Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-05-08 07:15:25

Lisa szépen felugrott! Ha megmaradna ezen a szinten (vagy még feljebb megy majd), olyan gyönyörű trifázisos lenne, hogy azt öröm nézni. :-)

Andi, nem változott semmi a magas hőt mért napokon? Mert nálam is volt 36,7 de 2 órával később keltem, úgyhogy lehet, hogy az fals volt. Minden esetre kellemes hétvégét kívánok nektek! ;-)

Én megint feljebb kúsztam eggyel :-) Mivel ez előtt a 37 fok volt a határ, egyelőre jó jelnek veszem, annak ellenére, hogy jönnek az enyhe menzesz előtti görcsöcskék a hasamban.
Andi1989
2015-05-08 06:49:00

Sziasztok csajok! :-)
Egy kicsit eltűntem mostanában, bocsánat, de nagyon sokat melózok most ( bérszámfejtek,könyvelek, és ez az időszak bolondokháza)..
Igyekszem mindent visszaolvasni, hogy képben legyek :-D

A hétvégén mi is belecsapunk a lecsóba, elvileg idő lesz! :-)
Bár 3 napja volt egy pár óráig tartó vérzésem, nem tudom, hogy mi lehetett, és az óta olyan hülyén fent van a hőm,pedig az első félidőben 36,5 körül szokott lenni. Na,de pár nap múlva kiderül. :-)

Szép napot mindenkinek!
Mai görbém:
lisa74
2015-05-08 05:49:41

Mai hőm:
lisa74
2015-05-08 05:48:51

Jo reggelt.. Én minden reggel 4:20kor mérem hüvelyben 5 percig a hőmet.. Mai::-)
Anitacool
2015-05-07 15:48:59

Remélem freudi elszólás! ;-)
Én is drukkolok neked és minden aktív és passzív forumozónak! ;-)
Klau84
2015-05-07 15:45:38

Jó esélyekkel sikerülhet-ezt akartam írni,bocsi :)
Klau84
2015-05-07 15:44:19

Anitacool!Nagyon szép a görbéd,alig várom már,hogy tesztelj :) És persze Mindenkinek megy a drukk ezerrel!
Én rendes hőmérővel nyelv alatt mérek 7-8 percig :) megpróbálom kivárni a 3/4 6ot,de mostanában nagyon korán kelek,pedig ráérnék fél7kor..ma 5:10óta ébren vagyok,40kor mértem.
Én most előre kiszámoltam,hogy mikor van ovum,így a párom vett ki szabit (150km-re vagyunk egymástól), úgyhogy együtt voltunk 2-án,3-án és 4-én. Remélem ez elég volt és pont jó időben, 4-én volt full pozitív az ovutesztem.
Ovu reggelén is teljesen jó esélyekkel sikerült,a barátnőmék egész hónapban egyszer tudtak együtt lenni és összejött,pedig ők is hosszú hónapokig próbálkoztak,úgyhogy fel a fejjel!!! :)
Megyek napozni,bocsi a hosszúságért :)
Anitacool
2015-05-07 14:39:05

Imithecs a digivel én is úgy mértem régen, mert nekem 10 mp-es volt, és eleinte össze-vissza mért. Aztán rájöttem, hogy az úgy nem jó, az után már mindig betettem nyelv alá 5 percre és akkor ugyanannyit mért, mint a manuális. Omron típusú, de jobban szeretem a hagyományosat, így annál maradtam.

Nicole úgy tűnik 1 nappal korábbra fogja behúzni az ovudat, a 14. napra. Remélem sikerrel jártok! ;-)

Ti mikor voltatok együtt a termékeny napok közül? Mi sajna csak az ovu napján reggel 8 körül, ez az egyetlen esélyünk. Remélem, hogy nem bizonyul kevésnek. De nem lepődök meg akkor sem, ha ez most kevés lesz..
Nicole2486
2015-05-07 13:48:24

Sziasztok lanyok!ez lenne az én görbèm,picit kèsőbbre huzta be az ovum,tegnapi tesztem pozi volt,màra mar viszont negativ ovutesztet produkàltam,de ezt a hőm is mutatja,h.tegnap volt a csúcs!Bele is húztunk apuval rendesen:):D Remèlem meglesz az eredmènye!!Szèp napot!Babásodjunk!!!!:):)
imithecs
2015-05-07 12:45:30

Lányok drukkolok mindenkinek! A digitális mérőkről még annyit, hogy az enyém használati utasításában benne van, hogy nyelv alatt mérve egy perc utan kell a gombot nyomni és ugye utána fél perc a mérés maga...sokaig csak beraktam nyomtam és úgy alacsonyabbakat mért mint így ahogy írja a papirja...akár két tized is van közte. Úgyhogy erre is érdemes odafigyelni.

Én ma így állok, nem tudom de sztem még nem volt meg az ovum, bár a nyákom alakulgat, 15-16 napon szokott mégegyet ugrani a hőm 36,9 körülig.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!