Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok! Egész szépen alakul mindenki! Most én is megnéztem csomó terhesgörbét, de halljátok egyik ilyen, másik olyan. Talán, amit le tudtam szűrni, hogy az alap hő és a terhes hő között mindenhol egy 5 tized fok különbség van..
Ma így állok...
Nyuszifül
2013-03-19 08:09:48
A céklát nem szeretem, de a sárgarépalét kipróbáltam.. az finom volt.. De az étvágyam nem nőtt tőle, inkább telített :D most 100% vérnarancsot, és grapefruitot iszom, az egész jó.. Sajnos a munkahelyemen nincs mikró, így a főtt kaja nem játszik mindig.. ezért este eszem maggi levest, csak tudom abba nem sok vitamin van.. de sajnos este már ki áll neki levest főzni? meg ilyenek.. A páromnak főzők, de este már nehéz kaját nem eszek.. Hát nehéz megoldanom..
Moha13
2013-03-19 07:53:34
És kipróbáltad már a sárgarépa-(a nyuszik ezt általában szeretik, azért mertem ajánlani:D) meg céklalét? Én minden nap megiszok egy pohárral, fele-fele arányban, hogy legyen jó sok vitaminom. :)
Mondjuk az étkezésre alapból odafigyelünk, január óta meg főleg.
Nyuszifül
2013-03-19 07:50:07
Moha remélem... :)) Kicsit híztam, a cél érdekében, igaz hogy kicsit rossz, de próbálok megfelelni az elvártaknak.. 47kg-ból igaz nem méredzkedtem, de szerintem vagyok most 50-51 kg.. a ruháimon érzem.. De ha jön a baba, úgy is nagyobb ruhák kellenek :)
Nagyon enni nem tudok, de többet nasizok.. A szakértőtől kértem tanácsot, de még nem kaptam választ..
Moha13
2013-03-19 07:38:32
Nyuszifül...remélem, nem kell már az az ovuteszt...:)
Nyuszifül
2013-03-19 07:37:34
JAJJJJJ .. Jóóó igen, most már én is úgy cselekszem :)) nem kelek fel reggelig :)) Tegnap vettem LadeVit- vitamint, meg olyan Női teát.. Ovu Tesztet nem kaptam.. na mindegy, akkor szerintem már áprilisba veszek.. Vagy még szükségem lehet rá?
valaki1985
2013-03-19 07:28:40
Én is úgy aludtam mindig! A cél érdekébe mindent! :D