Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-03-28 13:20:00

Moha! Hat ez meg h lehet!? Egy tizedet leesett majjd megjott 2 nap igen eros aztan 3 nap pecseteles! Most meg azota felfele megy a hom! Ilyet meg nem hallottam de nem is bizok benne! De a cicim azota is szo szerint bizsereg meg nott is. pisilni pisilek sokat de ki van zarva!! Nagy csoda lenne!
Edina1985
2015-03-28 13:17:04

Moha13

progeszteron volt mérve még októberben, sajna a tanácsadóban van az eredmény, nem emlékszem a számra. TSH idén volt mérve, eredménye tökéletes. egyebet nem mértek nálam. de ha most megjön, (ne így legyen), akkor tuti elmegyek egy másik dokihoz. valahogy az az érzésem, hogy valami miatt a beágyazódás nálam nem tökéletes.ezt tükrözi a 3 halvány pozitív teszt utáni menzesz.
Moha13
2015-03-28 13:08:25

kicsikincs
Mire gondoltam? Magamra...:D
Nálam amikor összejött, mensi után egyszer csak elkezdett fölfelé kúszni...és amikor már 3. napja fölfelé ment, pozit teszteltem a 11. ciklusnapon, amikor az ovut vártuk nagy készültségben. De nekem voltak tüneteim, mellfeszülés, sürgőspisilés...:)
kardvirag
2015-03-28 13:03:42

Köszi VeDi! :) El sem tudom hinni.....

Drukkolok nektek, hogy megmaradjon!!!
VeDi84
2015-03-28 12:55:58

Sziasztok Lányok!

Gratulálok kardvirag! :)

Én nemrég hívtam a Kaálit. A 4 petesejtből mára csak 1 van, ami fejlődésnek indult. Holnap újra kell őket hívni, hogy mi van vele, ha növekszik, hétfőn beülti. Remélem velük marad...
kicsikincs
2015-03-28 12:54:58

Köszönöm MOHA!
De mire írtad h gyanússá válik a dolog??? Mire gondolsz???
Moha13
2015-03-28 12:45:25

Edina1985
Nálad a progeszteron rendben van? És a pajzsmirigy? Mennyi volt a TSH, T3, T4, AntiTPO-t néztek?
Bocs, ha már írtad, de nem emlékszem, és annyira szomorú, hogy pozi teszt után mégsem marad meg, ennek oka kell, hogy legyen!

Grafikont azért nem csatolok Nektek mostanában, mert sokszor elmarad a mérés...így néz most ki szegény görbe :D
Gyöngyvirág88
2015-03-28 12:35:28

Igen, használ :) Az elején bekavart, mert felvitte 6.3-ra az éhgyomri cukromat, de már visszaállt 5.5-re. Nemsokára megyek terhelésre, ott kiderül az inzulin is :)
Ági41
2015-03-28 12:33:53

Gyöngyvirág, köszi a tanácsot. Szeretem a tejtermékeket, nem eszek sokat belőle. Neked használ a gyógyszer?
Moha13
2015-03-28 12:32:42

kicsikincs
Csak azért ajánlottam, hogy nézzék meg a párodat, mert az egyszerű és egyértelmű eredmény...míg a mindenféle hormonokkal sokszor a dokik is csak varázsolnak...tapasztalat.
Ha továbbra is fenn marad a hőd, gyanússá válik a dolog...de lehet, hogy csak egy kiugrás, nálam is volt ilyen az előző ciklusban...vagy az azelőttiben...:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!