Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dzsudzsa
2013-05-21 14:01:34

Olvasgatom, hogy egyre több új van a társaságban. Valóban gyönyörű, mintaértékű görbéket lehet látni (lásd Moha :). Felteszem az enyémet is, mert Capri írása után jutott eszembe - amit több helyen olvastam is - hogy valakinek lassan, tized fokonként emelkedik a hője. Én ez a típus vagyok. Minden jel arra utal, hogy volt ovum, de nem ez az első görbém, ahol lassan cammog felfele a hőm.
Nem tudom a digitális hőmérősök (szájban) jártak-e úgy mint én, hogy más a hő, ha a nyelvem alatt jobb vagy bal oldalon mérem. Lehet, hogy véletlen, de többször felfigyeltem rá. A bal oldalon mindig magasabb :)
Moha13
2013-05-21 11:09:57

jarókriszta

Ez a 3. hónapunk...:)
jarókriszta
2013-05-21 10:28:32

Moha13 köszönöm a biztatást ,edig még csak ultrahagon megnézték a peteérésemet ami a ciklusom 12napján történt.És ha minden igaz akor megyek hormon vizsgálatra .És veled mi a hejzet ?ti miota probálkoztok? Jársz orvoshoz?
jarókriszta
2013-05-21 09:31:34

plumeria14 igen voltunk, de orvosom semmi komojab vizsgálatra nem küld mert szerinte teherbe tudok esni ,csak idő kell .
Moha13
2013-05-21 09:29:16

jarókriszta

NE gondolj ilyenekre, hogy nem lehet gyereked. Van, akinek semmi baja, mégis 2-3 év alatt jön össze. És senki sem tudja, miért...ez ilyen. Szorítok, hogy a következő hónap sikeres legyen. Egyébként én is Kárpátalján születtem. :)

capri

Hát, lehet, hogy jól néz ki a görbém, de nekem mindig ilyen...mármint mindig szépen fent van ovu után...azért nagyon reménykedem, hogy most a végeredmény is klassz lesz...:D
plumeria14
2013-05-21 09:28:37

emberlány,
őszinte részvétem! :(

kata1127
Érdekes, hogy még mindig nem sötétítette be, mivel már 5 napja magasan van a hőd…hátha holnap, mert szerintem egyértelműen akkor volt az ovud. Nem vezeted máshol is a hődet?

Moha13
Nagyon szép a görbéd!

jarókriszta
Milyen vizsgálatokat végeznek nálad? Ne állj hozzá ilyen negatívan, mert bevonzod a rosszat….

Én így állok ma, egy szép M betű :)
jarókriszta
2013-05-21 09:21:42

maximail! Igen voltunk orvosnál ,a férjemel minden rendben van ,én még járok most is az orvosom azt monta hogy szerinte nem lehet nagy gond velem .Csak E- vitamint kell szednem .Én soha nem szedtem fogamzásgátlót .Nem tudom hogy mirre gondojak de nagyon félek hogy nemlehet gyerekem .
capri
2013-05-21 09:13:26

Sziasztok!
fogtunder és emerlány, részvétem. :-(
kata1127, szerintem a 14. és 15. napon mért elég magas hő miatt nem színezte át (de nem vagyok szakértő).
moha13 görbéjét meg csak irigyelni lehet. :-)
Nekem most fölfele indult. De igazság szerint továbbra sem érzek semmit.
maximail
2013-05-21 08:29:16

Járókriszta!

Orvosnál voltatok már?

Én úgy érzem, hogy az én esetemben semmit nem jelent a görbe alakja, illetve ebben a hónapban sokkal jobban leesett a hőm napokkal az ovu előtt, mint amikor ténylegesen volt. Szóval még az ovuláció időpontjának a meghatározásához sem volt jó. Egy hasznát láttam eddig igazán, hogy mensi előtt leesik a hőm, így nincs legalább a két napos hiába való reménykedés barnázás közben (ami nálam megelőzi a tényleges vérzést, mióta nem szedek fogamzásgátlót. Ez is valami...
sangria
2013-05-21 08:27:25

Fogtündér, emerlány:
Erre nem nagyon lehet mit írni :-(
Fogadjátok őszinte részvétem! :-(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!