Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt Mindenki!
Ma reggel egy kicsit elbizonytalanodtam, mert most nem volt meg az a bizonyos nyák az ovum alatt, totál száraz vagyok már, de a rendszer ovut észlelt, akkor most mi vaaan?
Tanácstalan vagyok!
Ráadásul a hőm is csökkent picurkát.
Létezik, hogy minimális nyák mellett legyen ovum?
Én ma így:
luciffer73
2013-11-22 07:31:39
....és akkor a grafikont is csatolnám kedves nézőink! :))))
luciffer73
2013-11-22 07:29:56
Sziasztok mindenkinek!
mkinga...rajtam ne múljon...az embered olyan híres lesz, hogy nem fog tudni egy sarkot sem megtenni anélkül, hogy a tinilányok ne támadnák meg sikítva egy autogrammért :)))))
...igen...én megígértem a faalávalót! :D
Az jutott az eszembe, mintha azt olvastam volna valahol, hogy az ovut megelőzően van nyák....tehát senki semmiről nincs lemaradva :))))
Tegnap megjöttek az lh tesztcsíkok. Ahogy hazaértem rögtön (rá két órára) neki is ugrottam a tesztelésnek...de egy igazi szerencsétlen barom vagyok, mert az elsőt el is rontottam...értitek? Egy nyomorék tesztcsíkot sikerült elrontanom.
De nem adtam fel, elővettem mégegyet és az már jó lett...vagyis nem lett jó, mert totál negatív, úgyhogy mi még önmegtartóztatunk :))))
Mára leesett a hőm....olyan, mintha ovu közeli lenne, de ez meg egy baromság, hiszen negatív teszt mellett elég fura lenne, ha mégis éppen....ma...?! :/
Ami viszont fura...ti voltatok már úgy, hogy a hasatok aljában éreztétek a szívdobogásotokat? Nem szűk a gatyám, pisilnem sem kell, se semmi ilyesmi...csak ülök és érzem...
...én ma így :S
krisztibaba85
2013-11-22 06:43:19
Sziasztok!
Andi,üdv köztünk.
Ildibaba.
Hát azt mondják hogy a ciklusainkban előfordulhat 1-2-szer hogy kimarad az ovu:-(((
De reméljük nálad csak kicsit bealudt az az ovu:-)))
Ildibaba81
2013-11-22 06:39:10
Jó reggelt, lányok!
Nem tudom, mi van... lehet, hogy nem is volt még ovum, lehet, hogy ebben a hónapban kimarad... :(
monika80
2013-11-22 05:58:02
Jó reggelt lányok
Én ma igy:
Moha13
2013-11-21 21:50:48
Andi1989
Üdv újra itt, bár nem mondom, hogy örülök, hogy visszatértél...
Azóta voltatok valami vizsgálaton vagy ilyesmi?
Ne haragudj, de már nem emlékszem, mióta is próbálkoztok és van-e valami gondotok...
Amint látod, én is itt vagyok még...na de jön a karácsony, és luciffer73 azt jósolta, hogy a fa alá mindenki kap pozi tesztet vagy UH-képet, szóval, hajrá, babásodjunk! :)
Andi1989
2013-11-21 17:47:59
Sziasztok Csajok!
Régen írtam a fórumba, de most ismét vissza tértem közétek..:) Annyian vagytok, hogy nem is tudom vissza olvasni a hozzászólásokat, mióta nem jártam itt..:)
Nyáron eldurrant az agyam, hogy megint nem sikerült, így abba hagytam a hőmérőzést , a teázgatást és minden mást is, hátha akkor össze jön..de nem...:( még mindig baba nélkül vagyunk...
Most megint elkezdtem hőmérőzni, mert furcsaságok vannak a mensimmel... Régebben 31-32 napra jött meg, pecsételő vérzés nélkül. Most egy pár hónapja pontban 28 naposak a ciklusaim, viszont a 26. naptól már pecsételek. És amikor rendesen megjön, eszméletlen fájdalmaim vannak...Nem mellesleg nem akar vissza menni most a hőmérsékletem a régen megszokottra...36,7 már 4 napja.
Szóval, nem tudom, mit hoz a sors, és mikor örülhetünk mi is a 2 csíknak, de ismét itt vagyok!
Andi
krisztibaba85
2013-11-21 17:00:12
Sziasztok!Végre letudtam ülni kicsit "közétek" virtuális értelemben:-)
Dzsudzsa nagyon drukkolok neked,csak nyugi:-)))
Archangel85! Hajrá,nagyon jó érzés tényleg,amikor érzi az ember hogy jó kezekbe kerül,és valóban segítenek rajta:-)))
Luciffer továbbra is nagyon jókat kacagok az írásaidon:-))))
abban segítsetek hogy akkor van a leges legnagyobb esély a teherbeesésre ha a sok van a tojásfehérjés váladékból,vagy akkor amikor már kevés van belőle???
capri
2013-11-21 16:16:18
Archangel, ja jó, akkor így már értem. :-)
Mkinga, igyekezzen az ember haza, de szerintem belefér még a holnap! :-)
Ma reggel egy kicsit elbizonytalanodtam, mert most nem volt meg az a bizonyos nyák az ovum alatt, totál száraz vagyok már, de a rendszer ovut észlelt, akkor most mi vaaan?
Tanácstalan vagyok!
Ráadásul a hőm is csökkent picurkát.
Létezik, hogy minimális nyák mellett legyen ovum?
Én ma így: