Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 64697 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2021-07-27 07:48:24
 
FBetti, igazad van, én sem hiszem hogy ne lehetne javítani az értékeken. Főleg hogy van peteérés akkor meg egyàltalàn nem reménytelen a helyzet. Fura nekem hogy az orvosok korhoz kötik a lombikot. Bizonyos kor utàn függetlenül attól hogy rendben van- e a nő, van- e peteérés, màr nem foglalkoznak az emberrel. egyik ismerősöm 43 éves volt, magánintézetben szinte mindenféle kivizsgálás nélkül azt vágta a fejéhez a doki hogy ezek a petefészkek kuka. Elment utána a Sote-ra, ott kivizsgálták és kiderült olyan állapotban van mint egy 30- as nő.
FBetti
2021-07-26 21:40:58
 
Köszönöm Lányok! Nagyon jól esik, amit írtok!
Az akupunktúrát tovább csinálom ebben a három hónapban és elkezdem az aviva tornát is. Vasárnap megyek az alaptanfolyamra. Rendeltem még Q10-et, azt is szedni fogom, meg cink-szelén tablettát napi szinten. Ezeket mondta a doktornő. Megkérdezek még egy dokit. Valahogy olyan érzésem volt a SOTE-n mintha nem vennék a fáradtságot, h foglalkozzanak velem. Nem hiszem, h semmi nincs, amivel lehetne javítani az értékeken. Sokfélét olvastam. Olvastam olyat is, akinek rosszabb értékei voltak. Nem tudom. Valahogy nem tudom elfogadni ezt. Peteérésem szerintem van, nem minden hónapban, szoktak lenni rövidebb hónapok, mint a múltkori 21 napos, akkor szerintem nem volt.
De úgy érzem, ennél többet nem tudok tenni. Ma elég szar napom volt emiatt, biztosan vissza rázódok majd, napok kérdése lesz.
Dorottya88
2021-07-26 19:25:01
 
FBetti, nagyon sajnálom én is, hogy rossz híreket kaptál. Tudom, hogy kívülről könnyű mondani, de én sem adnám fel még. Pár napig megengedném magamnak, hogy rosszul érezzem magam (ismerve magam, lenne abból több pár nap is), de aztán kicsit elengedném a dolgokat (na ez aztán pláne nem könnyű nekem). Nekem ilyenkor jól esik kibeszélni, mert úgy érzem, múlik valamelyest a fájdalom. Ha eltelt a pár nap, átgondolnám higgadtan és tiszta fejjel. Nem tudom, mennyire hiszel az alternatív módszerekben, és azt sem, hogy segíthetnek-e ezekben. De engem most a barátnőim el akarnak küldeni léleksebészhez. Viszont nem állok rá készen. Talán, segítség lehet számodra. Nem tudom, hol laksz, de biztosan akad a környékeden is. Én biztosan megpróbálkoznék hasonló dolgokkal. Küldök egy hatalmas ölelést és valamennyire átérzem a bánatodat. Szeretnék segíteni, ha tudok, mindenképp jelezd!
Amugy az nem lehet, hogy kellene egy másod vélemény is?
Andi198729
2021-07-26 19:07:22
 
FBetti, teljesen megértelek igazad van. Ne engedd el a kis csodát, mert ha ő jönni akar, jönni is fog. Sok olyan eset van mikor az orvosok is csodálkoznak. A mi babánk is isteni csoda hogy megfogant ennyi minden mellett ami nekem van. Ha ez a lombik nem sikerült volna nekem is megfordult a fejemben Brno, de mi sem tudtunk volna milliókat erre költeni, meg sztem ott sem tudnak csodát tenni, ottis gondolom úgy működik hogy vagy sikerül vagy nem, és azért elég drága mulatság a kísérletezésre. Akivel tavaly májusban együtt lombikoztam, ők a férjével a sokadik sikertelen lombik utàn mondták hogy megpróbálják Brno-t. Ők bírják anyagilag, csak sajnos hiába van az embernek pénze, babát nem lehet venni, ha a baba nem akar jönni, hiába a világ összes pénze. Ezt én is láttam hogy ez nem olyan dolog hogy elterveztem hogy veszek egy új ruhát, ez sajnos nem az emberen múlik.
FBetti
2021-07-26 17:33:20
 
Köszönöm Andi, de nem szeretnék semmi ilyet. Brno-ra nincs pénzünk. De nem hiszem, h ott többet tudnak. Marad a csoda, ha akar jönni.
Andi198729
2021-07-26 14:29:40
 
FBetti, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál :( Én teljesen megértelek, hogy sem a petesejt donációt, sem pedig az örökbefogadást nem szeretnéd. Az örökbefogadáson én is sokat gondolkodtam, azt látva, hogy hosszú ideje nem tudtam teherbeesni, elvetettem azt a gondolatot, hogy valaha is sikerül a saját gyerek, így már én is az örökbefogadás felé nézegettem, de belegondoltam, hogy az nem ugyanaz, nem a saját gyerekünk, hanem 2 másik emberből van, nem örökli a vonásainkat, egy gyerekhez így is sok-sok türelem kell, de a szülő nyilván másképp kezeli a saját gyerekét, mint egy örökbefogadott gyereket. Belegondoltam, nem tudtam volna őszintén, és feltétel nélkül szeretni, mert nem a miénk. Persze sajnálom a sok árva kisgyereket, akik vágynak egy családra, de teljesen más érzés.
Nem is tudom, Brno-ban tudnának-e segíteni nektek, bár tudom, nagyon költséges, és valószínű, nem tudnának csodát tenni. Van még egy lehetőség, bár az is olyan, amit nyilván nem szeretnétek: felajánlott embriót beültettetni. De az is olyan gyakorlatilag mint az örökbefogadás, csak ott kihordja az ember, de más gyerekét. De ennél azt hallottam, hogy örökli a kihordó anya génjeit.
Ha tényleg nincs mit tenni, akkor szerintem a sok rossz közül a kevésbé rossz a petesejt donáció, és ha van a családtagjaid közül, aki adományozna esetleg petesejtet.
FBetti
2021-07-26 13:39:15
 
Sziasztok!
Ma voltam a kontrollon a SOTE-n, teljesen padlón vagyok. Az orvos azt mondta az értékeimre, hogy teljes petefészek kimerülés és ilyen rossz AMH, valamint FSH értékkel nem is indítanak lombikot, úgyhogy marad a petesejt donor, vagy az örökbefogadás. Egyiket sem szeretném. Három hónapig még megnézik ezeket az értékeket, ha nem változik (azt mondta, hogy nem szokott és nem is nagyon tudok mit tenni), akkor ennyi. Szóval ha csak nem történik isteni csoda, sajnos nem lesz gyerekem. :-(((
Mindenkinek kívánom, hogy mielőbb sikerüljön a baba és boldog legyen!
FBetti
2021-07-22 11:35:10
 
Köszönjük Npalmer, biztos vagyok benne, hogy hamarosan majd jelentkezel jó hírekkel.
Rágörcsölni tényleg nem érdemes, lazítsatok és élvezzétek az életet és egymást! :-)
Dorottya88
2021-07-22 10:00:10
 
Npalmer, neked is hasonlókat kívánok :-) azért még jelentkezz!
Andi198729
2021-07-22 09:17:08
 
Npalmer köszönjük szépen! Én is azt kívànom hogy minél hamarabb sikerüljön a baba! A pajzsmirigy működésének zavara sajnos tényleg akadàlyozza a teherbeesést, de a gyógyszer helyre fogja tenni a pajzsmirigy működést, és jönni fog a várt gyermekáldás is.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!