Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 52815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-09-20 17:11:30
 
Lion :Ha Isten gyermeke... akkor igen !
Lion86
2018-09-20 16:39:01
 
Köszönöm. Holnap találkozunk a tulajdonossal, alá kell írni neki is valamit, nagyon remélem lehet majd vele értelmesen beszélni.
erikasz
2018-09-20 16:32:01
 
Lion :Már én is ideges lettem .. nem is olvastam hogy már küldik !
Adja az Úr hogy mihamarabb minden rendben legyen !
erikasz
2018-09-20 16:28:19
 
Lion :hívd fel őket mond el a köszpontnak hogy amelyik házat megakarjátok venni ...vissza akar lépni a tulaj a maguk szerencsétlenkedése miatt ! Eddig minden rendben volt ...most megint semmi ...a te türelmednek is van határa ..ez a maguk felelőtlensége .hogy nem küldték ki a papirt !
Szeretném ha korrigálnák a dolgot ..mert maguknak is van felettesük és panaszt teszel !
Csak ennyit mondj rögtön intézkednek ...meglátod !
Lion86
2018-09-20 16:08:21
 
Erikasz, hát ez borzasztó. Remélem a belgyógyászaton tudnak valami értelmeset mondani. Én már nem csak az egészségügytől, az egész állami meg mindenféle rendszerektől ki vagyok bukva.
Azt mondták, hogy biztos az ügyintézőnk szerencsétlenkedik, erre átnéztem a papírokat és egyet nem is küldtek ki és erről sem az ügyintézőnk tehet, hanem a központ. Fel is hívtam őket, azt mondja, hogy szerepel a kiküldött dokumentumok között, de mondom itt márpedig nincs ilyen. Erre mondta, akkor küldik. Rémálom ez a Fundamenta. Kell még ügyvédi, közjegyzői, földhivatali, banki papír, nyilatkozatok, igazolás a CSOK kérelem beadásról stb. Pedig erről nem volt szó. Arról nem is beszélve, hogy ez 70 ezer forint. A CSOK ügyintézés szintén 70 lesz. Már 100 ezrekbe van eddig nekünk és még sehogy sem állunk. A tulajdonos meg már vissza akar lépni az eladástól. Tisza ideg vagyok.
erikasz
2018-09-20 15:42:39
 
Fbara :Először is ...nagyon sajnálom hogy megjött !:(
De annak nagyon örülök hogy minden rendben veled és a pároddal ! :)

Edit ,Chriszti : Hát az orvos nem írt gyógyszert beutalót adott a Belgyógyászatra a diabétesz szakrendelésre oktober 19 én kaptam időpontot ...ez a magyar egészségügy ...addig diétázzak és sportoljak ..mindkettőt csinálom semmi cukor és biciglizek jógázok .
De megjönni nem akar változatlan a hőm stagnálok !

Andi04 : Üdvőzölek köztünk :)

Lion drága ..nagyon sajnálom hogy beteg vagy !:(
De még mi a túró papir kell ... hogy rendben legyetek a házzal !
Ez az ügyintézés nekem nem nagyon tetszik...már rácsaptam volna az asztalra ..bambák azok az ügyintézők nem is értik a dolgukat ...minek ülnek ott !
Már én sajnállak nagyon ..ne haragudj kiketem magamból !!


KittyCat
2018-09-20 15:19:31
 
Edit ez volt a múlt hónap, szörnyű az rleje, nekem előtt enem ugràlt ennyire.
És úgy tűnik kos tis hasonló, majd meglàtjuk mi lesz.
Andi04
2018-09-20 15:00:46
 
Melyna és Edit90, nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. Edit, szuper vagy, köszi a részletes elemzést, már minden világos és ezek szerint talán jól sikerült az időzítés is :) Feldobtad a napom!!! Most akkor jöhet a reménykedés, csak közbe nehogy becsavarodjak, mert eléggé mániákusan tudom figyelni magam... Megfogadtam, hogy ebben a hónapban csak akkor tesztelek, ha késik... :)
Edit90
2018-09-20 14:51:18
 
Andi: Teljesen jók a tüneteid,nem mindenki tankönyv szerint működik:) A stagnálás is jellemző az ovu előtt,neked most az volt. Amikor vizesebb a nyák,majd nyúlós azok a termékeny napok az ovu előtt. A hőgörbe sajnos késleltetve szolgál infóval,mert ha megemelkedett reggel a hő, akkor már èjjel megtörtént az ovu. Mèg ezen a napon is szokták javasolni az együttlétet. Ha viszont a nyákod már nem nyúlós,hanem krèmesebb,ès kevesebb, akkor már tuti megvolt az ovu. A hasfájással èn is így vagyok,hogy egy nappal később fáj,ez nem tudom mièrt van,lehet,hogy a petesejt kiszabadulása után maradt folyadék,ami kísèri feszít mèg,ès ezt érezzük. Szóval minden rendben van veled,a görbe nagyon szèp. Ha mèg biztosabb szeretnél lenni,mikorra kell időzíteni,vegyèl ovuteszteket,az mèg sokat segít. De ha ezeken a napokon együtt vagytok,amikor olyan nyúlós a nyák,ès amikor megemelkedik a hő,akkor az időzítèssel nem lehet gond:)
melyna
2018-09-20 13:30:18
 
Christi nagyon szép a görbe :) hajrá!
Lion jobbulást neked! A ház téma meg ilyen.... :( anno nekünk is megvolt minden,azt mondták nem kell semmi...erre még 100féle papírt kellett beszerezni.....
Andi nem mindenkinek esik le a hő előtte.....ovu tesztelj és biztosabb lesz a dolog :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!