Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Gyöngyvirág88
2015-06-11 11:43:37

Detti, ez gyors volt :D

Már most dög meleg van, aztán hétvégére 35 fokot mond :/ Izgi lesz :D
Dettikécske
2015-06-11 09:23:08

Sziasztok csajok! Van netünk megcsinálták..:) Vettem hétfőn magna b6 ot,mert pár napja alig léteztem,a rendelőbe hétfőn és a buszon is rosszul voltam...Tegnap job volt és ma is segitet a b6.Vasárnap tesztelek ujra,és szerdán .v csütörtök reggel mielőtt megyek a dokihoz....Remélem ott van a baba,hőm nem eset le azóta sem,cisztám nincs,azt látta volna hétfőn....:) Itt GÖRBÉM....:)
Anitacool
2015-06-11 06:28:36

Jó reggelt lányok! :-)
Kicsifény
2015-06-10 22:22:46

Kira, ne aggódj, csak pihenj nagyon sokat, tényleg csak wc-re menj ki! Nekem is volt barnázásom az első gyereknél, kaptam Utrogestant és szigorú fekvést írtak elő. Nekem eszembe sem jutott újabb tesztet csinálni... Gyönyörű gyermekem született! Persze kétesélyes a dolog, de légy pozitív! :)

Gyöngyvirág, gratulálok! Várjuk, hogy mit mond a doki! :)

Detti, várunk vissza, jó hírekkel! :)

Nálam érdekes a görbe, de van olyan nap, amikor be sem kéne írnom, mert kb. 4 órát aludtam, és nem is jó időben mértem.
Vasárnap voltak páfrányok a mikroszkópon, de mégsem emelkedett utána a hőm nagyon, bár ekkor volt a kevés alvás.

Nem annyira tudok a hőre alapozva kalkulálni, mert sokszor kell a gyerekhez éjjel egyszer felkelni, tök változó időben, és onnantól kezdve tuti nincs meg a 6 óra alvásom, de van, hogy még a 3 sem.

Szóval ettől a hónaptól a esélytelenek nyugalmával indulok. :) Kicsit leadtam abból, hogy csak ezen agyaljak és kattogjak.
Fantasyc
2015-06-10 21:51:06

Sziasztok!

Gyöngyvirág, GRATULÁLOK!!!!
Igazunk volt, az esélytelen hónapból hirtelen babás hónap lett. :-)
Reggel óta izgultam érted, de csak most tudtam géphez jönni.
Menj minél hamarabb dokihoz és pihenj sokat.
Kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen veletek.

Lisa nagyon szép erősek a tesztjeid. :-)

Corinna
2015-06-10 19:28:45

Szia Dettikécske...hiááányozni fogsz....azért mi gondolni fogunk rád...:-)
Gyöngyvirág88
2015-06-10 19:01:56

Vigyázz magadra és siess vissza jó hírekkel :)
Dettikécske
2015-06-10 18:55:36

csajok..nem tudom meddig nem leszek lehet egy hetig se,elvagtak a kabelt azt mondtak lehet egy hetig se lessz parom telojarol irtam neki van netje de utazik es kell a gpshez.puszi mindenkinek,jok legyetek addig is vigyazzatok magatokra,babocakra,legyetek pozisok;))))))
Gyöngyvirág88
2015-06-10 17:30:41

Kitartás Kira :)
A tesztbe biztos nem nyúl bele a gyógyszer, mert a teszt a HCG-re reagál, a gyógyszered pedig progeszteront ad neked, a hőbe ezért tud beleszólni.
Kitti9001
2015-06-10 16:30:41

Szia Kira! Nem okoz téves eredményt!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!