúlt, akkor teszteltem. Azonnal pozi volt.
A héten kaptam utrogestant, mert a progi valószínűleg nem elég. Hétfőn megyek a 7. heti UH-ra, szurkoljatok h minden szépen alakuljon. Én pedig szurkolok Mindenkinek h sikerüljön!
marcsi26
2013-09-12 06:07:18
 
Sziasztok,
marcius ota nem vedekezunk, 1. baba. Augusztus 24, 25, 27 es 29 napjan is egyutt voltunk. Ez a ciklus nem volt a szokasos, mert az ovulaciom altalaban a 18. napon szokott lenni... raadasul a ciklus elso feleben vonalzot huztam (jo volt a homero ellenoriztem tobbszor is ;) mig a ciklus masodik feleben sosem volt ennyire hullamvasut. Ma reggel pozitiv lett a teszt:))) most en is a kovetkezo hetek miatt izgulok...37 vagyok
Bocsi az ekezetek hianyaert, telefonrol irok. Sok sikert mindenkinek!!
Edina75
2013-09-11 18:59:07
 
Sziasztok!!!38 éves leszek pár nap múlva és íme 2honap próbálkozás és 1honap görbe vezetés után íme,ma megtudtam hogy babát várunk,,tehát kitartás mindenkinek :)) és az első baba :)
Moha13
2013-09-04 11:08:00
 
Ildibaba81

Ez nem az "itt a görbém" fórum! :(:(:(:(:(:(

Ezt a "reményhozó" fórumot azért hoztam létre, hogy csakis egy sor pozitív eredmény szerepeljen itt, mindenféle hozzászólás és egyéb nélkül. Ezért is lett ilyen hosszú címe, amiben szerepel, hogy mi szerepeljen illetve mi nem ebben a fórumban.
Kérlek, ha erre esetleg válaszolni szeretnél, ne itt tedd, az "itt a görbém" fórumon megtalálsz, és ott szívesen segítünk grafikonelemzésben is.
Köszönöm

Moa
Ildibaba81
2013-09-04 10:47:55
 
Sziasztok!

Mi most a második manó legyártásán vagyunk rajta. :)

Az első baba már nem is annyira baba - 3 éves, kiscsoportos óvodás.

Amikor őkelmét gyártottuk le, az egy teljesen más eset volt.

18 éves korom óta szedtem az anti bébit, amikor is elkezdtünk gondolkodni rejta, hogy lassan itt a babázás ideje. Apa mondogatta ugyan inkább, de mivel már vészesen közeledett a 30, úgy voltam vele, tényleg lépni kéne már.

Teljesen lazán vettük a dolgot, nem méregettünk, nem jegyzeteltünk, még vitaminokat se szedtem, pár hónap alatt sikerült is a manó. :)

Most sokkal erősebben szeretném, hogy összejöjjön, jó ideje használok okos telefonos termékenységes naptárt, 3. hónapja itt is jelölgetem, amit tudok, és második hónapja nézegetem az ovulációs mikroszkópot is...egyelőre semmi. :(
Nem szeretném, ha túlon-túl sok idő tellne el, jó lenne, ha nem lenne több különbség a gyerkőcok közt 4 évnél.

Sajnos több hátráltató tényező is van: a ciklusom csak 22 napos és már elmúltam 30, de azért reménykedek, hogy nem kell már sokat várnom.

Ez a legutolsó ciklusom grafikonja. Ha tudtok bármi bíztatót mondeni, azt megköszönném. :)
Bernie77
2013-08-26 18:41:09
 
Sziasztok ! Én 36 éves vagyok van már két nagy gyerekem mi is többször probálkoztunk igaz nagyobb kihagyásokkal . Elöszőr 2006-ban akkor sikerült de sajnos 5-6 hetes terhes lehettem mikor elment a baba . Majd a következő probálkozás 2010-ben volt de sajnos akkor sem jött össze . 2012 Novemberében ujból probálkozni kezdtünk de akkor még nem tudtam erről az oldalról Januárban találtam rá erre az oldalra és elkezdtem mérni a hőmet igaz nem lett egy teljes honap. Majd Februárban már vettem ovulácios tesztett és rendesen mértem a hőmet és Március 7-én pozitiv tesztett csináltam . Most már 28 hetes terhes vagyok.
erikava
2013-08-16 20:43:48
 
Sziasztok! 35 éves lettem nem régen. 3 hónapig vezettem itt a görbémet, a 3. Már babás görbe. Mivel a párom ritkán tartózkodott itthon, így nagyon alaposan bele kellett merülnöm a témába ahhoz, hogy pontosan tudjunk időzíteni. Mert ugyan már van egy lányunk, de ő váratlanul költözött be hozzánk, így a másik oldalban nem volt tapasztalatom. Èn folsavat szedtem és femibiont előtte, közben. De amit a legfontosabbnak tartok a hőmérőzés pontos betartása mellett, az az ovu teszt, és annak a működésének alapos kiismerése. Illetve vettem még hozzá innen az oldalról a termékenységet segítő sikosítót. Mellettem szóljon, hogy az oldal üzemeltetőitől jutalmat is kaptam kitartó érdeklődésem, és a fórumon való aktív és használható részvételemért. Ma 37 hetes kismama vagyok. :)

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!