Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Plumeria14,
én is egyezem az előttem szólókkal. Írd be mára.
Egy éve próbálkozunk, persze nem ilyen megfontolva, csak úgy hűbelebalázs módjára. Eredmény sehol, az idő meg múlik. A múlt hónapban bukkantam az oldalra, de túl macerásnak tűntt a hőmérőzés - csak hétvégén alszom 6 óránál többet - ám be kellett látnom, anélkül nincs görbe... Szóval három napja " beálltam a sorba".
Moha13, a görbém még csak a piros mezőben jár.
Jó éjt, Lányok!
Dzsudzsa
2013-07-07 20:35:00
Plumeria14!
Ha valóban vérzés van, és nem barnázás, én is beírnám a mai napra.
Lányok! Lehet, hogy buta a kérdés, de nekem nem lehetett az ovu után azért ismételten egy leesés, mert 2 tüszőm érett meg? 8 nappal ezelőtt látott a nőgyógyász. Ő akkor azt mondta, a jobb oldali petefészkem a nyerő ebben a ciklusban, amiben 2 tüsző látszik. Lehetséges, hogy kettő is kiszabadul? Én még erről nem olvastam. Viszont túl nagynak találtam a felugró hő után a leesést.
Katicabogár5
2013-07-07 19:38:17
gratulálok robrta.
én még várok hogy mi lesz. Az uh án látszik vmi de a doki nem mondja száz százalékra csak gyanú a terhesség. Remélem baba. Mindenkinek megy a drukk
sajnálom pluméria a következő hónap meg hozza majd a babát.
Moha13
2013-07-07 19:25:15
Plumeria
Sajnálom...:(
Szerintem is mára írd be. Én még akkor is aznapra írom, ha nem sokkal éjfél előtt jön meg...korábban szeretett ilyet csinálni.
Dzsudzsa
Igen, megnéztem a mai görbédet, pont 2 nappal vagy előttem...:)
Adry03
2013-07-07 18:55:59
plumeria
Sajnálom. Szerintem írd be nyugodtan mára. Végül is még éjfélig ma van. :) Max. a megjegyzésbe beírod, hogy du. jött +.
plumeria14
2013-07-07 18:45:27
Lányok,
nekem sajnos megjött :( Most azon dilemmázok, hogy írjam-e be mára vagy csak holnapra, mert elvileg már majdnem 19 óra eltelt a mai napból... Valahol azt olvastam, hogy ha este jön meg akkor másnaptól kell számolni az első napot. Szerintetek?
Dzsudzsa
2013-07-07 17:51:22
Moha!
Én szerintem 1-2 nappal vagyok előtted :)
Az újaknak üdvözlet és sok sikert
Adry03
2013-07-07 17:15:16
Sziasztok !
Robrta
Én is gratulálok. Szép évfordulós ajándék.
Akinek még kell megy a drukk !
plumeria
Részemről a hőm zuhanórepülésbe kezdett. Kb. én is úgy állok ahogy te. Holnapra, de legkésőbb keddre szerintem + is jön.
Ez van. Nekünk marad a remény és talán a következő hónap esetlegese sikeressége.
én is egyezem az előttem szólókkal. Írd be mára.
Egy éve próbálkozunk, persze nem ilyen megfontolva, csak úgy hűbelebalázs módjára. Eredmény sehol, az idő meg múlik. A múlt hónapban bukkantam az oldalra, de túl macerásnak tűntt a hőmérőzés - csak hétvégén alszom 6 óránál többet - ám be kellett látnom, anélkül nincs görbe... Szóval három napja " beálltam a sorba".
Moha13, a görbém még csak a piros mezőben jár.
Jó éjt, Lányok!