Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Klau84
2014-11-18 16:15:15

Erika!
Megvagyok,csak nem nagyon történik semmi..Remélem akkor ti most pont tudtatok együttlenni!Én vasárnaptól keddig Győrben leszek,elvileg azok a jó napok!A hőmérésnél jobb lenne,ha egy ciklusban egy időben mérnél,de ha nem lehet megoldani,akkor úgyis mindegy :( Szorítok nagyon!
Erika12
2014-11-18 15:47:26

Végig olvastalak titeket üdvözlöm az újakat! Ma ment vissza a párom.:( Szerintem 15 én megvolt az ovum, de a méréssel van probléma.Korábban mérem a hőm mert 5 óra helyett 3.30-kor kelek, koraival kell mennem.Szerintetek is ilyenkor más eredmény ? Kérlek írjátok meg nekem ? Klau hova tűntél? Itt a görbém.
napsugar24
2014-11-18 11:43:52

Férfivitaminokkal kapcsolatban.
Elvileg nem volt nagy gondunk, de szedettem a férjemmel gyógyszertári vitaminokat-orvosi javaslatra összeválogatva-szuperek lettek az értékek, de a férjemet nagyon zavarta, hogy napi több darabot szed be-így lombikosok javaslatára kipróbáltuk ezt:
http://biosziget.hu/biotech-mens-arginmax-potencianovelo-tabletta-p-3933.html?search=argin

Eredmény- a tegnapi inszemnél az orvosom is külön megdicsérte a férjem eredményét és a biológus is külön kiemelte :-)
Ja és a lombik előtti vizsgálatokra meg kellett csináltatnunk a HBA tesztet-és tökéletes lett
A férjem szárnyal :-) kis öntelt

Szóval tudom ajánlani bátran
popi532
2014-11-18 11:36:32

Sziasztok.Találtam valamit ami Magyarországon még nem kapható de az ebay-en meg lehet rendelni olyan mint inofolic csak pasiknak való. Szerintem mi ezt is ki fogjuk próbálni.Esetleg ismeri valaki?

http://www.ebay.com/itm/ANDROSITOL-30-sachets-Fertility-Support-for-Men-treatment-of-Oligospermia-/221237623015?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3382ca38e7
popi532
2014-11-18 11:36:17

Sziasztok.Találtam valamit ami Magyarországon még nem kapható de az ebay-en meg lehet rendelni olyan mint inofolic csak pasiknak való. Szerintem mi ezt is ki fogjuk próbálni.Esetleg ismeri valaki?

http://www.ebay.com/itm/ANDROSITOL-30-sachets-Fertility-Support-for-Men-treatment-of-Oligospermia-/221237623015?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3382ca38e7
MBeatrix
2014-11-18 10:50:49

A tiszta méhpempőnek borzasztó íze van! Én több hónapja eszem méhész ismerős javaslatára.nyelv alatt hagyom olvadni addig sem érzem az ízét.majd egy kanálka finomabb mézzel lekűzdöm. Ezt a módszert javasolták .
jniki82
2014-11-18 10:08:17

A páromnak egyenlőre nem mondtam, neki vettem vitaminokat ismételten!!!Monst azokat szedi!
jniki82
2014-11-18 10:08:05

A páromnak egyenlőre nem mondtam, neki vettem vitaminokat ismételten!!!Monst azokat szedi!
Moha13
2014-11-18 10:00:13

jniki
Értem. Sok sikert a méhpempőhöz! :)
Nagyon sok pozitív véleményt hallani róla, talán ez lesz a csodaszeretek! :)
Amúgy pasiknak is ajánlott. A párod is fogja szedni? Vagy nálatok szuperek a katonák? :)
jniki82
2014-11-18 09:52:09

napsugár,

nem beszéltem a dokimmal endó téren.Az igazság az nagyon a hormon kezelés felé tolt amikor megvolt a műtét és attól tartok, hogy most is csak azt erőltetné.Megvolt győzödve róla, hogy nekünk nem lehet spontán babánk!Akkor rácáfoltunk, remélem most is.
Jogsi halad, kresz kipipálva csütörtökön megyek az első vezetés órámra.Bevagyok tojva őszintén megmondom!De legalább leköti a figyelmemet!

Moha, egyenlőre csak 1 grammal próbálkozom, de állítólag borzalmas íze van igy lehet keverem majd mézzel.nagyobbat nem mertem megvenni, mert kitudja hátha lesz valami mellékhatása nálam, mert én már csak ilyen vagyok!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!