Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-05-10 21:41:32

Ha holnap se lesz semmi, akkor kedd reggel. :-)
Fantasyc
2015-05-10 21:39:13

Nagyon izgulok!!!! :-)
Mikor tesztelsz?
Anitacool
2015-05-10 21:24:41

Fantasyc képzeld nekem vaklárma volt, nincs menzesz, se barnázás :-)
Drukkoljatok! :-)
Fantasyc
2015-05-10 21:22:16

Sziasztok!

Még mindig nem jött meg rendesen, de szerintem holnap mensi lesz. :-(

Lisa, ez a kis hőesés még jó is lehet, ne add fel. :-)

Anitacool, nekem mindig jelzi a barnázás, de kívánom, hogy rád ez ne vonatkozzon.

A többieknek szorítok!

Én nem iszok ilyen teákat, nem akarom, hogy felborítsa a ciklusomat.
Anitacool
2015-05-10 16:45:05

Szia Ági, a hétvégén nem mértél? Vagy hogyhogy május 8-án van utolsó hőadatod?
Ági41
2015-05-10 16:16:59

Sziasztok!

Én így állok.

Anitacool
2015-05-10 12:53:30

Ti szoktatok méhnyak vizsgálatot csinálni?
Klau84
2015-05-10 12:01:50

Lisa!simán lehet beágyazódásos leesés,nagyon drukkolok :)
Anitacool!Amíg nem jön meg,addig van remény,én ha elkezdek barnázni aznap vagy másnap megjön,szóval nyugi,ha holnap se lesz semmi,akkor kedden jöhet a teszt :)
Vestal! Szerintem simán lehetett kedd-szerda körül az ovud,a teákhoz nem értek,de ha sokat ittál az bekavarhatott!
Kicsit szédelgek ma,de valószínű csak ettől a hülye széltől!
Szép napot Nektek! :)
Vestal
2015-05-10 11:26:42

Sziasztok lányok!
Valaki tudna segíteni? Ebben a ciklusban elkezdtem cickafark helyett málna level teát inni. Az előző ciklusom, ha emlékeztek brutal hosszú volt. Vasárnaptól ovu teszteltem es hétfőn volt a legerősebb a csík, de még mindig nem mondanám pozitívnak. Lehet, hogy volt ovum, csak a teszt nem mutatta ki? (Az a baj, hogy a meleg miatt nem bírtam ki az ivast)?
Lehet, hogy a tea miatt ilyen most a hőm? Előző ciklusban egyértelmű volt az ovu :(
Anitacool
2015-05-10 10:56:12

Gyöngyvirág, látom, mostanra szabad a pálya! :-) Drukkolok neked ehhez a ciklusodhoz! :-)

Klau, szerintem a 2 pohár bor nem igazán számít, az 1 órával későbbi mérés viszont produkálhat magasabb hőt a tapasztalataim szerint. Holnap kiderül! :-)

Fantasyc, nekem ma kellene megjönnie, és én is tapasztaltam minimális barnázást. Akkor már nem is reménykedhetek? A hőmről fogalmam sincs, ezen a hétvégén felborult a bioritmusom a hajnali kelésről, és a rengeteg talpalástól. Tegnap majd leszakadt a derekam, annyit kellett állnom.

Lisa, 9. dpo-n még nem hiszem, hogy menzesz miatt esett le a hőd, nem biztos, hogy rossz jel ez, csak menjen vissza szépen! :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!