Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kitti!
Nekem is volt két alacsony hőmérsékletű napom, meg is ilyedtem, de aztán felment. Csatolom a görbém, hátha megnyugtat. :)
Gyöngyvirág88
2015-06-10 12:47:20
Köszönöm Detti, drukkolok Neked nagyon nagyon :)
Dettikécske
2015-06-10 12:44:49
Köszi Kitti,hát remélem,mert sok időm nincsen kisérletezgetni....a hőm a 16-19 es terhességi jelként mondható napokat,már 6 nappal meghaladtam,tesztelni,vasárnap vagy szerdám mielőtt megyek dokihoz tesztelek ujra....Gyöngyvirág neked külön örülök,veled beszélgettem a legtöbbet, de a többieknek is nagyon nehogy félre értesetek,mert mindenkit kedvelek aranyosak vagytok,és ott vagytok mindenki melett,figyeltek,és biztatok,,kivánom minden rendben legyen,és aki még várakozik,annak is minél előbb pozis legyen....stb.....:)))))
Kitti9001
2015-06-10 12:23:10
Sziasztok lányok!
Gratulálok a kismamáknak!
Detti, szerintem te is annak mondhatod magad, másképp leesne a hőd az alapra. Nekem mikor halvány pozitív volt a terhességi, 3-4 napra rá negatív lett, a tünetek is elmúltak, hő leesett.
Drukkolok, hogy sikerüljön, és erős babóca legyen!
Én eléggé értetlenül állok a grafikonomon előtt, nem értem ez már megint mi. Előző hóban cikk-cakkos volt a grafikonomon, most ki van simulva, ovu meg sehol... Tegnap lett volna a tervek szerint. Holnap elugrok nőgyógyászhoz, hogy megnézze.
Másnak is nézett már így ki?
Dettikécske
2015-06-10 11:02:18
Vissza számoltam kb 37-38 napos lehetet a legelső ciklusom,és azt mondta a doki az elmaradt menses után egy héttel teszteljek az már biztos,akkor 38 hoz adjak kb 7 et és utána?
Kathy16
2015-06-10 10:36:04
Gyöngyvirág, jó ötlet szerintem, hogy hamarabb mész dokihoz, ha már volt egy vetélésed.
Én ugyanígy voltam, mint Te, és már az első pozi teszt napján írtam a dokimnak, aki azt javasolta, hogy kezdjem is el használni az Utrogestant. Nyilván csak elővigyázatosság volt, mert nem voltak hormongondjaim, de szerintem ha volt már előzőleg vetélés, a legtöbb doki ezt javasolja.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálad, és ha úgy érzed majd csatlakozhass hozzánk!:)
Gyöngyvirág88
2015-06-10 10:14:09
Ági, tavaly augusztus óta szedem :)
Dettikécske
2015-06-10 10:14:00
Viktoria4! Köszi a biztatást,én is igy gondolom.....:))))
Viktória4
2015-06-10 10:10:16
Sziasztok!
Két csíkosoknak megy a drukk és a pozitív energia ezerrel!Hajrá lányok,minden rendben lesz!
Dettikécske!
Az nagyon bíztató,ha a jósteszt erősödik,ne idegeskedj,jó lesz az!
Képzeljétek voltam ma uh-n és a doki szerint nem volt ovum.Akkor mitől ment föl a hőm?Cisztám sincs,mert olvastam,hogy az is megemelheti és fönt is tarthatja a hőt.