Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
MRitu
2013-03-13 07:45:01

Sziasztok!

Sajnos úgy tűnik,ilyen görbe mellett is megjött ma reggel..:(
Nagyon fura, a hőm még mindig ugyanúgy fenn..mikor ma reggel bevittem az adatokat, azt írta a program, az ovum eltér a népességi átlagtól..
Egy remélem nem indiszkrét kérdés..ti előfizettetek? Érdemes?
Moha13
2013-03-13 07:31:36

én is digitálissal, századpontossal :)

Tegnap csináltam ovutesztet, hogy megnézzem, igazat mond-e a jónás naptár...hát, negatív lett. Igaz, lett egy második csík, de mivel sokkal halványabb volt, mint a control, ez negatívnak számít.
A görbém meg most így áll...közeledünk az ovuhoz...már nagyon várom. :)
valaki1985
2013-03-12 16:28:38

sangria

Én sima digitálissal mértem.

Első hónapban hüvelyben. Nagyon cikk-cakkos volt a görbém.

Második hónapban nyelv alatt az elején cikk-cakkos, de pé után simán beállt és össze is jött a baba.

Én nem mindig mértem egy azon időben, mert a lányom keltett, de így is szépen olvasható volt a görbém, és a végén így is egyenes volt a görbém.

Remélem tudtam segíteni!

Moha13
2013-03-12 16:11:07

Bernie77

Köszi a tippeket...:)
Úgy gondoltam, ma este tesztelek először, mert holnap van a szülinapom és érdekel, hogy 13-án tényleg jó lenne-e, mert a jónás-naptár szerint 11-14 között lenne itt az idő, viszont az ovum elvileg 18-án lenne. Szóval ellövök egyet jónás-kíváncsiságból.:)
Ha igaza van a jónás naptárnak, akkor elvileg ma már pozitívnak kellene lennie az ovu tesztnek, ha jól értem...
Majd írok, mi lett. :)
Archangel85
2013-03-12 16:01:02

Hali lányok, nekem maradt jó pár darab ovu tesztem, meg terhes tesztem, ha kell valakinek szóljon. Nem még nem jött össze a baba, de én már túlzásba viszem ezt. :( Ha kell valakinek szóljon.
Bernie77
2013-03-12 15:22:58

Moha13
Jó ötlet elkezdened az ovu tesztet és próbáljátok ki azt amit mi. Ovuláció időtartama és utána még két nap szeretkeztunk és szex után mindig 10percig gyertya állásba emeltem fel a lábam. Lehet hogy ez kicsit nevetséges de nekem be jött és még jó pár barátnőmnek is. Sok sikert kitartás.
Bernie77
2013-03-12 15:14:53

Sangria
Szerintem nem befolyásolja mert én is volt amikor más időpontban mértem. És sikerült igaz én használtam ovulációs tesztet is .
sangria
2013-03-12 13:35:45

A méréssel kapcsolatban én is kérdeznék, mert igencsak hullámos a grafikonom...
Lányok, akik ezzel mértek, érdemes 2 tizedeses hőmérőt használni vagy megteszi azért az egy tizedeses is?
Szájban mértek vagy hüvelyben, hüvelyben tényleg megbízhatóbb?
És tényleg ennyire fontos a minden nap pontosan azonos időpont? Valahol mintha azt olvastam volna, hogy legyen egy órán belül, erre azért figyelek, de többször előfordul, hogy a szokásosnál korábban kell kelnem negyed-fél órával. Olyan is sokszor van, hogy korábban felébredek és csak hánykolódom, az ilyenek befolyásolhatják-e jelentősen a hőt?
MRitu
2013-03-12 12:34:18

krisztina84, kb másfél hete teszteltem, akkor még nem mutatott semmit, de ha holnap nem jön meg, akkor tesztelek..:)
krisztina84
2013-03-12 12:15:12

Moha 13,

Koszi a biztatast,barcsak mertem volna a mult honapban is a homet,hogy lenne mihez visonyitsam.Igy csak bizonytankodok.Mar soha nem jon el az a nap!:-)

Mritu,
Tisztan latszik,h a gorbed trifazisos,szerintem is nagy esely van a babara,es mar ki is mutatna a teszt.En csak csutortokon tesztelek.Bocsi,de nem sajat geprol irok es nincs ekezetem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!