Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kedina
2014-03-31 15:29:05
 
luciffer
Jaja, szép sztori. Csak ne kérdezték volna meg pont ők, hogy na mi mikor tervezzük. Mert persze mindenki kérdezi. Párom papája féléve "kedvesen" felajánlotta segítségét is. Na ez érdekes volt. Tudná, h nem az unokával van gond...
Én sem vagyok már 20, még 30 sem,de én sem szeretnék 4 évet várni...Csak ez olyan érdekes.

Plum
Egy kedves barátnőmék most készülnek a lombikra, már van egy lombikos babájuk. Ők is 5 hónapja tolják az időpontot, hol betegség, hol más miatt. Remélem az április egy kegyes hónap lesz! Bár én még drukkolok nektek! :)

Csillka hogy vagy?
plumeria14
2014-03-31 15:11:43
 
luciffer73, jniki82,
lazítsatok egy kicsit, foglakozzatok valami teljesen mással, mert teljes mértékben megértem a kiakadásotokat…sokszor érzek én is hasonlót, de én sajnos olyan vagyok, hogy soha, de soha nem tudok feladni semmit…akaratos vagyok!
Azért jó lenne, ha nem dobná be mindenki a törölközőt, Moha! Beszéljétek meg egymás között, de egyszerre csak egyikőtök mehet „szabira”!
Én is nagyon kivagyok, amikor megjön…most éppen arra várok, de 2-3 nap múlva szerencsére túl vagyok rajta és ismét jönnek a próbálkozós napok, majd az izgulás hetei…mi már 4 hónapja az első inszemre készülünk, elég vicces, de azt tudjátok, hogy az előző hónapban „elkúrtuk”, szóval a mi hibánkból nem jött össze….na de majd most!

Moha13,
neked más tüneteid vannak az átlagosnál kicsit magasabb hőn kívül? Mikor lőtted el a tesztet a múltkor?

kedina,
jelentkezem, ha lesznek fejlemények, de túl nagy meglepetésre nem számítok...ez az óraátállítás engem is kikészített...miért nem lehet ezt szombat hajnalban megtenni, hogy az ember egy kicsit hozzá tudjon szokni?
luciffer73
2014-03-31 15:09:57
 
Kedina...ez egy szép sztori volt...:))
A lényeg mégis a rokonlány kora..legalábbis nálam. Én már bőven elmúltam 20. Sőt...én sajnos már nem próbálkozhatok 4 évig...már most is elég késői lenne a gyerek...de négy év múlva már nem is akarok teherbe esni...sőt. Igazából már májusban sem....
Dmonalizi
2014-03-31 14:08:53
 
És indul a reménykedés. Ovú teszt még ma is pozitív.:)
kedina
2014-03-31 13:53:54
 
Kicsit túlterhelt a rendszer és ugrott amit gépeltem...
No. Újra.

Plum
Ezerrel drukkolok!

Luciffer
Megértelek..:(

Bocsi csajok, hogy így eltűntem, de a vendégek és a menstruáció együtt nem túl jó páros és még egy szülinapozásra is hivatalosak voltunk, ahol alkohol nélkül tudtam volna mindent összehányni...De túléltem. Pedig tök jó hétvége lehetett volna. És még ez az óraátállítás is...Úgy érzem magamat mint egy mosogatórongy. Vagy had idézzem Luciffert: mint a lefosott bili füle.
Ami jó volt, hogy nem pecsételtem 3 napig. Péntek este láttam már hogy kezdődik, reggel már biztos voltam, délelőtt 10 körül meggyőződhettem róla. Ez volt a kevésbé kellemes része városnézésnek és idegenvezetésnek... Aztán délutánra 5-6 körül eltűnt. Mint ha nem is lett volna. Tiszta volt minden. Egy csepp sem sehol, majd este 9 körül újra.. Ma már alig van valami. Szóval remélem a hormonjaim a helyén és már CSAK az IR-rel kell megküzdenem...

A hétvégén a rokonlány elmesélte, mert persze rákérdezem, hogy ők meddig próbálkoztak. Vártam a szokásos 2-3 hónapos szlenget, de 4 évet mondott. Ekkor magamat utáltam, nem őt...:D A húszas évei elejében járt amikor elkezdték, egyszerű vidéki lány, így orvosnál sem járt, csak egyszer összejött. Az elsővel elvetélt, de azóta van 2 csuda szép gyermeke.
Aztán eszembe jutott hogy a barátnőm is 6 évig próbálkozott, amíg sikerült. Mindketten orvosi beavatkozás nélkül. Ki érti ezt?????? Mert én nem, az tuti.
luciffer73
2014-03-31 12:25:08
 
