Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Mupp2,
óóó, sajnálom. :( Tudom, hogy kicsi "vigasz", de legalább most már jó doktornőhöz kerültél. Szerintem ő majd segít utánajárni, hogy mi lehet az ok. Kitartást és várjuk a fejleményeket. Szép napot! :)
Mirmite
2013-05-08 09:25:44
Mupp2
Kitartás Neked!
Tényleg egy rejtély a görbéd,de
reméljük az uh jó híreket tartogat:)
Szorítunk Neked nagyon!
KatkaManó
2013-05-08 09:15:28
Capri nagyon köszönöm meg lesz a pihenés :-)
Szorítok mindenkinek !
Mupp a te görbéd meg igazi rejtély kiváncsi leszek mit mutat az UH. Majd feltétlenül írd meg. Addig is kitartás!
plumeria14
2013-05-08 09:06:48
Moha13
köszönöm, de várjuk ki a végét….
Mupp2
nagyon szép a görbéd, igazából el sem tudom képzelni, hogy mi lehet a „probléma”…a legfurcsább az egészben az, hogy senki nem tud neked semmi okosat mondani…ennyi idő után már ki kellene mutatni a tesztnek…vagy hogy van ez, hogy valakinek már az ovu után 12 nappal két csíkos a teszt, valakinek csak 1 héttel a nemvárt után, neked meg ennyi idő után sem mutat semmit. Igazából nem tudok neked mit tanácsolni, csak azt, hogy bízz a babában, hogy hamarosan megmutatja magát!
Mupp2
2013-05-08 09:01:17
Meg mutatom a gorbemet nektek;
Mupp2
2013-05-08 08:59:34
Jó reggelt lányok!!!
Nagyon aranyosak vagytok :))))
Kicsit tartjátok bennem a lelket!
Nem tudom mi lehet a baj velem meg tényleg ilyen nem fordult elő soha sem.
bubuka27
2013-05-08 08:54:38
És ha felállok a székről bele-bele szúr a pocim alhasnál hol egyik oldalon hol a másikon.
Szerintetek??
bubuka27
2013-05-08 08:51:33
Sziasztok.
Ma zuhant 1 tizedet. :( :(
Moha13
2013-05-08 08:46:53
plumeria
Nagyon szépen felment a hőd...szorítok! :)
plumeria14
2013-05-08 08:38:47
Mupp2
Ez én sem értem és nagyon sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket…együtt érzek veled! Hihetetlen, hogy már régóta nem jött meg, a hőd fent van és sem a teszt, sem a doktornő nem tudja megerősíteni, hogy van odabent valaki…ez hihetetlen. Kitartás Mupp2!
capri
onnantól kell számolni, amikor rendes piros vér jön…sajnálom…Pedig jó az ovuteszt, a kettő már biztosabb eredményt mutat. Ha a rendszer furcsa dolgokat csinál, akkor írj az ügyfélszolgálatnak és ránéznek (akár szakember is) a görbédre.
óóó, sajnálom. :( Tudom, hogy kicsi "vigasz", de legalább most már jó doktornőhöz kerültél. Szerintem ő majd segít utánajárni, hogy mi lehet az ok. Kitartást és várjuk a fejleményeket. Szép napot! :)