Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ha sokat felkelsz és nem alszod ki magad, az pont, hogy felfelé viszi a hőt ;)
FrauKriszi
2015-10-19 19:33:36
Koszi, lanykak!
nagyon orulunk.:)
A lakokornyezetunk miatt ezzel vege a babaprojektnek - de meg maradok, mert tetszik ahogyan tamogatjatok egymast!
Kicsifény
2015-10-19 19:31:27
SzMZs, az ovut nem tudom, az előző éjjel sokat fent voltam, mert beteg a gyerek, lehet azért ment le annyira.
Az ovu teszten, ha megvakulok sem látom, hogy erősödne a csík, vagy legalábbis nem olyan mértékben erősödik, mint pl.az előző, clostis hónapban.
Viszont nyákom van, bár nem sok, inkább csak a wc papíron látszik és ma kétszer úgy húztak a melleim, mint mikor szoptattam. Ha ez lehet ovu tünet, akkor lehet most van... a reggeli hőből kiderül nagyjából.
Anita, a kalkulált ovut nem veszem alapnak az oldaltól, mert nagyon össze-vissza ciklusaim vannak.
Képzeljétek, ma mentem volna Csernus doki előadására, de sajna pont estére lett rosszabbul a gyerekem, 38 fokos láz, alig kap levegőt, taknyos, nyűgös. Nemrég aludt el, fogalmam sincs, milyen éjjel lesz. De kicsit szomorú vagyok, hogy nem jött össze, hogy elmenjek kicsit kimozdulni, olyan jó lett volna....
De holnap jön anyum egy pár napra, mert én is elég taknyos vagyok és megállapította, hogy engem nem ápol senki és azért esem mindig vissza, mert nem fekszem ki a betegséget, ezért vonatra ül és jön ápolni a "kicsi" lányát. :) Ennek viszont örülök! :)
Apával próbálunk összebújni, de a ház felújítás miatt annyi teendőnk van, hogy estére hulla fáradtak vagyunk....na de majd ha beköltözünk!!! :))))
Anitacool
2015-10-19 16:40:20
Kicsifény de jó, hogy itt vagy! :-) Látom, ovuhoz közeledsz, úgyhogy szerelemre fel! ;-)
Anitacool
2015-10-19 16:38:57
FrauKriszi látod mondtam én, hogy ezekre az álmokra oda kell ám figyelni! ;-)
Szívből gratulálok!
BKATA77
2015-10-19 14:29:28
FrauKriszi gratulálok:)
BKATA77
2015-10-19 14:27:59
SzMZs,Krisz én is így gondolom:)
Igen abba hagytam a teát:)
hugery
2015-10-19 14:04:09
FrauKriszti garatulálok!
Én ma igy álok, holnapra mulóban, jöhet az ovu teszt. Az előzö ciklusok elejéhez képest a hőm magasabban van 2 tizedet, remélem ez jobb indulás lesz.
Krisz27
2015-10-19 12:48:21
Igen, tényleg mondtad is az álmod :) Gratulálok! :)
SzMZs
2015-10-19 12:41:28
Gratulálok Nagyi :D Hát lehet, hogy ezt álmodtad :D