Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
zsuzskam
2015-05-28 16:34:23

Én is szedem a Macát, remélem beválik. :) Kíváncsi leszek, hogy mit mond a nőgyógyászod. Remélem minden rendben lesz. Én így állok:
Andi1989
2015-05-28 15:43:37

Corinna,
én is pont így vagyok... Ma is volt egy "megbeszélés", ahol megpróbáltuk helyre tenni a dolgokat. Adok neki még egy esélyt, ha nem megy, nyár végével én is dobbantok. Eddig lett volna lehetőségem váltani, több helyre hívtak, de mindig nemet mondtam, gondolván arra, hogy mi lesz a sikerül a baba, nem akarok kicseszni senkivel, hogy 3 hónap után táppénzre megyek. De most már nem mások érdekeit fogom nézni, hanem, hogy nekem- nekünk mi a jó.
Most gőzerővel szedem a méhpempőt C, D, és E vitaminnel kiegészítve, és nagyon reménykedem, hogy már nem várat sokat magára a mi kis szerelmünk! :)
Ha nyár végéig mégsem jönne össze, akkor elmegyek egy másik dokihoz, és új alapokra helyezzük a dolgokat.

Dettikécske,
nem is tudom elképzelni, hogy bírod ki még mindig tesztelés nélkül!!! de nagyon nagyon drukkolok!!!

És persze a többieknek is!!!

Most nem csatolok görbét, mert még nincs értelme..:D
Anitacool
2015-05-28 13:52:39

Örülök, hogy sikerült kikapcsolódnod! :-) A hő szempontjából nekem is eseménytelenül telik eddig, elkezdtem a ciklus elejétől Macát szedni, azóta kb. 36,2-36,4 között mozgok. Nem tudom, minek köszönhető, de néha kicsi barnázás van, úgyhogy elmegyek én is dokihoz, lehet, hogy holnap. Remélem a maratoni ciklusom visszaáll legalább a jól megszokott 35 naposra. Vagy beállhatna 28 naposra is, én nem állok ellen, csak ne 50 naposra :-)
zsuzskam
2015-05-28 13:41:17

Ez lemaradt az előzőről:
Te hogy állsz?
zsuzskam
2015-05-28 13:33:38

Sziasztok!
Anita! Mostanában semmi különös nem történik velem. Azért nem voltam egy ideig, mert elmentünk a csíksomlyói búcsúba. Nagyon jól esett a lelkemnek, csak iszonyatosan hosszú volt az út. Ebben a hónapban már normálisan mérem a hőmet (minden nap ugyanabban az időben, stb.), és várok. Kedden megyek nőgyógyászhoz, kíváncsi leszek, hogy mit mond majd.
Amúgy próbállak titeket visszaolvasni, és képben lenni, hogy mi történik. :)
Dettikécske
2015-05-28 12:03:06

En is....:) :) :)
Gyöngyvirág88
2015-05-28 11:16:20

Én még mindig drukkolok Mindenkinek :)
Dettikécske
2015-05-28 10:54:36

Oké...:) Köszönöm,vettem egy két darabost akkor lehet egyiket vasárnap reggel másikat hétfő reggel megcsinálom. Igen tudi akkor volt nem amikor jelezte,egyébként is az elején nyelv fölött mértem,aztán alatta de akkor is hamar kivettem,tudjátok a hőm nem okosan vezettem....:)
Anitacool
2015-05-28 10:48:52

Detti, június 1-jén tesztelj szerintem!
Gyöngyvirág88
2015-05-28 10:48:41

Ha szerinted akkor volt ovu, akkor felesleges. Várd meg a hétfőt szerintem.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!