Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 58067 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2019-04-23 12:25:58
 
Angyal, de hát még fiatal vagy, és korai menopauza lenne?? 1 évvel vagy fiatalabb nálam, nem? Én 32 vagyok. Ez olyan hihetetlen, hogy egy fiatal nőnél is előfordulhat, én is ideges vagyok emiatt, nehogy nekem is bekövetkezzen. Azt bánom, hogy nem huszonévesen szültem, csak hát az alapokat meg akartam teremteni. Idegesít, mert 29 évesen voltam terhes, és most lenne egy másfél éves babánk, az idő meg csak telik, 2 év telt el a halvaszülésem óta, és azóta semmi, jó, közben volt műtétem, azt nem számolom bele, mert fél évet várni kellett. Úgyhogy ha nekünk sem jön össze, muszáj lesz lépni, és orvosi segítséget kérni, hogy teherbeessek, a végtelenségig nem akarok várni, hogy majd egyszer csoda történik, szerintem 1 év sikertelenség után már indokolt elmenni meddőségibe, mert azért annyi idő alatt már össze kellene jönnie spontán, pláne ha jó az időzítés.
Esetleg nem attól volt ez a rövid ciklus, hogy nem volt peteérésed? Mert emlékszem anno, 2016-ban, mikor cickafark teával bekavartam a ciklusomba, előidéztem egy anovulációs ciklust, és 19 napos ciklusom lett. Bár a végig magas hőd lehet hogy esetleges cisztára utal. Mindenesetre menj majd el dokihoz, vizsgálat + derítsétek ki, hogy korai menopauza-e.

Józsa, teljesen megértelek téged, én is nagyon izgulok, hogy mi lesz hogy lesz, szerintem ránk is meddőségi kivizsgálás vár, de végre akkor már történni fog valami, nem csak ülök a babérjaimon, és várom a csodát, és nem lesz ez a reménykedés, várakozás, csalódás, hogy na majd most hátha sikerül, ezt a végtelenségig nem lehet játszani. Aztán csak bízom benne, hogy inszemre vagy lombikra hátha alkalmas vagyok még. Sztem most amint megjött, irány újból hormonvizsgálat, IR kontroll, férjemnek spermavizsgálat, aztán elmegyek átjárhatóságira, és akkor belevágunk, meg se akarom várni a szeptembert. Azzal is csak az idő megy, baba meg sehol, és hát ha eddig nem jött össze, nem fog ezután sem, hiszen voltak már jó időzítéseink, és mégse sikerült, pl. múlt hónapban is, együtt voltunk ovu előtt, ovukor, utána, és menzesz lett a vége, úgyhogy mindig ez lesz, és ahogy telnek a hónapok, az embernek elege lesz, egyre idegesebb lesz, egyre jobban rágörcsöl. És a sok sikertelenség már olyan megkeseredetté teszi az embert, hogy másról sem szól az ember napja, csak a ciklus, a menzesz, az ovu, a tervezés, számolgatás, kétségbeesett próbálkozás, hogy annyira akarjuk a sikert, hogy megteszünk érte mindent, és akkor még nagyobb a csalódás, ha nem jön össze.
Jozsa85
2019-04-23 11:55:29
 
Nem is kell nekem gyerek.Tokeletes eletem van igy is.Elfogyott sz energiam.
Jozsa85
2019-04-23 11:54:09
 
Sziasztok!
Most hivtam a BMC-t es majus 31re kaptam idopontot. Itthon bőgök.Ha juniusban kezdik a stimulaciot pont a nyaralasunkkor lenne az inszem.Amit a ferjem nem akar majd lemondani.Tehat akkor juliusi kezdes es augusztusnal elobb eselyem sincs babara!!!
Elegem van az egeszbol!
Es nem kell a szoveg hogy nem adjam fel.Meg hogy igy is van eselyem, mert en ebbe mar nem hiszek.
Meliko78
2019-04-23 11:38:06
 
Nekem is volt most nem olyan rég egy ilyen ciklusom és nekem tényleg korai menopauzas van de nem kell el keseredni nem lesz baj jön meg a baba
Angyal88
2019-04-23 11:35:00
 
Bocsi az új ciklust csatoltam.
Ezt akartam ez a rövid ciklus
Angyal88
2019-04-23 11:33:32
 
Sziasztok!

Ma mentem volna dokihoz pechemre tegnap megjött nagy nehezen, sajna ez egy rövid ciklus volt. Szerintem valami nagyon nem jó nálam. Párom szerint a menupauza előjele, kezdem már lassan el is hinni hogy igaza lehet. Minimális barnázással kezdödött vasárnap du. Tegnap napközben még barnáztam estére már kevés piros vér is volt már. Reggel óta fokozatosan erősödik a vérzésem. A jó a rosszban, hogy a melleim már épphogy csak fájnak.
A rövid ciklusom
Nashua34
2019-04-23 10:45:22
 
Azt a program nem befolyásolja, vagy hát ha celsius van beállítva, akkor minden ok. Ez a része meg inkább kiegészítő :)
Meliko78
2019-04-23 10:10:27
 
Nekem csak az tűnt fel hogy a mostani höm mennyire fent van
Nashua34
2019-04-23 10:08:22
 
Igazad van, nekem volt előfizetésem. Nem annyira olcsó, de sok hasznos funkció van benne. De szerintem ha csak az ovulacion-ra teszed, akkor is tökéletes, az első par hónapban nem volt előfizetésem.
Meliko78
2019-04-23 09:59:09
 
Azt nem lehet csak az előfizetők vehetik igénybe
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!