Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Én imádok hőt mérni :) Nyelv alatt, általában fél 7 körül kelek mindig, úgyhogy nekem nem pontban fél 7 a mérés, hanem +-10 perc. Nekem kimondottan ovus hőmérőm van, csak csipogásig mérek vele :)
Anitacool
2015-05-07 11:01:08
Mindenkinek megy a drukk! ;-)
Corinna
2015-05-07 10:37:42
Anitacool!
Én is kedden tesztelek! Akkor megy a drukk... nagyon megy... és a sok pozitív energia is :)))
Anitacool
2015-05-07 10:24:42
Kedden tervezek tesztelni, ha addig is ilyen szép marad.
Én nyelv alatt mérem 5 percig. +-5 perces intervallumban, hagyományos lázmérővel.
Jó is lenne egy pozitív hullám! :-)
Corinna
2015-05-07 10:08:26
Makesz... nagyon köszi... akkor veszek ma egy új lázmérőt, mert a másikat nem akarom erre használni :)))
és ha megjön a nemvárt, akkor én is mérni fogom...
Makesz
2015-05-07 09:58:24
Corinna én a szájban mérem a nyelv alatt ha így csinálod akkor biztos nem lesz tőle hányingered.Fél perc és már csipog is.Én mindig figyelek rá hogy egy időpontban mérjem így valósak az adatok.Nekem nagyon hasznos.
Corinna
2015-05-07 09:47:38
Sziasztok!
Remélem sorba jönnek majd a pozitív tesztek... én már bekészítettem...
Csajok, őszinte leszek, én eddig nem mértem hőt... valahogy megéreztem a peteérést, és az ultrahangon is szépen láttunk mindent, de mostantól becsületesen fogom mérni...(bár remélem nem kell majd, mert lesz egy pozi tesztem...) csak nem tudom hol mérjem :(
Biztos, hogy nem jó hónaljban mérni?
A számba lehet reggel nem tudom belerakni, mert hányingerem lesz... szerintem...
Makesz
2015-05-07 09:44:29
Anitacool nagyon szép a görbéd...Mikor fogsz tesztelni?Te kezded meg a sort meg Fantasyc utánna én jövök jövő pénteken.De izgi :)
Anitacool
2015-05-07 09:38:50
Klau szép nagyot ugrott ovunál neked :-)
Én ma így.
Szép napot nektek is! :-)
Makesz
2015-05-07 09:38:37
Sziasztok csajok én is tartom a tegnapit...Úgy látom pár nap eltéréssel jövő héten megkezdjük az utolsó hetet a nemvártig.Milyen jó lenne ha sorba jönnének a pozitív tesztek az lenne ám csak a nagy tavaszi bébibumm :))