Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kicsikincs
2015-04-12 15:18:30

Sziasztok lanyok! Egesz nap nem tudtam ide jutni mert nem engedett vmiert! Tehat a mai gorbem...
Anitacool
2015-04-12 14:51:41

Szia Vestal, bármi lehet, drukkolok, hogy összejöjjön, az ovu utáni rész szép nagyon :-)

BTrixy, holnap a dokiddal konzultálva már késő lenne az injekció? Mert ha te sem tudod megítélni a vérzésed alapján, akkor jó eséllyel a fórumozók sem fognak tudni ebben tanácsot adni.

Én így állok, visszatette a program az ovut előre, de hát nagyon fura. Eddig még sosem volt ilyen fura görbém. :-)
BTrixy
2015-04-12 13:31:21

Sziasztok! Érdekes problémám van, de hátha Ti hozzá tudtok szólni. Március 15-én jött meg a menstruációm, attól a naptól kezdve 20 napig a Norcolutot kellett szednem. Aztán a 25. napon volt egy igen kicsi barna valami, aztán a 26. napon elég erősen, sokat barnáztam és véres is volt. Meg voltam róla győződve, hogy megjött, még a hasam is rendesen görcsölt, ahogy szokott. Viszont másnapra, péntekre nem volt semmi. Létezik, hogy egy napos volt a menstruációm? Ha nem gondolnám rövidnek, nem is lenne kérdés. Egyébként 2-3 napos szokott lenni, akkor is leginkább barna. Tegnap reggel a hőmérsékletem is lement, az nálam megszokott, hogy nem rögtön, a menstruáció első napján megy lejjebb. Azért fontos a kérdés, mert be kellene adnom az első Fostimon injekciót, lehetőleg még ma (ha vehetem úgy, hogy csütörtökön megjött). Szerintetek mi volt ez? Hát előre is köszönöm annak, aki megpróbál segíteni!
Vestal
2015-04-12 13:30:48

Sziasztok! Bocsánat , hogy bepofatlankodok, de szeretnem kikérni a véleményetek a gorbemmel kapcsolatban. Szerintetek ebből a kései peteeresbol lehet valami?
Köszönöm, ha valaszoltok!
kicsikincs
2015-04-11 20:06:18

Köszi csajok, nagyon jó lenne ha a nyuszi meghozná a babánkat! :) Nagyon kíváncsi vagyok h sikerült-e most! :) Nektek is egy kalappal! ;)
Klau84
2015-04-11 09:10:17

Köszi csajok!pont akkor törtem el a hőmérőt..kíváncsi leszek a folytatásra!
Fantasyc aranyos vagy,köszi :)
Krisztike én is a tesztelésre szavazok! :)
Megy a drukk mindenkinek!
Anitacool
2015-04-11 08:17:47

Krisztike, ha a holnap is így alakul, akkor én is ellőnék egy tesztet a helyedben! :-)

Kicsikincs, végül csak felugrott, maradjon is ott :-)

Fantasyc ne keseredj el, még van idő visszafordulnia!

Engem visszarakott a progi a startvonalra, de szerintem ez így nem tükrözi a valóságot. Tegnap már ittam palástfüvet, lehet hogy besegített / bekavart a hőemelésbe?
Gyöngyvirág88
2015-04-11 08:16:22

Fantasyc, én sehogy :D
14. napon vagyok, de a hőmérés elmaradt valahol a 6. körül :D
Fantasyc
2015-04-11 07:52:48

Krisztike, bocsi a név elírásáért.
Fantasyc
2015-04-11 07:51:46

Jó reggelt!

Kicsikincs, csak így tovább, remélem most sikerül.

Klau, még az is lehet, hogy egy trifázisos görbe újabb szintje, én ezt kívánom neked. :-)

Gyöngyvirág, Te hogy állsz?

Krisztina, én ellőnék egy tesztet reggel, ha addig sem lesz változás. ;-)

Én így állok, sajnos lassan lefelé araszol. :-(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!