Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Katicabogár5
2013-07-06 17:06:13

Sziasztok Lányok.

Ma voltam a dokinál, hát még mindig csak a terhesség gyanúja áll fent mert a reggeli tesztem negatív is lett. Ma is látta a gestációs gyűrűt ami 4 mm. Sajnos 1 mm -rel kisebb lett a nyálkahártya. Most megint várni kell hogy mi lesz belőle baba vagy menszesz. Remélem az első. A doki azt mondta hogy még van remény de ne bízzam el magam. Sajnos kiderült az is hogy PCOD van. Elég nehéz lesz azzal a baba ha most még se. Kérlek drukkoljatok értünk. Én is drukkolok mindenkinek.
LAdrienn
2013-07-06 15:25:59

Nekem ma megjött hát talán majd legközelebb. drukk mindenkinek aki mostanság nemvárja!
Moha13
2013-07-06 14:39:48

emerlány

Szépen vonalzósodsz...:)
Nálam semmi különös...bár, még nem is tartok ott, hogy valami különös legyen...:)
emerlány
2013-07-06 12:11:10

Köszi lányok én is drukkolok ám mindenkinek
Moha: igen a rendszer először korábbra rakta az ovut - de nekem az nem tetszett, olyan korán még sose volt (12-15 nap között szokott lenni) éppen ezért még nem is teszteltem akkor... Mondjuk összesen 2 tesztet csináltam a hónapban (elfogyott itthon a teszt, pedig úgy emlékeztem van még, na mindegy)egyik se lett pozitív...
Mindenesetre most vonalzósodom, ilyen még nem volt. ;-)
csera84
2013-07-06 10:05:10

jó reggel mindenkinek

Plumeria, Robrta megy a drukk nektek

Én mára nem várom, de vannak jelei hogy meg fog jönni
VeresSzilvia
2013-07-06 09:41:49

Én ma így állok.... Szép hétvégét nektek!
emerlány
2013-07-06 09:21:01

Köszi lányok én is drukkolok ám mindenkinek
Moha: igen a rendszer először korábbra rakta az ovut - de nekem az nem tetszett, olyan korán még sose volt (12-15 nap között szokott lenni) éppen ezért még nem is teszteltem akkor... Mondjuk összesen 2 tesztet csináltam a hónapban (elfogyott itthon a teszt, pedig úgy emlékeztem van még, na mindegy)egyik se lett pozitív...
Mindenesetre most vonalzósodom, ilyen még nem volt. ;-)
plumeria14
2013-07-06 08:54:05

Hát, én ma estem...szerintem holnap megjön...visszanéztem és amikor a 9. napon volt az ovu, akkor 24-25 napra jött meg...sajnos most is esélyes...nem érzek semmit.
Robrta
2013-07-06 08:37:45

Jó reggelt :-)
Plumeria hogy áll a görbéd?
Tudod,mi együtt haladunk ;-)
Érzel valamit? Én semmit...
veroni07
2013-07-06 07:18:40

Adry03
Ez a hőleesés nm jelent semmit!ne keseredj el:van még pàr nap a mikulàsig:)
Lehetne beàgyazodàstól is:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!