Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edina!Remélem baba van a dologban,de sajnos én hajlamos vagyok néha annyira úgy érezni,hogy összejött,hogy nekem is voltak már mindenféle tüneteim...pár nap múlva úgyis kiderül,addig próbálj meg lazítani!
Azon gondolkodom,hogy elkezdjem e szedni a pajzskomlex vitamint?azt lehet venni gyógyszertárban vagy netről kell rendelni?az inofoliccal együtt már nem lesz túl sok?vagy a másik a women's cream...nem akarok mindent összevissza...szerintetek?
Edina1985
2015-03-28 19:13:15
nem tudom, mit jelent, de a párom szerint 2 napja össze vissza "kívánok ételeket. PL HAMBURGER + CSOKIS FAGYI. ja meg ma a sült krumpli zsírjától felfordult a gyomrom. olyan érzésem volt, mintha egész nap sült zsírszagban lettem volt. ezt az érzést csak egy egész üveg barackbefőtt csillapította.
Edina1985
2015-03-28 18:51:54
igen, azt jelenti kardvirág. beszélünk a várandósság alatti táplálkozásról sportról, hormon és testváltozásról. terhesség alatti kötelező és nem kötelező vizsgálatokról. magzat fejlődésről. szociális juttatásokról. szoptatásról, mellre helyezésről, tej tárolásról és hasonlókról.
Gyöngyvirág88
2015-03-28 16:52:47
Kardvirág
Azt jelenti, hogy száradt a teszt. Nekem még mindig megvan a novemberi tesztem, azon is a száradás utáni csík látszik :) De tök szépen :)
kardvirag
2015-03-28 16:39:40
Kíváncsiságból megnéztem a terhességi tesztet, amit reggel csináltam, és a pozitiv vonal halványabb,mint reggel. Ez jelent vmit?
kardvirag
2015-03-28 16:26:02
Köszi Edina! Szóval védőnő vagy....ez pontosabban miből áll? Aki végigkíséri a kismamát a terhesség alatt?
Edina1985
2015-03-28 15:41:23
a megtermékenyüléstől kezdve 13 napra már van szíve és dobog is, de legkorábban úgy az 5-6. héttől mérhető az UH gépekkel. mi védőnők szívhangot a jó régi magzati szívhanghallgató készülékekkel úgy kb 8-9 hetesen tudunk mérni.
kardvirag
2015-03-28 15:22:49
Barcsak Igaz lenne, es megmaradna a baboca.....tudom, h most meg nem nevezheto annak.
Hany hetesen van szivhang? Hetfon kerjek idopontot a dokimhoz?
kardvirag
2015-03-28 15:18:58
Koszi Viktoria!
Viktória4
2015-03-28 14:51:51
Sziasztok!
Kardvirág!Gratulálok!Vigyázz magatokra! :-)
Vedi!Megy a drukk ezerrel!
Nem tudom velem most mi történt.Mindig amikor 36,7-36,6-ra leesik a hőm,akkor aznap meg is jön.Ma reggel 36,4-et mértem és mégsem jött meg.3 nappal ezelőtt eléggé görcsöltem és biztos voltam benne,hogy meg is jön,de nem történt semmi.Azóta időnként enyhe mensiszerű hasfájás van,viszont a melleim nem fájnak.Reggel teszteltem egyet,de negatív.Szerintetek?Volt már valaki hasonló helyzetben?Lehet ez még baba?
Köszönöm!
Azon gondolkodom,hogy elkezdjem e szedni a pajzskomlex vitamint?azt lehet venni gyógyszertárban vagy netről kell rendelni?az inofoliccal együtt már nem lesz túl sok?vagy a másik a women's cream...nem akarok mindent összevissza...szerintetek?