Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
MRitu! hol vannak azok a metszések és mekkorák, ha szabad kérdezni.
Nyuszifül
2013-03-20 16:17:16
Sziasztok :) Köszönöm mindenkinek a biztatást.. Krisztina a Te görbéd, tényleg más mint a többieké, azért vannak érdekes görbék.. Reggel megnézegettem, és olyan cikk-cakkosak vannak, és babáznak.. :))
krisztina84
2013-03-20 14:55:07
Szuszi,Moha, Nagyon szépen alakul az a görbe!
Nagy a drukk nektek!!
Nyuszifül,nem gond az a pici csökkenés,figyeld csak meg az én görbémet,nekem is volt csökkenés p.é. után,még Moha biztatott ,hogy az akár lehet beágyazódás is,és ma babás vagyok!!:-)))))
maximail
2013-03-20 10:24:20
sangria! Az ovtesztek szerintem ennyire nem megbízhatóak. Nekem még sosem volt egyforma erős a két csík, pedig a véreredmények szerint van ovulációm. Attól is függ, hogy a nap melyik szakaszában nézed, mennyit jársz pisilni, ilyenek...
maximail
2013-03-20 10:22:40
Tundie! Jártok már kivizsgálásra ezek szerint? Mi jövő hónapban kezdjük elvileg, de én úgy gondolom, nem szeretnék semmit szedni addig, míg nincs meg minden eredmény, vagy nem derül ki valami konkrét probléma.
MRitu
2013-03-20 10:13:06
Tundie Nekem volt már laparoscopia endometriosis miatt, abszolút nem vészes..annyi, hogy kicsi varrat marad utána, mivel csak 2 bemetszést ejtenek, meg pici izomlázad van amiatt, hogy "felpumpálnak ", hogy jól odaférjenek minden részhez.
Tundie
2013-03-20 09:40:02
Én tegnap új ciklust kezdtem sajnos, pedig 2 naponta együtt voltunk, ovuláció után 3 naponta. Férjemnek nem túl szuper volt az ondóvizsgálat eredménye, pénteken megy újra. Csak azt nem értem, hogy miért kell szedjem akkor a peteérés serkentőt, a progeszteron szintemet is megmérettük, úgy látom jó az eredmény. Úgy tudom, hogy akkor biztos volt peteérés. Tehát miért szedjem, ha lehet nála van a bibi. A nőgyógyi belenézne még a hasamba is laparoskopiás műtéttel. Volt már valakinek ilyen? Hogy viselte?
Ilyen volt a múlt havi görbe:
sangria
2013-03-20 09:32:54
Sziasztok, lányok!
Megnéznétek a görbémet, volt szerintetek ovum egyáltalán, úgy a 20. nap környékén?
Tény, hogy ovuteszteltem a 12.-től a 21. napig és végig negatív volt, bár a 18. napon már elég erős volt a tesztcsík, de a kontrollcsíknál nem erősebb (mondjuk pont aznap voltam aviván is).
maximail
2013-03-20 09:00:39
Igen, hasonlít. Használok ovutesztet a múlt hónap óta, én is a netről rendeltem. Talán két nap múlva már elkezdem nézni... :-)
MRitu
2013-03-20 08:56:41
Lányok, valaki említette a Gyuri bácsi féle tisztító kúrát, amit végigcsinált..nem győzöm visszaolvasni ki volt..ez a tisztító kúra a babavárós csomag volt, ami a komplett csomag a pasiknak is meg nekünk is??