Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A vérvételből már minden ki fog derülni. Addig csak 2 nap van. Szorítok !!
Moha
Ha már álmokat emlegettél annyit beszéltünk a gólyákról, hogy már azzal is álmodtam valamelyik éjjel.
Én is vonalzósra vettem a figurát. Bár előző hónapokban ment már magasabbra is.
Mupp2
2013-05-07 21:34:30
Koszi lányok
Most hívtak megyek az orvoshoz meg jött az eredmény es az orvos beszélni akar velem
Szoritsatok
bubuka27
2013-05-07 21:33:06
Mupp 2 megy a drukk Neked!!!! :)
Jelezd majd hogy mi lett!!!
Mupp2
2013-05-07 21:16:04
Sziasztok lányok!!
Tegnap vettem 2kulonbozo tesztet mind kettő negativ lett :((((
Mar nem tudom mi van?!aztan ki menten az orvoshoz(másikhoz) nagyon aranyos volt es el mondtam neki a panaszokat.azt mondta lehet baba mert neki sem mutatott az első fianal a teszt semmit egy hónapig!tehat el küldött ver vételre ami ki derül csütörtökön mert akkor megyek vissza hozza!!!
Nagyon szeretnek jó eredményeket de mar felek!!!
Amúgy terhessegre utaló jeleim meg mindig vannak éhség mellbimbo érzékenység!!!
A hőm is magas es hat a lényeg a mensi sem jött eddig!!!
Itt a gorbem véleményeket várok :)))
Valaki volt mar így terhes???
Szép estet
maximail
2013-05-07 21:09:38
Én mindig barnázok mensi előtt két napig, mióta nem szedem a fogamzásgátlót. Több dokinak mondtam már, és azt mondják, van ilyen, és ha a hormonértékek rendben vannak, akkor nem jelent semmit.
LondonViki!
Úgy tűnik, elég korán volt az ovulációd, lehet, hogy most hamarabb jön meg (vagy nem jön meg, és már az a pecsételés, ami akár babát is jelezhet). Korábban is ilyen korán volt ovud? Nekem majdnem másfél évig 30-33 napra jött meg, erre föl a két utóbbi hónap 28, illetve 27 napos lett... És látszott is a grafikonon, hogy korábban volt ovum, mint a többi hónapban.
De ha sokáig tart, vagy elmúlik és nem jön meg, akkor mej el dokihoz...
LondonViki94
2013-05-07 20:53:01
plumeria14
az elmúlt egy évben 33naponta jött meg.félek hogy valami baj van.
plumeria14
2013-05-07 20:48:50
LondonViki94
korábban mennyire voltak pontosak a ciklusaid? Nem igazán tudom, hogy mi lehet ez…beágyazódásos vérzésre azt írják, hogy az ovu után 7-12 nappal fordulhat elő.
Moha13
2013-05-07 20:20:34
Betty78
Igen...a program szerint..aztán majd eldől, tényleg egy napon lesz-e. :)
LondonViki94
2013-05-07 20:18:57
Sziasztok!Ma nem rég nagyon megijedtem.Pisilés után mikor törölköztem meg a papír halványan véres volt vagy inkább rózsaszínes.Szerinteteke mitől lehet ez?A görbémet nem értem :( 14.ére bnem várom.
Vicacica
2013-05-07 19:53:11
Arika85: sajnos azt olvastam valahol ha barnázás van akkor az adott hónapban nem teljesedett ki a peteérési fázis. Nekem is van ilyen peoblémám tegnap barnáztam kicsit meg ma délelőtt és végül délután 47 nap után megjött. Amikor 28- 34 napra jön meg akkor azonnal kevés vérzéssel kezdődik és nincs barnázás. Annyit még, hogy ha 12 óra után jön meg a következő napot kell venni az első napnak.
A vérvételből már minden ki fog derülni. Addig csak 2 nap van. Szorítok !!
Moha
Ha már álmokat emlegettél annyit beszéltünk a gólyákról, hogy már azzal is álmodtam valamelyik éjjel.
Én is vonalzósra vettem a figurát. Bár előző hónapokban ment már magasabbra is.