Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem is van itthon egy teszt, de a férjem eldugta a múltkor, hogy feleslegesen ne csináljak :D
Ma valahogy előkeresem. :)
Moha13
2014-11-19 09:59:00
tomka
Megértelek.
szevike
De, korai. De megjöttek a tesztek és nem bírtam ki...
szevike88
2014-11-19 09:47:13
Nekem ma már eléggé fáj a hasam, mintha megjönne, de nekem ilyenkor már barnás szokott lenni, most semmi. Mellem most kezdett fájni tegnap óta, de semmi extra, máskor az is már az ovu után leszakad.
szevike88
2014-11-19 09:42:49
De nem korai még Moha? Bár szépen fent van a hőd ,de lehet hogy pár nap múlva már mutatja a csíkot :) Én holnap tesztelek, ha addig nem jön meg. Teljesen bizonytalan vagyok most mindenben.
tomka
2014-11-19 09:41:30
Moha,
én néha már azon töprengek, vajon létezik-e egyáltalán kétcsíkos teszt, és nem csak városi legenda-e az egész... (Tudom, te már láttál olyat, még ha nem is lett jó vége, de valahogy akkor is nagyon kilátástalannak tűnik minden.)
Moha13
2014-11-19 09:23:19
Jó reggelt!
Tegnap jöttek meg a vateráról rendelt tesztjeim, úgyhogy ma ellőttem egy 10-est. Hófehér...
maximail
2014-11-19 09:06:44
Sziasztok!
Popi!
Mi vettünk ilyet Olaszországban, de ott sokkal drágább volt, mint az e-bay-en.
A fő alkotórésze ugyanaz, mint az inofolicnak, csak vannak benne talán E vitamin, meg cink.
A férjemnek nem voltak rosszak az eredményei, és az értéke nem változott az Andrositol-tól sem. Viszont ez elvileg nem is a spermaképre hat, hanem a spermiumok minőségére. A férjemnek azért javasolták, mert volt inzulinterhelésen, és nem ott nem lettek jók az értékei. Azok viszont javultak, bár a diétát is tartja.
Mi most mind a ketten Inofolic-ot iszunk, de így lehet, hogy rendelünk innen, mert azért ez mégis csak kifejezettebben nekik való. Köszi a linket! :-)
Ja, és fontos, hogy az Inofolic és ez is csak akkor fejti ki rendesen a hatását, ha nem napi 1-et, hanem reggel-este 1-1-et iszik az ember.
szevike88
2014-11-19 08:28:24
Köszönöm Fantasyc! Férjem is ezt mondta reggel, remélem igazatok lesz :) Szorítok mindenkinek :)
jniki82
2014-11-19 08:28:05
Erika!
A mérjünk mindig ugyanabban az időben szerintem nem szentírás.3 műszakban dolgozom.Lehetetlen mindig akkor mérni.Reggeles héten 4-kor kelek egyértelmű, hogy akkor mérek.Délutánosban addig éppen, hogy 5 órát alszom nem fogok felkelni, mert nem tudok visszaaludni, éjszakában eddig 13-14 között keltem akkor mértem és mindig megvolt a 11-12. nap környékén az ovum!Igaz sokáig nem mértem,mert nem láttam értelmét!
De szerintem így is jó volt!
Fantasyc
2014-11-19 08:12:29
Köszönöm Beatrix, még nálad sincs veszve semmi. :-)
Szevike, 1 fok még nem jelent semmit!!!
Szorítok mindkettőtöknek és magamnak is!!!! :-)
Ma valahogy előkeresem. :)