Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
valaki1985
2013-03-20 08:54:32

Pontosan ezért mondtam hogy teszteljetek nem várt előtt! Nekem is volt pozi tesztem menszi előtt 2 nappal és megjött! :S
Moha13
2013-03-20 08:45:08

maximail, ez nagyon hasonlít az enyémre...nekem is ilyen m betűkkel haladt lefelé egészen ovuig...:D
Te használsz ovutesztet? Szerintem nagyon hasznos, mert nekem is korábban volt, mint ahová a rendszer tette, szerintem át is fogja pakolni holnap korábbra 1 nappal
Nézd, ugye,hasonlít szerinted is? :D
maximail
2013-03-20 08:42:29

Jövő hónaptól megyünk a PRI-be, előtte meg még itthon el kell menni vért vetetni, különféle vírusok kiszűrésére. Gondolom ez protokoll. Addigra legalább lesz két hónapnyi mérésem, amit meg tudok majd mutatni. Meg így legalább azt érzem, hogy ici-pici valamit nap mint nap tudok tenni. Mert nekem ez a tehetetlenség a legrosszabb. De azért nagyon halkan egy picikét még persze ebben a hónapban is reménykedek. :-)
maximail
2013-03-20 08:39:55

És íme az értékelhetetlen. :-D
maximail
2013-03-20 08:39:27

Ez a mostani. Elvileg hétfő, kedd környékén kell lennie majd az ovulációnak. A múlt hónapban is ilyen alacsony volt a hőm. Nem tudom, hova tud ez még leesni...

De mindjárt csatolom az előzőt is.
maximail
2013-03-20 08:38:04

Nyuszifül!

Egy-két tizedes ingadozás szerintem nem jelent semmit. Amúgy az én múltkori görbémre a doki azt mondta, hogy értékelhetetlen, :-P pedig a korábbi labor eredmények szerint hormonálisan minden ok. Szóval nagyon számít minden apró tényező a mérésnél...
Moha13
2013-03-20 08:37:15

Maximail, megmutatod most milyen a görbéd? :)
maximail
2013-03-20 08:34:09

Én már nem merek hamarabb tesztelni, mert másik fórumon több olyannal is összefutottam, hogy a 10. nap körül pozitív lett, volt nagy öröm, aztán mégis megjött. A doki is azt mondta, hogy nagyon sok olyan terhesség van, amelyik még a legelején elhal, és erről azért nem tudunk, mert tul.képp normál menzesz formájában távozik. Akkor meg már inkább ne is tudjam, mert az nagyon rossz lenne, ha örülnék, aztán meg hatalmasat csalódnék.

Inkább azt csinálom már egy ideje (mivel nekem 29 és 33 nap között jön meg általában), hogy magamban 33 napra teszem a ciklusomat, és azt tűzöm ki, hogy a 34 napon tesztelek. Persze eddig mindig megjött előbb... :-S
MRitu
2013-03-20 08:32:53

Lányok, szépen alakulnak a görbék..bíztató..:))
én is várom, hogy teljenek a napok, és lássam, hogyan is alakul a görbe..
Nyuszifül, ne aggódj a hő miatt, tudod, csak vonzunk és kész :DD
Moha13
2013-03-20 08:22:31

Szuszi, Te most 6. dpo-n vagy, ha jól látom, elvileg valamikor most ágyazódik be...legalábbis azt írják, hogy 6.-9. nap között...érzel valamit? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!