Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok!rég nem irtam már ide,de folyamatosan követlek benneteket!mi 3 éve szeretnénk babát ez alatt az idő alatt bejártam minden orvost és korházat........ mindig küldtek ide oda ...belefáradtam... 2015 januárjában bejelentkeztem a magánkórházba sok pénz de nem érdekelt már.....elkezdödtek a kivizsgálások sorra....március 6 án vissza a dokihoz megvannak az eredmények!kiderült pajzsmirigy alulműkődésem és az inzulinommal is baj van .... felirtam a gyogyszereket,hozzá teszem 6 féle gyogyszer (pislogtam is a dokira)erre az volt a válasz mindent a cél érdekében :)hát jó bele vágtunk szépen hüségesen szedtem a gyogyszereket,megkérdeztem a doki mennyi a hatási ideje ezzeknek a gyogyszereknek mire babám lehet erre a válasz 3 hónap!
merckformin 500xr
bromocriptin
euthyrox
d vitamin 3000
inoflic
melatonin
és mondta a doki ne ijedjek meg ha felboritja a menstruációmat
teltek multak a napok ....március 19 re vártam a menstuáciot ...de nem jött ...nem foglalkoztam vele betudtam a gyogyszer hatásásra ,,hissz mondta a doki felborithatja a gyogyszer...21,22,23,24,25,26.....még semmii nem is teszteltem .....március 27 én vissza a dokihoz mert fogyoban volt az egyik gyogyszerem feliratni....bemegyek a dokihoz felirja a gyogyszert közben kérdezi hogy van ?kösszönöm jol ..csak annyi hogy nem jött meg ..és csinált tesztett?dehogy csináltam ....jöjjön csinálunk egy uh-t !!! ÉS HÁT LÁMM LÁÁMMM 4 mm es lakóm van !!!AZ ÉN KISBABÁM de mondom doktor ur ez hogy lehet még most keztem el szedni a gyogyszereket ???hölgyem mondtam én magának ezzek csodagyogyszerek! :D
KISBABÁM LESZZZ :D
ÜDV:2-3 HETES KISMAMA
fszonja
2015-03-29 08:00:01
Lanyok, mi a velemenyetek? Ha multivitamint szedek plusz folsavat az jo nem? Azt neztem ugyanazok vannak benne mint a terhes vitaminokban, csak elerhetobb aron...
Ági, szerintem lehet szedni, nem hiszem, hogy gátolná egyik a másikat :) Étrendkiegészítőt nem szedek, csak E-vitamint, folsavat, D-vitamint és magnéziumot :)
kardvirag
2015-03-28 21:38:15
Köszi! Sok sikert nektek is!
Fantasyc
2015-03-28 21:31:16
Sziasztok!
Kardvirág, ez egy gyönyörűséges pozitív teszt, gratulálok!!!! :-)
Annyira szép görbék vannak lányok, hogy nem is tudom mit mondjak... :-) Drukkolok mindenkinek!
Ma voltunk kirándulni és megláttam az idei évi első gólyámat, amint épp a fészkét építgette. Remélem volt ideje rám kacsintani. :-D
Várom a további pozitív teszteket!
Én még csak most kezdem a reménykedős időszakomat:
Ági41
2015-03-28 20:47:42
Gyöngyvirág, a Meforal mellett lehet méhpempő kapszulát szedni? (Nem a gyógyszerrel együtt bevenni, hanem eltérő időpontban)
Szedsz valamilyen étrendkiegészìtőt a Meforal mellett?
Köszi.
kardvirag
2015-03-28 20:40:20
:) Szép szakma, Edina!
kardvirag
2015-03-28 20:27:27
Én eddig is kívános voltam, de a napokban zsiros kenyeret ettem télire eltett uborkával, pirosretket kértem ma h hozzon a férjem. Nehany napja fagyival kinaltak, azt is joizuen megettem. :)
merckformin 500xr
bromocriptin
euthyrox
d vitamin 3000
inoflic
melatonin
és mondta a doki ne ijedjek meg ha felboritja a menstruációmat
teltek multak a napok ....március 19 re vártam a menstuáciot ...de nem jött ...nem foglalkoztam vele betudtam a gyogyszer hatásásra ,,hissz mondta a doki felborithatja a gyogyszer...21,22,23,24,25,26.....még semmii nem is teszteltem .....március 27 én vissza a dokihoz mert fogyoban volt az egyik gyogyszerem feliratni....bemegyek a dokihoz felirja a gyogyszert közben kérdezi hogy van ?kösszönöm jol ..csak annyi hogy nem jött meg ..és csinált tesztett?dehogy csináltam ....jöjjön csinálunk egy uh-t !!! ÉS HÁT LÁMM LÁÁMMM 4 mm es lakóm van !!!AZ ÉN KISBABÁM de mondom doktor ur ez hogy lehet még most keztem el szedni a gyogyszereket ???hölgyem mondtam én magának ezzek csodagyogyszerek! :D
KISBABÁM LESZZZ :D
ÜDV:2-3 HETES KISMAMA