Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csajok jó reggelt ! Képzeljétek el ,minden terhességi jelem megvan. Tegnap annyira beszéltük a coverlinét és én az enyémet be sem húztam.A hőm stagnált 36.5 mindennap ezidáig.Számoltam ,számoltam és arra jutottam,az enyém 36.2,kerekítve 36.3 én még fent vagyok a coveline felett,menszeszem minimális már múlóba ,de én minden gyermekkel menszeszeltem egy pár hónapig.Reménykedek még most is mert szédülök mindig.Moha nézd már meg a görbém légyszi számold már ki, te is kérlek. Nem e én tévedek! Három napja viszket a bal szemem megálás nélkül .-Ez lenne a nagy öröm? Boldogságtól repdesek :)Kedden csinálok tesztet reggeliből,mert vennem kell.Itt a görbém számoljatok már csajok Coverlinét nekem.
kardvirag
2014-11-08 23:18:17
jniki82 Sajnálom! Kitartást és sok erőt neked továbblépni!
kardvirag
2014-11-08 23:16:59
Klanita köszi szépen az olvasmányt, most olvasgatom. :)
kardvirag
2014-11-08 23:16:32
Sziasztok! Lehet én is elkezdek hőmérőzni. :) Holnaptól. Én eléggé meghűltem, fáj a fejem. Jó éjt nektek!
az eleje tetszik a végkifejlet sajna nem.Abban már volt részem!
Szurkolok Neked is, hogy a következő sikeresebb legyen!!!
Erika12
2014-11-08 18:16:02
Jniki82 menszi alatt nyugvó helyzetben van a hő,és megemelkedik 1,2,tized fokot és leesik ,nyugszik ott az ovu érted? Én is igy lettem terhes,de sajnos kora vetélésem volt elküldöm a görbét mikor ,ilyen volt mint a tiéd.
jniki82
2014-11-08 18:13:26
Erika,
nem idegeskedem, az esélytelenek nyugalmavál szemlélődök!Nem nézegetek más görbéket, nem akarok sokat foglalkozni a dologgal.Nem éelem bele magam így nincs AKKORA csalódás!Mindenképpen abba hagynám a mérést, ha behúzzná az ovum oda ahol van igazából, de max. még holnap mérek.Már régóta nem mértem, most is csak azért, mert missed ab után ez volt a 2. rendes ciklusom és tudni akartam, hogy ott maradt e az ovum ahol előtte volt!