Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65814 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
veroni07
2013-07-04 11:21:34
 
szerintem 2 nap múlva én is abbahagyom a hőmérözést!addig várok az ovu miatt:)!hátha nem most van.aztán semmi értelme nm lehet megállapítani tehes vagy e vagy sem-ahány nő annyi görbe:)mivel nekem múlt hónapban nézzétek, magas hő baba:(
tehát a természetre bízom:)
adrienn128
2013-07-04 11:18:22
 
VeressSzilvia: szerintem attól még sikerülhetett! Eddig összegűjtött tapasztalataim szerint minden tünet kétesélyes, úgyhogy nem hiszek nekik!
Katicabogár5
2013-07-04 11:13:17
 
Köszönöm gratulációkat, valahogy én még nem élem bele magam de örülök neki. Szombatra már biztosabb lesz. Párszor mértem a hőmet, inkább csak a vége fele hogy lássam ha megfog jönni, de az az érdekes hogy leesett a hőm de mégis úgy tűnik hogy ott van a kis csoda.
Az az igazság hogy két hónapig mértem aztán úgy gondoltam hogy ebben a hónapban nem fogom nem görcsölök rá a baba projektre, elég volt az esküvői készülődés meg a nászút. Talán kétszer mértem meg kíváncsiságból meg a nem várt előtt kezdtem el, hogy megjön e vagy sem. Úgy érzem hogy ez hozta meg hogy nem foglalkoztam vele ennyit. Csak titeket olvastalak hogy kinek sikerült vagy hogy hogy álltok.
Moha13
2013-07-04 11:06:44
 
Köszi Lányok! :)
VeresSzilvia
2013-07-04 11:04:17
 
Én így állok.... de a cicim ugy fáj mint minden hónapban ilyenkor. ez azt jelenti akkor hogy nem sikerült?? :-((
adrienn128
2013-07-04 10:58:17
 
Plumiera14., Moha13: ebben a közeg dologban tényleg lehet valami! Én úgy drukkolok nekik mindig, hogy éljenek jó sokáig! Én a 13. hónapomnál tartok, és csak múlt hónapban találtam ki a "görbézést". Nálam probléma lehet a korom is, meg az is, hogy levelezőre járok egyetemre, és tanulmányi időszakban pont 2 hetente nem vagyok otthon 2-3 napig. Ebbe bizony Murphy törvényei szerint rendszeresen beleestek a valószínű termékeny napok - persze én is mindig a spermák élettartamában reménykedtem... Na jó, meg a mensis napok is beleesnek, azt annyira nem bánom. De most itt a nyár, nincs suli sem, úgyhogy az esélyeim megnőttek, legalábbis ebben bízom!

Andi1989 - úgy tűnik, megint együtt izgulhatunk majd, remélem, eredményesebben :) (ebben a hónapban valahogy nekem is hosszabbra sikerültek a piros betűs napok...)
plumeria14
2013-07-04 10:50:26
 
Moha13,
sajnos azok közé tartozunk, akiknek nem jön össze azonnal, de ez még nem azt jelenti, hogy valami gond van velünk...nem szabad erre gondolnod, mert akkor bevonzod a rosszat! Persze, a fordítottja nem feltétlenül igaz, vagyis hiába gondolkozik pozitívan az ember, attól nem fog azonnal összejönni, de nem árt száműzni a negatív gondolatokat. Az élet kiszámíthatatlan, soha nem tudjuk, hogy mit tartogat a számunkra, de sok dologba sajnos nincs beleszólásunk és ezt el kell tudnunk fogadni...Hidd el, jönni fog...a fél év meg egyébként sem olyan vészes, mi már a 8. hónapnál tartunk, 36 éves vagyok és mégsem aggodalmaskodom, mert tudom, érzem, hogy hamarosan velünk is megtörténik a csoda...nem bosszankodom, hogy most nem olyan szép a görbém...eddig az volt, mégsem jött össze, lehet, hogy most ezek a hullámok mossák majd el az elmúlt sikertelen hónapokat...szóval, ha magad alatt van, fordulj hozzánk, nem szabad, hogy a pároddal ezt érzékeltesd, ez legyen a mi (nők) problémánk!
Moha13
2013-07-04 10:48:23
 
plumeri14

Szerintem is ez a helyzet az életképességgel...vagy van jó közeg, vagy nincs...nálam csak tegnap óta van szép nyák...
És utoljára 30-án voltunk együtt...amikor meg éppen alig volt valamiféle krémszerű...szóval ha ma nem sikerül, tuti ennyi a hónapomnak.

Juj....már annyira negatív vagyok itt, hogy inkább megyek is, ne menjen el tőlem az életkedvetek...:)

Amúgy most kisütött a Nap...asszem, megyek kicsit kertészkedni...hátha magamhoz térek.
Moha13
2013-07-04 10:45:18
 
Veroni07, Mirmite

Köszi a bíztatást...:)
Igazából már nem is tudom, hogy vagyok, mert néha totál beborulok, mert ha minden ok, miért nem jött még össze, biztos valami baj van, néha meg belegondolok, hogy még nincs fél éve a próbálkozásnak, biztos minden rendben van, hiszen mindenütt írják, hogy Magyarországon a teherbeesés átlag 4-5 hónap...szóval csak idő kérdése az egész...
de gyakorleatilag addig vagyok jól, amíg nem gondolok erre az egészre...mert amikor igen, akkor gyakorlatilag bármikor képes vagyok bőgni...ez már depinek számít?
Ha színésznő lennék, tök jól tudnám ezt hasznosítani, ha sírni kéne a színpadon, csak erre gondolnék és már hullana is...:X
plumeria14
2013-07-04 10:43:11
 
A sperma valóban elél 3-5 napig is, de csak abban az esetben, ha termékeny a nyák...ha olyan napokon sikerült az együttlét, amikor nincs ilyen nyák, akkor viszonylag hamar elpusztulnak a savas közegben :(
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!