Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 63682 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Meliko78
2020-11-23 14:22:17
 
Sziasztok! a régiek ismernek már voltam itt . Most 8 honapos a kislányom , a vissza jövetelem oka az ,hogy ugy döntöttünk szeretnénk egy kis tesot a Kamillának ,hogy nem legyen egyedül . Mivel a bátyai már nagyok 20 év a korkülömbség . Korai menopauzám van igy nehéz nekem teherbe esni . még nem mérek csak a méhpepöt kezdtem el szedni
Andi198729
2020-11-23 13:52:29
 
Köszönöm szépen Jucus, én is azt kívánom neked, hogy hamarosan jöjjön az újabb baba!
jucuss
2020-11-20 18:35:21
 
Kedves Andi! Erőd és kitartásod határtalan ... A gyasz feldolgozasodban kívánom hogy gyógyír egy új élet legyen !!!
Andi198729
2020-11-19 19:55:24
 
Jucus ezt én is így látom ahogy te, hogy 3 évvel ezelőtt simán spontán 5 hónap alatt egy együttlétből teherbeestem, egyszerűen nem tudom felfogni hogy romolhattam el ennyire hogy meddő lettem:( azóta csak elromlottam:terhesség után miómaműtét, ir, hashimoto, trombózishajlam, immunrendszer probléma... és látod azóta még a lombikkal sem sikerült a baba:( még nagyobb gyász a szívemnek, hogy a kisbabám nem születhetett meg, mert az számomra egy vigasz lenne ha ő itt lenne már 3 éves lenne a kisfiunk... jobban belenyugodnék abba hogy nem lehet második gyerekünk, annyira nem érdekelne, mert az lenne a lényeg, hogy van gyerekünk, de így ez az érzés hogy lehet nem lesz gyerekünk, ez borzalmas érzés. :(
jucuss
2020-11-15 21:48:36
 
Sziasztok, bocs nem láttam a clostis kérdést én 3 körön voltam túl elég eroteljessé tette az első kettőt a 22/24/26napos ciklusokat ki is tolta 30/31 napra a 3. körben kaptam t.repesztot akkor 28 napos lett a ciklusom és az nem volt olyan eről teljes 1 hónap szünetet rendelt a doki. Én közben vissza mentem az endokrinológus szakorvoshoz mert egy éve derült ki az ir ( mercformin 1000mg, mozgás, vitaminok -21 kg, de baba sehol.) A szünetes ciklus nagyon keményre sikerült. Volt egy halvány pozitív de nem lett erősebb, negatív lett utána mind viszont nem jött meg. 42 napra jött meg iszonyat durva kínok közt már megijedtem H méhen kívüli azt hittem meghalok... most vagyok az 5. napban de esküszöm szülés után nem vérezttem ennyit. Nekem már van két gyönyörű kisfiam. Ők nagy vigasz és rájuk is sokat vártunk ... de nagyon vágyunk még egy gyermekre és nagyon nagy gyász H már ketszer sikerült es most valami nem jó ... Bennem. Az ir amiatt került képbe mert indokolatlanul sokat híztam, a családban sok a cukorbeteg és itt volt a meddőség ... Nehéz hónapról hónapra át lendülni de muszáj én jogazni kezdtem a gyaloglás mellett. A ciklikussag gondolata hogy minden hónap új remény sok erőt ad. Persze várni a legnehezebb és nem keseregni még a közhelyes ismerősök miatt is akik úgy zaklatják az embert és mikor jön a következő ... Stb. Én is mint előttem szóló mondta ugylatom egy csapat kell nem elég a nőorvosn kell endokrinológus is a hormonok finom műszer és csúnyán megkavarják az embert. Sok erőt kívánok én is mindenkinek!!
Andi198729
2020-11-01 17:30:06
 
Köszönöm szépen Mistimi, jó hallani felőletek, és hogy jól vagytok :) nálunk ez a része rendben volna, peteérés, miegymás, a baba nem tud megtapadni, ez így együtt tesz róla: a hashimoto, az ir, az immunrendszer probléma, trombózishajlam( mtfrh gén heterozigóta mutáció) de most fel van tárva a probléma, kezelve van, és bízom benne hogy egyszer majd én is jó hírekkel szolgálhatok végre. Én is sokszor ölellek
mistimi
2020-11-01 10:20:56
 
