Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia, néha én is mérem kíváncsiságból. Tegnap 37 volt délután, páromé 35.8. :-) most vagy nála nem stimm, vagy nálam. :-)
Katicabogár5
2013-07-01 17:54:00
Sziasztok lányok!
Egy kérdésem van. Most nem mértem mindig a hőmet mert elegem is lett meg nem is értem rá az esküvőm és a nászút miatt. Gondoltam így jobb lesz. Most hogy itt van a nem várt el kezdtem mérni. Reggel elég alacsony (36.5 és 36.6) azt hittem hogy meg is jön de semmi eddig még nem jött meg. Este viszont mindig hőemelkedésem van (37.1-37.2) Se megfázva nem vagyok se beteg. Azt tudom h este van a csúcson a hő de ennyire még nem volt sose magas. Szerintetek reménykedhetek? Vagy? Jelek úgy vannak de lehet az a menses is. Előre is köszi a válaszokat.
VeresSzilvia
2013-07-01 12:56:16
Én ma itten állok... :-)
Vivien1024
2013-07-01 12:26:27
Maximail,
köszönöm! :) utána járok az IR-nek! :)
Moha13
2013-07-01 12:23:38
Volt nemrég itt egy kis beszélgetés az előfizetésről és az ovu előrejelzéséről...és írta valaki, hogy a fertility is csak addig jelzi előre, amíg VIP az ember lánya...tehát egy hónapig.
És most nézem, hogy a TCOYF viszont szépen előrejelzi, mert eddig nekem mindig vagy a 14. vagy a 15 napon volt az ovum, tehát ezt jelezte előre (a hónap nézetnél szépen berak egy tojáskát a számított ovu napjára, illetve előtte kiírja, hogy magas a teherbeesés valószínűsége), de most múlt hónapban valszeg a málnalevél tea miatt a 12. napon volt az ovum, és ma vettem észre, hogy most is a 15. napra rakta ba az ovut a tojáskával, viszont a 12. napra berakott egy "Potencially High fertility" kiírást. Tehát mindenképpen figylembe veszi az eddigi adatokat. És mindezt ingyen. Eddig olyan egyformán álltam ezekhez a görbevezetőkhöz, de azt hiszem, most a TCOYF lett a kedvencem...:)
Csilla27
2013-07-01 12:05:44
Sziasztok
Na most már visszarakta a 15.napra :) Előtte 2 nappal volt erősen pozitív az uvoteszt.Valószínű jó helyre rakta...azóta minden nap szúr a hasam kicsit,nem tudom mit jelenthet...
maximail
2013-07-01 12:03:13
Vivien!
Én is olvastam ezt a cikket, és én nagyon beleásta magam az inzulinrezisztencia kérdésébe. Nehogy elkezd a paleo diétát!
Ha ilyen terveid vannak, akkor inkább az IR életmódváltás!
Olvassátok el ezt a cikket!
http://www.azendietam.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1641:mellekutak-vakvaganyok&catid=31:erdekessegek-a-nagyvilagbol&Itemid=50
Ha érdekel valami az IR diétáról, szívesen válaszolok!
Vivien1024
2013-07-01 11:23:08
Sziasztok!
Így állok ma. Találtam reggel egy érdekes cikket:
http://inzulinrezisztencia.5mp.eu/web.php?a=inzulinrezisztencia&o=fkb1OoZSt4
Egy mondat nagyon megfogott benne...
"Rossz szénhidrát anyagcsere állapotban elkezdett babaprojekt általában sikertelenséghez vezet."
Az egyik ismerősömnél most találták meg, hogy lisztérzékeny. Állandóan fájt a feje és fáradékony volt. Ugyanez van nálam is...
Most azon gondolkodtam, hogy elkezdem ezt a paleolit diétát... hátha... muszáj mindig valamibe kapaszkodnom :)
jarókriszta
2013-07-01 11:06:46
Sziasztok én ma igy állok .Szép napot mindenkinek
Mirmite
2013-07-01 10:11:32
Zsuzsett
Gratula a babához!
Nagyon jó hogy mész dokihoz,az a legbiztosabb!
Szerintem nincs nagy baj de inkább mondja ezt egy
orvos is:)Pihenj sokat ha tudsz!