Moha, jniki....igen. És hisztis vagyok, és ingerült és agresszív, meg minden, amit utálok úgy általában.
Moha te a hődet nem érted, méeg meg minden mást magamon. Pénteken megjött, de úgy, hogy szinte semmi előjele nem volt. Időnként fájdogált a hasam, viszont a cickóim be voltak durranva, de valami iszonyatosan. Én onnan tudom, hogy aznap fog megjönni, hogy reggel, mikor felkelek, szinte semmilyen fájdalom nincs benne...nna ilyenkor van az, hogy a húha anyját, megint megjön. Akkor pénteken viszont semmi ilyen nem volt, fájt mint állat, azt hittem, hogy szétdurrannak...a melltartóm szorított, vágott...fájdogált a hasam, de ha pihentem és nem mászkáltam, akkor elmúlt. Délután viszont megjött...a mellfájás maradt, a hányinger detto. Ugyan nem minden nap van, de időnként rámtör. Szóval még a szervezetem is a bolondját járatja. Nekem egyébként ma fog elmúlni, mert már tegnap délután, este sem volt olyan vészes...
Ezt a hónapot még erre áldozom, de ha ebben a hónapban sem jön össze, akkor kiszállok. Nem bírom tovább...tegnap kaptam az embertől az évfordulónkra egy pálmát. Imádom azt a fajtát, amit vett, de tegnap legszívesebben hozzávágtam volna. Egész nap olyan vagyok, mint a lefosott bili füle. Majd elalszok, pedig éjjel sem voltam fent. áááá mindegy...nem is érdekel.
Ez persze nem jelenti azt, hogy nem drukkolok nektek, meg izgulok értetek, de nekem nagyon elegem lett. Még a napsütés se hat meg....
Moha...a szagérékenységedet megértem. Én múlt héten voltam így. A lefőzött kávé illatától majdnem kidobtam a taccsot
Moha13
2014-03-31 11:55:34
 
luciffer, jniki
Csatlkoznék...nekem is elegem van. :X

ÉS nem értem ezt a hőmet sem...hogy mi a fenéért nem megy már le??? Végre ma kicsit lejjebb ment, de ez még mindig magas nálam, mert 36,7-nél szokott megjönni, aztán szépen lemegy 36,5-6 körülire. HA holnap lejjebb megy, akkor rendben vagyok...ha esetleg vissza fel, akkor tesztelek, mert szerintem nagyon furi volt ez a 1,2 nap mensi, ami úgy múlt el, mint amit elvágtak. Hát, lehet, hogy hülye vagyok, de van bennem egy pici remény, hogy talán azért nem megy le a hőm, mert...ááááááááááááááááááááááááááá...de biztos nem...csak áltatom magam. MA voltam tesco-ban és totál kikészültem, olyan büdösek az emberek...mindenféle parfüm, meg kölni, meg esetleg ezek hiányában egyéb szagok...és a sorokon az a sok szag...fúúúúúúúúúúúúúúúúúúúj...biztos jön a nyár...ezért büdös minden. Ezt már megfigyeltem, hogy ahogy melegszik az idő, az emberek egyre kevésbé öltöznek fel és így kijön az a sok mindenféle szag belőlük...meg öntözik megukat a sok szagos vacakkal...ŐRÜLET!!! :X

Plum
Én csak mosolygok picit...és gondolok Rád holnap reggel is...:)
jniki82
2014-03-31 11:16:07
 
Sziasztok!

luciffer73,
teljesen értem mit mondasz, én szintén így érzem magam.Már én is unom és elegem van.Most fáradtam bele!!!!:(
luciffer73
2014-03-31 10:25:58
 
Sziasztok!
Április végéig eltoltam a fejemben a próbálkozást. Péntek óta havizok...elegem van. Még mindig fájnak a melleim, hányingerem is van időnként...szóval ezekkel együtt is tele a hököm!
Májustól csak akkor közelíthet meg a párom, ha legalább öt gumit húzott magára...vele is tele a tököm, meg mindennel...frusztrált vagyok, állandó bőghetnékem van...legszívesebben ledobnám magam a földre, és üvöltve fetrengenék addig, amíg el nem fáradok
plumeria14
2014-03-31 08:52:26
 
maximail,
milyen más adatokra, értékekre gondolsz, ami utalhat még IR-re? Nagyon felkapott lett ez a "probléma", mégsincs rá egyértelmű válasz és az ember hónapokig bizonytalanságban van még lelettel a kezében is. Szerintem holnap írok Balázs Csabának és rákérdezek erre.
Én ma se mértem és áprilisban sem fogok :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!