Sziasztok! Kb. Egy éve jártam itt utoljára mikor pozitívat teszteltem, azóta már 5 hónapos múlt a 2.kislányom Róza, Gréti pedig már 3 éves lesz. Grétire anno 3.5 évet vártunk. Nekem is pcos.,ir és pajzsmirigy alulműködésem van. Elfogyasztottam jópár nődokit, meg endokrinológust, lejártam Kecskemétre csak mert azt mondták h ő a legjobb, és rengeteget olvastam. Volt h szedtem merckformint, volt h csak inofolicot volt h a kettőt egyszerre, a pm gyógyszert 25mgról.emeltem 3 havonta a végén 150et szedtem, szóval kb 2.5 év ment el. Anno a kisérlwtezgetésekre, közben műtöttek is drillinget csináltak a petefészkeimen, szabálytalanok voltak a ciklusaim 35-60naposak,fogalmam sem volt h mikor volt vagy volt-e peteérésem. Nekem ez az oldal nagyon sokat segített plusz folyamatosan ovu tezsteltem is, abból is hónapok voltak mire kitapasztaltom h melyik erősségű a nekem jó. Végül az első lombikkonzultáció előtt egy héttel lett pozitív a terhességi tesztem.
Utána Róza már az 5. Próbálkozós hónapban sikerült mert már ismertem a testem jelzéseit, tudtam h milyen gyógyszerkombó segít, szépen beállt a ciklusom is 30-35napra,mimdig volt peteéréseim is.
Szóval csak annyit akartem mondani h ez egy nagyon hosszú út volt nekünk is, sokszor voltak mélypontok, de mindne nehézséget megért h megszülettek a lányaim. Kitartást mimdnekinek ne adjátok fel. Csatoltam a Rózás sikergörgém, hátha segít valakinek.
Andi neked külön ölelést küldök, sajnálom nagyon h még nem sikerült nektek.
Andi198729
2020-10-19 21:38:35
 
Szia Milla jó hallani felőletek és hogy minden rendben van :) jó hallani a régiek felől. Hát ennyi kudarc, és ennyi probléma után nagyon nem vagyok jó passzban valahol azt érzem nem ez a mi utunk hogy babánk szülessen.iszonyat nehéz főleg azután hogy azért fordultunk meddőségi szakemberhez hogy legalább mesterséges úton sikerüljön.de erre hogy még a lombik se sikerüljön arra nem számitottam.most adok egy utolsó esélyt Antritter doktornőnek és a kezelésének valamint Tűű doktor úrnak és a dietetikusnak.ha ők sem tudnak segiteni akkor nincs mit tenni el kell engedünk ezt a baba projektet. Utolsó erőmmel mert már tényleg az maradt ennyi minden után, még adok egy esélyt. Most folytatom az ldn immunterápiát, aspirin protectet, kapom majd a clexane vérhigítót, szednem kell az l tyroxint.
Bius27
2020-10-19 19:41:19
 
Sziasztok! Valaki kb fél éve írta hogy Dr. Tűű doki segítette egy ismerősét hosszú idő után babához, mert egy ritka típusú cukorbetegsége volt. Nos, úgy néz ki nekem is ez a bizonyos 3.tipusú ritka diabéteszem van. Elég jó dokihoz kerültem, de nagyon messzinek látom ezt az egészet magam előtt, fogalmam sincs mi vár rám ezzel kapcsolatban, genetikailag lesz az egész családom elemezve, nagyon az elején járok, részleteket nem is mondott egyelőre a doki. Az egész interneten keveset írnak erről, pláne a terhesseggel kapcsolatosan, nagyjából semmit. Nem tudom már pontosan ki írta ezt, de sokat segítene ha esetleg valamilyen úton módon letudná nekem írni, hogy végül hogy sikerült a baba és a kezelés részleteit. Köszönön szépen! Remélem még itt van aki ezt írta!
Santein
2020-10-18 09:27:02
 
Milla de jó pozitív történetet olvasni , gratulálok a babádhoz! Drukkolok én is itt minden küzdőnek puszi lányok
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!