Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Corinna
2015-06-07 18:05:41

Micócicó...nagy gratula...lehet igazad van...nekem 28 napos a ciklusom, mégis már az 5. hónapot kezdtem most...gondolkodtam már én is azon, hogy eldobok mindent, és egyszerűen együtt leszünk amikor jólesik...:)
Gyöngyvirág88
2015-06-07 17:33:56

Gratulálok Micócicó.

Én már nem tudnék élni hőmérőzés nélkül, nekem ez egy kellék. Mivel összevissza ciklusaim vannak, nekem mindig jól jön :)
Micócicó
2015-06-07 16:58:36

Sziasztok Lányok!

Egy kis inspiráció!
Tavaly augusztusban kezdtem feltölteni a görbémet, akkor még aktívabban jelen voltam a fórumon. 40 múltam van egy 11 éves kislányom, de a férjemnek nincs saját gyermeke, így ennyi idősen is úgy döntöttünk belevágunk. Példaértékű görbéket produkáltam, sejtettem, hogy a 28.napos ciklusok ellenére nem 14. nap körül van az ovum (a görbe mindig próbálta a 14.-15. napot belőni mindig), mindenre figyeltem, de semmi. 8 hónap után abbahagytam a hőmérőzést, számolgatást és elfogadtam, hogy valamiért kettőnknek nem lehet és már meg is győztem magamat, hogy egy kényelmes életet kezdhetek, hisz lassan már nagylány lesz kislányom. 1 hónapot még megjött, majd a következő hónapban nem.Elmaradt után 5. nap teszteltem PREG EARLY-vel. Délután, nem első vizelet. Pici alig látható rózsaszín, mintha..letettem...majd amikor vissza mentem sötétbordó két csík.1 óra kellett mire felfogtam.
Megnéztem, 10. napon fogant.Semmi barnázás, sem fogamzáskor, sem menzesz előtt és egyáltalán. Nem éreztem semmi extrát, mint amikor hőmérőztem és minden apró szurkálást, foltocskát, napokig tartó barnázást a fogantatás jelének vettem. Most már én is elismerem, hogy valóban többet árt a folyamatos önvizsgálat, görcsölés, mintha csak minden tét nélkül amilyen sűrűn csak megteheti a pár együtt legyen. A görbék nagyjából megmutatják azt az időszakot ami szóba jöhet, köszönöm is ennek az oldalnak, hogy jobban megismerhettem a testemet. Ne adjátok fel lányok!
Dettikécske
2015-06-07 10:03:31

Csajok a ceizel endre1 melett szedhetek este magna b6 almot?
Anitacool
2015-06-07 09:36:22

Akkor drukkolunk, hogy fent maradjon! :-)
Gyöngyvirág88
2015-06-07 09:33:16

Nálam amúgy a 13. dpo a döntő, ha akkor leesik a hőm, akkor megjön másnap.
Gyöngyvirág88
2015-06-07 09:32:03

Nekem meg sosincs barnázás, mindig pirossal kezdem a mensit. Ha szerdán is ilyesmi lenne a hőm, akkor mondanám, hogy sikerült. De 3 nap elég sok :)
Anitacool
2015-06-07 09:31:39

Megnéztem amúgy egy netes kalkulátorban, és kedden kell tesztelned Fantasyc ;-)
Anitacool
2015-06-07 09:21:17

Fantasyc ha még 4 napig fent lesz a hőd, ismételd meg a tesztelést. Ne aggódj, az is teljesen normális, ha a kimaradt után 1 héttel lesz csak pozitív. ;-)
Dettikécske
2015-06-07 09:15:31

Corinna az baj én is hamar csináltam,alig látszot azért huztam most igy ki a tesztel,remélem már holnap jol látható lesssz:)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!