Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok.hát mostmár nagyon izgulok mert 2 napom van a nemvártig és ma reggel volt egy kis barnázás .és amikor februárban terhes lettem pont így volt 5.- én kelett volna megjönnie és 2.- án barnázás volt.a hőm változatlan.szorítsatok nekem csajok .
VeDi84
2014-11-09 13:31:33
Moha, semmi sem szedek, ezért is furcsa számomra a dolog. :S
jniki82
2014-11-09 10:47:52
Köszi csajok aranyosak vagytok!
Erika, nem kell félteni engem nem kattantam be nem volt könnyű, de kibírtam.
Moha, igen nekem is eszembe jutott, ha egyszer sikerűlt máskor is tud, de nekem ez nagyon nagy de mert én endometriózisos vagyok.Nálam minden volt annó és nem tudom most újság odabent,mert nekem egyből ahogyan kiszedték azt a mocskot belőlem jött a baba.Minden egyes sikertelen hónap nagyobb esély arra, hogy visszaalakúl.És én nem szenvedek még egy 1,5-2 évet végig.Én azt már nem bírom ki!
Moha13
2014-11-09 10:30:17
plum
Kicsit náthás vagyok, aszpirint szedek, hogy ne fájjon a fejem, mert dolgozatot kell írnom és ha a fejem nem fáj, már tudok működni. Rákukkantottam a neten az aszpirinre teherbeesés szempontjából (mert már régebben olvastam, hogy vannak, akik direkt ezért szedik a kisdózisút) és találtam egy érdekes gykorikérdésekes cikket, aminek az utolsó mondatáról Te jutottál eszembe az autoimmun pm miatt:
"Azt mindenestre megállapíthatjuk, hogy autoimmun megbetegedésekkel szövődött meddőségekben, ismétlődő vetélésekkel terhelt gyermektelenségek esetén, illetve azon pároknál, ahol családi anamnézisként trombózissal szövődött megbetegedések fordulnak elő, a megfelelő ideig és dózisban alkalmazott acetilszalicilsav terápia jótékony hatású lehet a meddőség elleni kezelésben, a terhesség létrejöttében."
VeDi
És nem történ semmi mostanában, ami így összekuszálhatta a dolgokat? Nem szedsz semmi újat?
jniki
Igen, én is sokszor beborulok... a múltkor kiszámoltam, mennyi idős terhes lennék már, ha minden szépen alakul júliusban. És rájöttem, hogy ez abszolút kiborít...úgyhogy igyekszem nem gondolni rá. tegnap olvasgattam és megláttam egy cikket, aminek valami olyasmi volt a címe, hogy "5. hét, az első szívdobbanás"...és megint elbőgtem magam...hiába nem akarok rágondolni, mindig van valami, amiről eszembe jut...és nagyon szar.
Mondhatnám, hogy jobb lett volna, ha össze sem jön, de nem mondom, mert annyi pozitívumot látok az egészben, hogy ÖSSZE TUD JÖNNI!!! Tehát, olyan nagyon nagy baj nem lehet nálunk, próbálj Te is erre gondolni! Az már biztos, hogy van peteérésünk, ki is tud szabadulni a petesejt, minimum egy petevezetékünk nincs elzáródva, nem ellenséges a szervezetünk a férjünk spermiumaival szemben, át tudnak jutni a katonák a megfelelő helyre, meg tud tapadni a megtermékenyült petesejt a méhünkben...ennyit már biztosan tudnunk, már csak az kell, hogy amikor megint szerencsénk lesz és összetalálkozik a két sejtecske, minden szépen alakuljon! Próbálok ebben bízni.
Egyébként az alap lelkiállapotom nekem is siralmas, gyakorlatilag bármikor el tudom sírni magam, ha eszembe jut, vagy ha pocakos nőket látok...de főleg akkor, ha a férjemet látom rokon babákkal játszani...hogy olyan szépek együtt...és annyira szereti a gyerekeket...és olyan jó lenne, ha már a közös picurkánkkal látnám játszani...na, megint bőgök.
Szóval...kitartás. Én is igyekszem.
szevike88
2014-11-09 09:44:58
Minden reggel az az első, hogy mérek, addig sehova. Igyekszem egy időpontban mérni, egy nap volt talán mikor hamarabb mértem.
Erika12
2014-11-09 09:41:34
Szevike88 Még 1 nap és kiderül! Egyforma időpontban mérsz,mindig ugyanott? Nem mész ki pisilni sem,míg meg nem méred ?
Erika12
2014-11-09 09:37:05
VeDi84 Igen lehet mert 3 fokot emelkedett a hőd .
szevike88
2014-11-09 09:36:44
Sziasztok!
Nem is emelkedett, de nem is csökkent a hőm, ha holnap emelkedik, akkor ott lehetett ovum, amikor a rendszer behúzta egyenlőre világossal?
Erika12
2014-11-09 09:30:52
Jniki82 Köszönöm aranyos vagy! Sajnálom a veled történteket,veled érzek .Alig vártam ír ,hogy tudjam ,jól vagy e !Tegnap megrémültem az írásaid alapján ,féltettelek csajszi,pedig nem is ismerlek személyesen.