Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool köszi szépen a figyelmeztetést, megpróbálok vigyázni. Sajnálom, ami veled történt!
Gyöngyvirág88
2015-03-29 12:03:13
Moha, nekem sosincs tojcsis nyákom. Mindig csak azt veszem észre, hogy elég rendesen megnőtt a mennyisége, és nagyon folyós. Azt hittem, hogy velem van baj, és ez nem normális, de hő szerint megvan az ovu mindig :)
kardvirag
2015-03-29 12:00:38
Köszi Moha!!! Ok....csak legyen biztos.
Moha13
2015-03-29 11:56:25
Kényes kérdés:
találkozott már valaki olyannal, hogy ovu idején nem tojcsis, hanem szinte vízszerű a nyálka? tegnap este azt vettem észre, hogy valami van a combomon... (már bocs)...és ilyen teljesen vízszerű nyálkám van, az került rá...nem értem. Furi.
Moha13
2015-03-29 11:53:12
Klau
És mennyi volt ez a TSH?
Most én is sok mindent fogok szedni...barnaalgát, mert abban megvan a napi jód, de természetes formában, folsavat (amiben van még B6,B12 meg egy kis vas), LactomicroSel (ezt már eddig is szedtem), mégpempő, galajteázom, emellett ovu előtt málna, utána palást. :D
Ja, és szedem a D3 cseppeket is (ez is természetes, Synergytech, báránygyapjúból kivont).
Mi kell még??? :D
A páromnak meg a héten jön a Maca por...:)
Klau84
2015-03-29 11:47:45
Moha!benned bíztam :) Igazából egy netes szakértőt kérdeztem meg a hormoneredményeimről és a tshmra ajánlotta a womens-t,a pajzsosat meg d3vitamint.Csak nem akarok mindent egyszerre,kíváncsi voltam melyiket ajánljátok.Mert emellett szedek femibiont,inofolicot,meg méhpempőt..sőt még a macán is gondolkodom,bár azt inkább a páromnak..szóval nem tudom..
Moha13
2015-03-29 11:30:11
Encii, Kardvirág
Gratulálok, és ne felejtsetek el írni majd a reményhozónkba, amikor úgy érzitek! :)
Viktória4
2015-03-29 11:27:26
Moha!
Köszönöm,megnézem amit ajánlasz!Most a DM-es Das gesunde Plus szedem.
Anitacool!
Tegnap volt a nem várt napja és tegnap is meg ma is totál hómező a teszt.De hőm annyira alacsony,hogy ezért is kizártnak tartom a babát meg a melleim sem feszülnek mint eddig ha terhes voltam.(Sajnos volt már 2 missed ab-m. :-(
Anitacool
2015-03-29 11:03:30
VeDi84: hogy állnak a peték?
Viktória4: Tesztelj, ha elmúlt a nem várt napja!
Archangel85: fel a fejjel, most sikerülni fog!
Encii gratulálok! :-)
Ági41: megy a drukk a szép görbédhez! :-)
Kardvirág vigyázz magadra! Én 6 hetes voltam, mikor elkaptam egy vírust a munkahelyemen, estére 4 órán át lázas voltam, sikerült levinni, de 2 nap múlva elkezdtem vérezni és mindennek vége lett. Nem tudták megmondani, volt-e hozzá köze a dolognak, de gyanús volt az egybeesés.
Én nem rég kezdtem új hónapot, de ilyen alacsony hőm ovukor szokott lenni, nem is értem, most mi történik. Csak nem tudom innen hova fog majd leesni, hogy felismerjem, ha ovu gyanús nap jön :-)
Bár addig még gondolom, visszakúszik.
Moha13
2015-03-29 10:47:27
Klau
Mire szednéd a pajzskomplexet?
Egyébként nem értem, hogy miért ne lehetne a kettőt együtt, hiszen mindkettő másra van. A krém tudomásom szerint egy természetes progeszterontartalmú cucc, a pajzskomplex meg egy jód, cink és szelén tartalmú vitamin. (ha jól emlékszem)