Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nyuszifül
2013-03-19 15:23:24

Krisztina megbeszéltük, hogy benézel, és tájékoztatsz minket! nem el menni :))
MRitu
2013-03-19 15:12:39

krisztina84, nekünk meg jól jön majd a már sikeresek tanácsa, úgyhogy nézzél is be sűrűn :))
krisztina84
2013-03-19 15:06:50

Sziasztok,

Nagyon szépen alakul mindenkinek a görbéje,annyira izgalamas lett ez az oldal!Nincs olyan nap,hogy ne nézzek be.(naponta többször is)Bevallom picit hiányzik a hőmérőzés és egymás görbéjének elemezgetése,vélemények,tanácsok!Nem ismerlek titeket,de hiányoztok Nagyon szorítok nektek!
MRitu
2013-03-19 13:57:23

Nyusziful..ez olyan aranyos volt..:D
Akkor én is leírom, és bevonzom, hogy az esküvőnkön a jövő hónapban a pici babánk is velünk ünnepel már :)
Nyuszifül
2013-03-19 11:37:00

MRitu! Így igaz! :)) Ha a barátnőmnek működik ez a módszer, akkor nekünk is fog.. A férjemet is így vonzottam be, le írtam egy füzetbe milyen férjet szeretnék, és minden este azzal feküdtem le és elképzeltem.. És olyan Férjem lett amilyet megálmodtam.. Az esküvő is ilyen volt, minden lefekvésnél elképzeltem milyen esküvőt szeretnék, és olyan is lett mesébe illő :)) Most a babával is így vagyok! Én a 3 hónap alatt szeretnék babócát! persze minél előbb jön annál jobb :)
MRitu
2013-03-19 11:06:06

Hát csajok, ma azon kaptam magam, többet látogatom ezt az oldalt mint a közösségi oldalakat :DD
Nyusziful, a vonzás törvénye nem rossz gondolat, lehet csak úgy kell hozzáállni, eldöntöttem,lesz babóca és kész :)..és mukodj..:)
Nyuszifül
2013-03-19 10:36:00

Na ha én pozitívat mérnék, az lenne a legnagyobb meglepetés, és egyben öröm, életemben.. de még csak most Ebbe a hónapban próbálkozunk, és még csak most tanulom, hogy kell :D
De ti akik régebben itt vagytok, ti már megérdemlitek, hogy pozitív legyen, én meg még türelmesen várok.. Habár csalódott leszek, ha nem, pozitív a teszt a hónap végén, de hát ez természetes.. De Moha nem tudom, hogy hiszel -e a vonzás törvényében, de én megpróbálom bevonzani a Prüntyit a hasamba :)
Moha13
2013-03-19 10:26:39

Nyuszifül, köszönöm!!! Aranyos vagy :) Én is nagyon szorítok Neked...remélem, hó végén pozitívak leszünk. És remélem, a többiek is. :):):)
Nyuszifül
2013-03-19 10:24:47

Moha!! Hajrá! Izgulok ám érted! :)
Moha13
2013-03-19 10:22:15

Mértem az előbb hőt...csak úgy kíváncsiságból...és 37,19. remélem, holnap is ilyen szépen fenn lesz, mint ma reggel...vagy fentebb...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!