Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Moha13
2013-05-08 08:31:16

capri

Persze, simán jó este 6 után. :)
capri
2013-05-08 08:26:39

KatkaManó! Üdv nálunk (Sopronban)! :-) Kellemes időtöltést!
Puder
2013-05-08 08:26:04

Sziasztok!

Mupp2
Sajnálom, hogy negatív lett :( drukkolok, hogy hétfőn mindent rendben találjanak

Ma zuhantam 2 tizedet
KatkaManó
2013-05-08 08:22:16

Mupp sajnálom de kitartás. reméljük lesz valami megoldás rá.
olvasgatlag benneteket csak jól megérdemelt szabadságomat töltöm Sopronba :-)
Egyébként így állok:
capri
2013-05-08 08:13:16

Moha13, peteérés-figyelőként nem (sem) szeretnék ovutesztelni. Egyrészt nem szeretnék annyira "rágörcsölni" a dologra, már így is épp eléggé kattogok rajta :-), másrészt meg a munkahelyemen nem igazán tudnám megoldani. Bár ahogy olvastam, jó az is még, ha este 6 körül (vagy kicsit később) csinálnám? Akkor legalább biztos lenne jó egy óra, hogy nem iszom előtte.
Moha13
2013-05-08 08:03:39

capri
Mármint jóstesztként nem szeretnél ovutesztelni?
Vagy peteérés figyelőnek nem szeretnél használni? Miért?
capri
2013-05-08 08:01:01

Próbálgattam, és elég fura eredményeket ad a rendszer. Ha ma megjön rendesen (és mától számolom az új ciklust), akkor az előzőből kiveszi az ovut. Teljesen... (még halványan sem rajzolja be). Ha tegnapra írom a mensit, akkor rendesen mutatja a 14. napnál..., mint ahogy akkor is, ha ma mégsem jönne meg. (Tudom, használjak ovutesztet... de azt még nem szeretnék.)
capri
2013-05-08 07:53:06

Jó reggelt!
Adry03: én szedek PreMens tablettát (ez barátcserjét tartalmaz). Nekem az orvosom ajánlotta, igaz, csak sima vizsgálat után, 28 napnál rövidebbek a ciklusaim. Valószínűleg nekem ma fog megjönni rendesen (tegnap már "pirosasodott" a barnázásom, ilyenkor mikortól kell számolni??). Így az előző havi 9-ről kb. 11-re nőtt a luteális fázisom, és én ezt a barátcserjének tulajdonítom. 3 hónapig kell szedni, nekem még 2 hét van ebből. De ha szabályos a ciklusod, akkor szerintem se szedd!
Ma visszatette 14. napra az ovut a rendszer (már besötétítve). Kíváncsi vagyok, mi lesz, ha ma megjön, és módosítom...
Akinek kell, megy a drukk! :-)
sangria
2013-05-08 07:36:14

Adry03: Én úgy tudom a barátcserjét progeszteronhiányra ajánlatos szedni (a méhpempőt meg ösztrogénhiányra, ha jól tudom).
Szerintem is, ha rendben vannak a hormonjaid, vagy még nem voltál hormonvizsgálaton, ne szedd, mert tényleg bekavarhat.

Mupp: hú, ez tényleg kemény.. de legalább ez a doktornő tényleg rendes. Nagyon szurkolok én is!

Az én mai görbém. Nem bír megmaradni a fenekén :-)
Moha13
2013-05-08 06:44:13

Nem akar görbét csatolni...:X

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!