Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 53437 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-10-18 17:53:51
 
Melyna, esetleg még az előfordulhat, hogy az előző ciklusban nem volt tüszőrepedés, és az a tüsző telt most meg folyadékkal (ez akkor nem sárgatestciszta, hanem tüszőciszta), így ha megreped, akkor kiszabadulhat a folyadék és a pete is. Ha a múlt ciklusban nem volt ovu, akkor a ciszta viszont magyarázat a pár napig emelkedett hőre, ez tűnhetett ovunak.

Erikasz, remélem minden rendben lesz holnap, várom majd, mit mondott a doki.
erikasz
2018-10-18 17:36:57
 
Lion :Drága nagyon sajnálom a kisfiadat és férjedet ...mihamarabbi gyógyulást kívánok nekik !
Köszönöm szépen Lion !:):D
...reménykedek !
Holnap megyek a belgyógyászatra 10.15 re a diabéteszre majd írok mi volt !
melyna
2018-10-18 17:23:28
 
Lion az lehetséges,hogy erre gondolt :) Most voltam nála először így lehet lányos zavaromban csak ennyi maradt abból amit mondott :D Akkor ettől lehetnek a tüneteim is?
GőVica34
2018-10-18 17:16:23
 
Lion én is nagyon kiváncsian várom mit mérek.Holnap még mérek aztán hosszú hétvégén hanyagolom...párom amugy is ugy tudja hogy már nem mérek.
Lion86
2018-10-18 17:15:50
 
Melyna, akkor lehet, hogy arra gondolt, hogy itt a ciszta miatt nem lesz pé, hanem a ciszta fog kifakadni vagy én nem tudom. Furcsa, hogy egy doki ilyet mond. Mondjuk az én dokim meg a haját tépte, mikor elmondtam miket mondott az előző :D
melyna
2018-10-18 17:08:47
 
Lion kérdeztem a dokit,hogy akkor most mi lesz,mert most kéne ovunak lennie erre mondta azt,hogy valószínű ez a "ciszta" fog most megrepedni. ennyit tudok....így mondta én meg nem vagyok doki :)
melyna
2018-10-18 17:01:46
 
Sziszi sajna az értékekhez nem értek :D de szerintem az orvos valamennyire biztos tudja. Ha azt mondta jó akkor tuti. csillag is csak a progeszteronnál van. Mai tesztem már negatív.....viszont mitől van enyhe megjön érzés,meg leszakad a derekam is. Na jó nem durván :D de érzem. plusz bő vizes folyás. Lehet a nagy ciszta repedt meg? :)
Lion86
2018-10-18 16:55:51
 
Vica, ha ezután is fent marad a hőd, akkor nagyon úgy néz ki, hogy az előző ciklusban nem volt tüszőrepedés. Nagyon kíváncsi vagyok mit mérsz holnap.

Mimike, kíváncsi vagyok hogy alakul, eddig nem olyan rossz szerintem. A derekam nekem is napok óta fáj és nagyon sok mindenkinek, akivel mostanában beszéltem, lehet, hogy ez az időjárás miatt van. Milyen volt a nyákod mostanában?

Erikasz, nagyon szép :) Drukkolok ezerrel :D

Andi, a PCO nem annak a következménye, hogy magasabb az LH, hanem az IR miatt tolódnak el a hormonok. Nem tudom honnan szedte a doki, hogy nem azonos szinten kell az FSH-LH aránynak lenni, de hülyeséget mondott. A magasabb LH PCO-ra utal, az alacsonyabb pedig korai menopauza (ez 40-es FSH felett általában). Ha jól emlékszem több mint 4x-ese az FSH-d. Önmagában normális az értéked, de az LH-hoz viszonyítva nem kéne ekkora különbségnek lenni. Ez még nyilván nem égbekiáltó eltérés, de nem is tökéletes, el van tévedve a doki. Rengeteg hormonleletet és orvosi véleményt láttam már és sok hozzá nem értő doki miatt figyelmen kívül hagyott kezdődő problémát. Hidd el, nem kötözködni akarok, de én is hittem a régebbi dokijaimnak és éveket dobtam ki az ablakon miattuk.
Ha utánanézel a neten, sok mindent írnak az LH és FSH értékekről, pl ez az oldal is hasznos :
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
PCO-s jellegű petefészke a nők 25%-ának van, anélkül, hogy PCO szindrómájuk is lenne, mert ugye a kettő nem ugyanaz.
A terheléses cukor vizsgálat remélem inzulin értékekkel együtt lesz, mert anélkül nem ér semmit.
A pszichológus viszont biztosan hasznos lesz, nekem is sokat segített régebben.

Melyna, a ciszta teljesen független a tüszőktöl. A ciszta olyan mint egy vízhólyag, egy folyadékkal teli tömlő tulajdonképpen. Valamit félreértettél, mert a tüszőből jön ki az érett pete, a cisztában csak valamilyen folyadék halmozódik fel és max. az jön ki, ha eldurran. Holnapra még felmehet a hőd, pozitív teszt után 2 nap is kellhet neki, viszont a ciszta befolyásolhatja negatívan a peteérést és a tüszőrepedést.

Jozsa, a 12.napig ne vonj le semmilyen következtetést, a beágyazódás is leghamarabb a 8.napon kezdődik (legkésőbb a 12-en),addig semmi nem látszik a görbén igazából.

Többiek, mi a helyzet nálatok?

Nekem kedden délben volt megint egy erősebb LH tesztem, azóta összevissza erősségűek, kár is tesztelni szerintem. Ovum nem volt szerintem. Ha lett is volna, akkor meg lekéstük, beteg lett a párom is, meg a nagyfiam is. Úgy látszik a kicsi is azért hányt hétfőn éjjel.
Így állok most
erikasz
2018-10-18 16:11:16
 
Andi198729: Hallgass rám ..én is sok mindenen keresztül mentem !
Állj a tükörbe és mond ..megváltoztatom az életem nem fogok stresszelni minden másképp csinálok mától kezdve !

Engedd el a gyermeked a mennyek országába.. mert kettő közt lebeg ..síratod és vizben van állandóan !!
Menj el futni ,férjednek kedveskedj .... célod gyermeked legyen ..a lélek ami a másik gyermekből kiszállt lehet alig várja hogy újból veled legyen másik gyermek által !
Ne beszélj senkinek róla... ne idézd fel újból meg újból !
Mert az neked szívfájdalom és a léleknek ...légy erős legyen a cél a szemed előtt !!
A stressz hormon még a peteérést is meggátolja és bajok lesznek drága Andi !
Rá fog menni a házasságod !
Igérd meg nekem !!..tudod látatlanban is nagyon szeretlek !
Én csak jót akarok neked ..nehogy megsértselek ezzel az írásommal de ez az igazság !!
Andi198729
2018-10-18 15:21:40
 
Köszönöm Sziszi, aranyos vagy :) Kívánom neked is a legjobbakat, hogy sikerüljön mihamarabb a baba! Kitartás! :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!