Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Elsőre nekem is csak szintbe jött fel, aztán tovább emelkedett, sőt, SzMZs megvígasztalt, hogy csak ösztrogén csúcsom van, és igaza is lett, mert visszamászott :-) kedvcsinálónak megmutatom az enyémet is :-)
Krisz27
2015-10-20 15:51:52
Kata: Bújjatok össze, abból baj nem lehet ;)
BKATA77
2015-10-20 15:49:20
SzMZs én tartom magam a mai vagy a holnapi ovumhoz:)
Azért mert nekem ovu után soha nem esett a hőm egyik hónapban sem. Ez a harmadik hónapom amit vezetek.
És az ovu napom is ciklus 11,12 ciklusnapon volt idáig is és most is így lesz,ez a következő napok bizonyítani is fogják:)
SzMZs
2015-10-20 14:36:06
Kicsifény teljesen jó ez tegnapi ovuval emelkedésnek.
Nekem még hőesésem sem volt, csak szép csendben felballagott tizedenként a hőm :) Aznap volt a petefészekszúrka is este ahol a rendszer jelöli. Mivel nem hajnalban repedt, így már csak az emelkedést tudtam mérni :)
5 egész napja van a hőnek repedés után felmenni a helyére ;)
hugery
2015-10-20 14:20:19
Kicsifény fog ez emelkedni!
Anitacool ahogy mondod :) szó szerint :)
Kicsifény
2015-10-20 14:13:16
Na lányok, úgy érzem, az ovum még várat magára... :-(
Anitacool
2015-10-20 13:58:44
Juhuuu mától szabad a szerelem! :-) Hajrá! Ovu mikroszkóp is segíteni fog, bár én olyat még nem is láttam, de ártani nem árthat.
Én pl csak az utolsó 2 ciklusomban figyeltem meg, hogy ovu előtt 5 nappal elkezdek vizes/tojásfehérje szerű nyákot produkálni. Na de mikor erre rájöttem.... Muhahaha :-)
5 dik napon vagyok. Valamire jo volt ez a sok vitamin, joga-torna, aviva 1-szer, mert 4 napig tartott a 5-6-7 nap helyett. Most végre a párom is tesz olyan kijelentéseket: ha neki lesz egyszer gyereke....... későn érők vagyunk....Reggel használatba veszem az ovu mikroszkopot. Drukk Nektek!
Anitacool
2015-10-20 12:06:16
Kata pár nap és kiderül :-)
Hugery hol tartasz?
SzMZs
2015-10-20 11:44:12
Kata ez simán lehet ösztrogén csúcs is ;) Az 3 nappal ovu után szokott általában egy pillanatnyi hőesést okozni, bővebb nyáktermelés mellett ;)