Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Dettikécske
2015-05-29 04:53:49

Koszi,Corina! Megcsinaltam a tesztet,ugyan olyan mint tegnap,alig lathato,de legalabb tudom h. Nem a gepi volt ovu. Hetfon tesztelek csak ujra. Hetfon tesztelek csak ujra. Ma igy alok....:)
Andi1989
2015-05-28 22:16:51

Corinna,
Ez így van!!! Itt vagyunk egymásnak!
Corinna
2015-05-28 21:04:42

Dettikécske...Liza....nagyon szorítok nektek...Andi, eljön az a pillanat, amikor már csak a család a fontos... Majd közben adjuk egymásnak az erőt, mert az ilyen lépések mindig nehezek, de ha megtesszük, rájövünk hogy MEGÉRTE....
Dettikécske
2015-05-28 17:31:10

Koszi Gyongyvirag....:)))
Gyöngyvirág88
2015-05-28 17:26:25

Huhúúúú :) Drukkolok Detti :)
Dettikécske
2015-05-28 17:16:18

:) Koszi Lisa... :)
lisa74
2015-05-28 17:13:18

Dettikécske.. Holnap vàrjuk azt a pozi tesztet :-) drukkolok..!
Voltam ma a magán dokinàl, elmondtam, hogy a másik orvos ragaszkodik a párom sperma vizsgàlatàhoz, mivelhogy nekem màr van gyerekem igy velem addig nem foglalkozik, hiâba vagyok 40 éves,.. Ez a doki azt mondta csináltassak vërvételt, ki irt hormonprofilra.. Mondta, ha jok az eredmënyeim, akkor muszáj lesz pàromnak elmenni.., ha nem jok az eredményeim akkor majd megbeszéljűk a tovãbbiakat..egy klinikân van a vërvétwl meg a sperma vętel, ugyhogy lehet egyszerre megcsinàltassuk mindketten, és tul leszünk rajta.. De, még azért reménykedem hátha ez a ciklus sikeres lesz.. :-) szép estét.. :-)
Dettikécske
2015-05-28 17:05:32

Fantasyc....Megtorom oke? :) Koszi h,szoritasz! Persze h,megosztom,mar koran reggel.Egyebkent mindig hozza tetem,altalaban a gorbemhez,h.ugy erzem sikerult.....:) Holnap jelentkezem a pozitiv tesztemmel!!! Igy oke...meg tortem a negativ hullamot...:)
Fantasyc
2015-05-28 17:01:07

Dettikécske, nagyon örülnék, ha megtörnéd már ezt a negatív hullámot!!! Szorítok, hogy holnap egy egyértelmű 2 csíkos tesztet láss!!! :-)
Remélem velünk is megosztod!!! :-)

Én így:
Dettikécske
2015-05-28 16:37:27

Andi....nagyon nehezen.....ezert teszteltem.....most delutan,eleg sokat is ittam ma,de ha jo a szemem akkor ott a halvany masodik csik,ezert h.biztos legyen reggel ujra tesztelek reggelibol,remelem jol lattam.....:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!