Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok lányok.
Hát sajnos a barnázás hol erősebb hol gyengébb de még megvan,ma már élénk piros is volt teljesen be pánikóltam tőle..
Ezért mondtam a páromnak hogy hozzon a Rossmanbol egy Facelle terhességi teszte,a reggeli mintából csináltam meg.Szép 2 csíkos mikor újra megláttam a csikot elkezdtem sirni.Ami fura hogy tegnap reggel meg a Gabriel teszt csak halvány volt,na most azt nem tudom hogy mivel Utrogestrant szedek napi 3x1 hogy az befolyásolja e a tesztet,Talán lehet hogy tévesen pozitív a gyógyszer miatt vagy megnyugodhatok hogy jól van a babám
Kitti9001
2015-06-10 15:23:28
Ha nem lenne baba, nem lenne még halványan sem pozitív a teszt, mert a szervezet nem termel egyéb esetben hcg-t. Nyugodjatok meg, ti már jó úton haladtok az anyaság felé!! :)
Kitti9001
2015-06-10 15:21:27
Ha nem lenne baba, nem lenne még halványan sem pozitív a teszt, mert a szervezet nem termel egyéb esetben hcg-t. Nyugodjatok meg, ti már jó úton haladtok az anyaság felé!! :)
Kitti9001
2015-06-10 15:18:36
Köszi csajok a vigaszt!
:)
Kitti9001
2015-06-10 15:18:03
Köszi csajok a vigaszt!
:)
lisa74
2015-06-10 14:23:31
Vizeletet kelk vinni a laborba reggel..dëlbe eredmény és uh.ennyit mondott..
Dettikécske
2015-06-10 13:31:06
Oooo lisa de megnyugtasz,mert nekem sem latta,de a jelek a halvany teszt is arra utal.....hamar mentunk mert en is 41 vagyok,es nem olyan mint fiatalon,,, ;)
Gyöngyvirág88
2015-06-10 13:29:48
Lisa, drukkolok :) Hogyhogy nem vért vesznek?
lisa74
2015-06-10 13:18:50
Voltam orvosnàl..azt mondta nem làtja még.holnap reggel vinnem kell be vizeletet,délbe vissza kell mennem hozzà,akkora meglesz az eredmény...
Rendes nagy uterus,em.:18mm.
Gravra utalo egyértwlmü jwl nem làtható..
Dettikécske
2015-06-10 13:06:18
Kitti lehet csak nem ugy pihentél, és azért alacsonyabb...(most hülye példa de nálunk a szomszédnak 3 kutyája van és azok amikor hajnal 4 től 7 ig ugatnak mindig alacsonyabb a hőm mert nincs meg a 6 ora pihenés,nem birok aludni mikor elkezdik,.....) amikor végig alszom a 6 ot mindig magasabb,reggel...:)))
Hát sajnos a barnázás hol erősebb hol gyengébb de még megvan,ma már élénk piros is volt teljesen be pánikóltam tőle..
Ezért mondtam a páromnak hogy hozzon a Rossmanbol egy Facelle terhességi teszte,a reggeli mintából csináltam meg.Szép 2 csíkos mikor újra megláttam a csikot elkezdtem sirni.Ami fura hogy tegnap reggel meg a Gabriel teszt csak halvány volt,na most azt nem tudom hogy mivel Utrogestrant szedek napi 3x1 hogy az befolyásolja e a tesztet,Talán lehet hogy tévesen pozitív a gyógyszer miatt vagy megnyugodhatok hogy jól van a babám